Τι στέλνω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Τι στέλνω;
Το αστείο είναι ότι δεν έχω να ζητήσω βοήθεια αλλού από το πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
δεν χρειάζεσαι βοήθεια καλόμου, να είσαι αληθινός μόνο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπα κωλώνω. Κι άμα δεν είμαι καλός;
18 είναι δύσκολα.
Κατ'αρχήν, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη αυτό, θα το μάθεις σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:14Να επισημάνω ότι δεν είναι κανά ξέκωλο που λυσσά για πούτσα. Είναι καλό κορίτσι, φαίνεται. Ήπιων τόνων.
Εσύ πόσων χρονών είσαι, αν επιτρέπεται;
τί δύσκολα ρε συ
απλά θα ξεκινήσεις την κουβέντα με "hi" και ιμότζι
απλά θα ξεκινήσεις την κουβέντα με "hi" και ιμότζι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
Ή βοηθάς ή δε ρωτάς αδιάκριτες ερωτήσεις. Επίσης είμαι ειδικός στις φυσιογνωμίες.Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:39Κατ'αρχήν, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη αυτό, θα το μάθεις σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:14Να επισημάνω ότι δεν είναι κανά ξέκωλο που λυσσά για πούτσα. Είναι καλό κορίτσι, φαίνεται. Ήπιων τόνων.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση, έχει πρακτική σημασία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:41Ή βοηθάς ή δε ρωτάς αδιάκριτες ερωτήσεις. Επίσης είμαι ειδικός στις φυσιογνωμίες.Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:39Κατ'αρχήν, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη αυτό, θα το μάθεις σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:14Να επισημάνω ότι δεν είναι κανά ξέκωλο που λυσσά για πούτσα. Είναι καλό κορίτσι, φαίνεται. Ήπιων τόνων.
Αν πρόκειται να πλησιάσεις 18χρονο, άλλη μέθοδος και άλλη συμβουλή χρειάζεται αν είσαι κι εσύ συνομήλικός της 18ρης, άλλη αν είσαι εικοσάρης, άλλη αν είσαι τριαντάρης, και άλλη αν είσαι σχεδόν πενηντάρης όπως π.χ. εγώ.
Ρωτάω μόνο για να σου δώσω ρεαλιστική συμβουλή.
Και να μην καπνίζεις. Πεταμένα λεφτά είναι, και θα σε κάνει κακό.
- Γενιά της Αμαρτίας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποσο χρονων εισαι ρε γιδι?
- Γενιά της Αμαρτίας