Δεν μας λέει όμως τι αποφάσισε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:39
u/h_atalanth
#μουεχουνπει «Ξέρεις πόσα λεφτά έχει? Δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψεις, θα είσαι φτιαγμένη για μια ζωή» γιατί το μόνο που θέλει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι να έχει καλό Ε1 και Ε9
#μου έχουν πει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: #μου έχουν πει
Ζούμε σε ένα σύστημα.
#μου έχουν πει
blackpaint έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 20:03τραβα κανε κανα ορμονικο ελεγχο, τα οιστρογονα σου ειναι στο ταβανι λεμε
ειναι πολλα και βαριεμαι να τα διαβασω ολα. τα περισσοτερα απο οσα ειδα στεκουν, δηλαδη ειναι μεγαλο τσογλανι οποιος τα ειπε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για οσους βαριουνται να διαβασουν (ολοι δλδ ) βιντεακι που τα περιεχει ολα
.
Τι είναι αυτό το κάτκώλινγκ πού λές ρε Μαύρε ;;;
Αυτή η Φουρφουρού ενοχλήθηκε γιατί την ακούμπησαν ;;;
Οι Ψυχολόγοι λένε ότι είναι καλοί τύποι αυτοί πού σε αγγίζουν.....αισθάνονται οικεία μαζί σου.....
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ;;;
.
Τι είναι αυτό το κάτκώλινγκ πού λές ρε Μαύρε ;;;
Αυτή η Φουρφουρού ενοχλήθηκε γιατί την ακούμπησαν ;;;
Οι Ψυχολόγοι λένε ότι είναι καλοί τύποι αυτοί πού σε αγγίζουν.....αισθάνονται οικεία μαζί σου.....

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:44Ναιδα;John Brown Gun Club έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:39
u/souvlatsou
#μουεχουνπει κατά τη διάρκεια hookup, ενώ είχα ξεκαθαρίσει πως δεν ψάχνω σεξ αλλά προκαταρκτικά, “Αν σε βιάσω τώρα θα φταίω; Ασ’το να μπει”

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
#μου έχουν πει
Paris
Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Paris
την αγαπη για το φυλο της την εχει εκφρασει πολλες φορες και σε καθε ευκαιρια οπως με την συναδελφο της στο χωρο εργασιας τουςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 17:50#μου έχουν πειNaida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Paris
εδω το ωραιο ειναι η απαιτηση να μην ασχολειται με τα μηντια ο συντροφος

θυμιζει το '' Misery '' η περιπτωση της
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 17:50#μου έχουν πειNaida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Paris

Τζον Μπραουν και Ναντια ειναι σαν preachy βιγκανς που αποκαλυφθηκαν οτι καταβροχθιζουν στα κρυφα μπριτζολες 

#μου έχουν πει
Τι ανακαλύψεις και αυτές, έχει δημοσίευση αυτός ο τύπος που να μην είναι διάχυτη από μισογυνισμό;blackpaint έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 22:30Η J.K. Rowling ειχε μια κλασσικη στιγμη κλιμακτηριακης μπουμερ Καρεν 50αρας και συ ταυτιστηκες. Μπραβο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 3755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Φεβ 2025, 14:10
-