Ανεκπλήρωτοι πόθοι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανεκπλήρωτοι πόθοι.
Εγώ δεν είδα ούτε σύντροφο ούτε συντρόφισσα στο πλάνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν κάμνουν τέτοια οι κομμουνίστριες. Είναι σεμνές κοπέλες.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 09:41Στο πρώτο θρίσομ όμως θα άλλαζε γνώμη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 00:57Δε μου το επιτρέπει η συνείδησή μου.
Ο σύντροφος είναι πολυγαμικός μεν, αλλά η συντρόφισσα είναι κλασική πουριτανή μονογαμική κομμουνίστρια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας

Είναι θέμα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
Δεν έχω μάθει να ζω στο ψέμα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: αναθέτεις τα κρίσιμα διλήμματά σου σε τρίτουςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 00:52Είμαι σε δίλημμα, τεράστιο δίλημμα.
Και το αφήνω σε εσάς.
Ωστόσο, δεν γίνεται να ζήσεις δι' αντιπροσώπων

Ψηφίζω αποχή

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κολλάς σε χαρακτηρισμούς ενώ δεν πρέπει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:10Δεν κάμνουν τέτοια οι κομμουνίστριες. Είναι σεμνές κοπέλες.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 09:41Στο πρώτο θρίσομ όμως θα άλλαζε γνώμη.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 00:57
Δε μου το επιτρέπει η συνείδησή μου.
Ο σύντροφος είναι πολυγαμικός μεν, αλλά η συντρόφισσα είναι κλασική πουριτανή μονογαμική κομμουνίστρια.
Δεν έχει ιδέα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Βοήθησέ την να ανακαλύψει την σεξουαλικότητα της. Θα μάθει πολλά για τον εαυτό της και θα ξεπεράσει τα κόμπλεξ που κουβαλάει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παρέκαμψε την συνείδηση σου σε αυτή την περίπτωση. Είναι μια στο τόσο να το ζήσεις τόσο αλλόκοτο. Just do it.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:11Είναι θέμα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
Δεν έχω μάθει να ζω στο ψέμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δηλαδή, δεν βλέπω ούτε ερωτικό ούτε κομματικό σύντροφο, τσαχπίνικο μου αγόρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κορίτσια, είμαι για μπάνιο, θα τα πούμε αργότερα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Να προσθέσω σύντομα ότι είναι και κορίτσι από σπίτι, από καλή οικογένεια.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:14Κολλάς σε χαρακτηρισμούς ενώ δεν πρέπει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:10Δεν κάμνουν τέτοια οι κομμουνίστριες. Είναι σεμνές κοπέλες.
Δεν έχει ιδέα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Βοήθησέ την να ανακαλύψει την σεξουαλικότητα της. Θα μάθει πολλά για τον εαυτό της και θα ξεπεράσει τα κόμπλεξ που κουβαλάει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρα είναι κορίτσι από σπίτι για σπίτι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:55Να προσθέσω σύντομα ότι είναι και κορίτσι από σπίτι, από καλή οικογένεια.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:14Κολλάς σε χαρακτηρισμούς ενώ δεν πρέπει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:10
Δεν κάμνουν τέτοια οι κομμουνίστριες. Είναι σεμνές κοπέλες.
Οι αναστολές στο σεξ όμως πού θα της χρησιμεύσουν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Γενιά της Αμαρτίας
Πουθενά! Αλλά μιλάς με ΛΟΓΙΚΗ και δεν καταλαβαίνεις τα χοντρά κολλήματα που έχει μία μονογαμική. Δεν υπάρχει λογική στον μικροαστισμό.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 11:05Άρα είναι κορίτσι από σπίτι για σπίτι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:55Να προσθέσω σύντομα ότι είναι και κορίτσι από σπίτι, από καλή οικογένεια.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 10:14
Κολλάς σε χαρακτηρισμούς ενώ δεν πρέπει.
Οι αναστολές στο σεξ όμως πού θα της χρησιμεύσουν;
- kongrosian
με την κνιτισσα... αφού της δώσεις να διαβάσει το "η προδομένη επανάσταση" του τροτσκυ.
Να τους πεις να μην παραπονιούνται, εσύ τους δημιούργησες άλλωστε με τη δύναμη της φαντασίας σου.
Μια παρτούζα, ένα κρύο μπάνιο και θα στανιάρεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
18 Μαρ 2025, 07:10