Βαριέμαι τις γυναικες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βαριέμαι τις γυναικες.
Αυτός εστίασε κι έβαλε γκολ, εσύ κ (λ)αίγεσαι 40 χρόνια.
μακρυά απο κουκυά
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δε μου λένε κάτι οι γυναίκες. Είμαι καλά;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Να το κάνεις. Δε φαντάζεσαι ότι μπορεί να πετύχει κιόλας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 21:25Θέλω να κοιτάξω κάποια στα μάτια να της πω έλα και να κάνουμε σεξ
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 21:25Θέλω να κοιτάξω κάποια στα μάτια να της πω έλα και να κάνουμε σεξ

- Γενιά της Αμαρτίας
Δε βαριέμαι το σεξ με γυναίκες. Τις γυναίκες βαριέμαι.
Τύπος αυτό για να πετύχει πρέπει να είσαι ταξιτζής η υδραυλικός που πάει να φτιάξει βλάβη σε βίλα στο LAΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 21:25Θέλω να κοιτάξω κάποια στα μάτια να της πω έλα και να κάνουμε σεξ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Γενιά της Αμαρτίας
Ξέρω. Φαντασίωση είναι.Lord Brum έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 15:15Τύπος αυτό για να πετύχει πρέπει να είσαι ταξιτζής η υδραυλικός που πάει να φτιάξει βλάβη σε βίλα στο LAΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 21:25Θέλω να κοιτάξω κάποια στα μάτια να της πω έλα και να κάνουμε σεξ
- Γενιά της Αμαρτίας
Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον από μόνες τους. Θέλουμε απλά να πηδήξουμε.
Ειλικρινής, λιτός, ντόμπρος, παντελονάτος, λακωνικός, χομπίστας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 15:19Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον από μόνες τους. Θέλουμε απλά να πηδήξουμε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Μαρ 2024, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΙ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 19:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
18 Οκτ 2023, 06:26
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς ο φεμινισμός κατέστρεψε τις γυναίκες
από Καβαλάρης » 07 Ιαν 2024, 09:34 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 242 Απαντήσεις
- 7034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από TOR
10 Ιαν 2024, 03:40
-