Σωστα, αλλα εγω την ηθελα πριν αρχισει τις τσοντες. Μετα ξενερωσα.
Εχετε ερωτευτει ποτε διασημο/διασημη?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εχετε ερωτευτει ποτε διασημο/διασημη?
Ημουν σε παρεα με διασημη στα νιατα μου (πριν γινει αυτη διασημη) αλλα ειχα ματια μονο για την κολλητη της.
.
.
Εκείνη που ήθελα τρελά αλλά ήταν έξω απ τις δυνατότητες μου ήταν η Στικουδη πριν 10 χρόνια
Τώρα μου φυγε το συναίσθημα δεν την θέλω
Τώρα μου φυγε το συναίσθημα δεν την θέλω
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μικρός μου άρεσε πολύ η Σάντρα Μπούλοκ.
Είχα βγάλει και μαντινάδα.
Αχ Σάντρα Σάντρα
να θελες για μένα άντρα.
Αχ Σάντρα Σάντρα
να θελες για μένα άντρα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας

εντωμεταξυ αυτη μοιαζει πολυ με μια συγγενη μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 27 Φεβ 2022, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hθελα την Σαντρα Μπουλοκlonelyrider έγραψε: ↑27 Φεβ 2022, 00:37Μικρός μου άρεσε πολύ η Σάντρα Μπούλοκ.
Αχ Σάντρα Σάντρα
να θελες για μένα άντρα.
εμεινα ομως με τον πουλο
Σου έχω καλά νέα. Χήρεψε. Τρέξε να προλάβεις.lonelyrider έγραψε: ↑27 Φεβ 2022, 00:37Μικρός μου άρεσε πολύ η Σάντρα Μπούλοκ.
Αχ Σάντρα Σάντρα
να θελες για μένα άντρα.
https://www.msn.com/el-gr/news/other/%C ... 409c4&ei=8
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
από Dwarven Blacksmith » 26 Σεπ 2024, 15:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
26 Σεπ 2024, 22:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε παρενοχλήσει ποτέ διασημότητα;
από Εκτωρ » 03 Αύγ 2023, 04:02 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
03 Αύγ 2023, 04:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ τεστ dna ή σκοπεύετε να κάνετε;
από masterridley » 14 Μάιος 2024, 00:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares