Είδα για τι μιλάμε.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Και εσύ σεξ κάνεις για να ικανοποιήσεις τον άλλο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Οχι, συνέχισε έτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λοιπό, κορίτσια, είναι απλά τα πράγματα.
Απ' το νερό πνιγήκανε πολλές, ΚΑΜΙΑ απ' τις ψωλές.
Καλησπέρα σας.
Απ' το νερό πνιγήκανε πολλές, ΚΑΜΙΑ απ' τις ψωλές.
Καλησπέρα σας.
Naida καταλαβες οτι το κοριτσι ειχε οργασμο κατα την πραξη επισης ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Άμα δεν θες νερό, δεν πίνεις. Το αυτό και για τις πσωλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, αυτό κατάλαβες εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παιδιά, είναι απλό, το όχι πρέπει να σημαίνει όχι. Ώχου. Αν η κοπέλα δεν θέλει να κάνει τσιμπούκια, δεν πρέπει να κάμει.
Ordem e Progresso.
ε εισαι μπουφος

Η θεωρια μου ομως, επιστημονικα τεκμηριωμενη, εξηγει και γιατι δε τα φτυνε

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορει να το φυλάει για την πρωτη νυχτα του γάμου για να τον δώσει στο Λευκο Ιπποτη/Prince Charming της.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δικαιολογεις λοιπον και τον ανδρα που πανω στο σεξ ενδιαφερεται μονον για την δικη του ικανοποιηση αδιαφορωντας εντελως για την ικανοποιηση της παρτεναιρ του
Δεν αναφέρει κάπου στο κείμενο περί κατάποσης. Ούτε περί οργασμού.
Κατά τ'αλλα επί της θεωρίας που λες, έχεις θεωρία που λέει ότι μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό μόνο και μόνο κάνοντας πεολειχια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-