Τι κάνουν οι Κινέζοι;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Ποιά πχορουμίστρια έχει τον ωραιότερο λκ ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πήξε.Μαδουραίος έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:57Τι κάνουν οι Κινέζοι;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι εννοείς.wooded glade έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 09:58Μπορεί να επιλυθεί.
Θα ανακηρυχθεί μία εκτός συναγωνισμού και θα είναι αυτή ο κριτής του διαγωνισμού, χωρίς γενικό μπανιστίρ ντουλάπ - μέθοδος Καλούση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ούτε αυτός.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:07Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι εννοείς.wooded glade έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 09:58Μπορεί να επιλυθεί.
Θα ανακηρυχθεί μία εκτός συναγωνισμού και θα είναι αυτή ο κριτής του διαγωνισμού, χωρίς γενικό μπανιστίρ ντουλάπ - μέθοδος Καλούση.
σωστη προταση απο Γουντυ - αντικειμενικα κριτηριαGreen Dragon έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:09Ούτε αυτός.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:07Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι εννοείς.wooded glade έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 09:58Μπορεί να επιλυθεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:05Πήξε.Μαδουραίος έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:57Τι κάνουν οι Κινέζοι;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Rule 30 στο phorum confirmed.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Όχι ρε συ Γκερ. Για στάκα να δούμε που φτάνει το σκεπτικό του τσιπουρολάγνου.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Εγώ μάνα μου τον έχω. Δεν στέλνω φωτό διότι δεν είμαι ινσταγκράμερ, ούτε ινφλουένσερ να τον επιδεικνύω. Τον έχω για προσωπικές στιγμούλες, να τον βλέπει ο αντράκος μου. Για πες τώρα.
Άλλαξε κάτι στα δεδομένα σου, ή μήπως νομίζεις πως έγινες περισσότερο γνώστης του γυναικείου κώλου;
Περιμένω ''εναγωνίως'' είναι η αλήθεια, wooded glade
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πού είσαι ακόμα.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:20volume 2
Όποιος δεν είχε περίοδο ποτέ και δεν είχε ούτε πονοκεφάλους ούτε κράμπες, να σηκώσει το χέρι ψηλά.klg έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:34Rule 30 στο phorum confirmed.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην μπερδεύετε το rl με το βιρτουαλ.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:53Όχι ρε συ Γκερ. Για στάκα να δούμε που φτάνει το σκεπτικό του τσιπουρολάγνου.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Εγώ μάνα μου τον έχω. Δεν στέλνω φωτό διότι δεν είμαι ινσταγκράμερ, ούτε ινφλουένσερ να τον επιδεικνύω. Τον έχω για προσωπικές στιγμούλες, να τον βλέπει ο αντράκος μου. Για πες τώρα.
Άλλαξε κάτι στα δεδομένα σου, ή μήπως νομίζεις πως έγινες περισσότερο γνώστης του γυναικείου κώλου;
Εγώ ως γνωστόν δεν έχω τπτ. Είμαι ναδαδόρα.
Ποιο το οφελος, σαμπως θα τον γαμησεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τί εστί ναδαδόρα;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:56Μην μπερδεύετε το rl με το βιρτουαλ.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:53Όχι ρε συ Γκερ. Για στάκα να δούμε που φτάνει το σκεπτικό του τσιπουρολάγνου.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 11:56Σύντροφοι δεν υπάρχουν πχορουμίστριες. Είμεθα όλοι άντρες.
Προσωπικά δεν μπερδεύω τίποτα, απλά περιμένω τον Τρυποκάρυδο να τοποθετηθεί στο βαρυσήμαντο τούτο θέμα.

Εντιτ. Κατάλαβα το ναδαδόρα. Άστο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To 99% του Πχορουμ εχει την ιδια απορια με οτιδηποτε ποστάρει ο Γουντυ.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 12:07Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι εννοείς.wooded glade έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 09:58Μπορεί να επιλυθεί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σίγουρα το κατάλαβες;Πασιφάη έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:58Τί εστί ναδαδόρα;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:56Μην μπερδεύετε το rl με το βιρτουαλ.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 13:53
Όχι ρε συ Γκερ. Για στάκα να δούμε που φτάνει το σκεπτικό του τσιπουρολάγνου.
Προσωπικά δεν μπερδεύω τίποτα, απλά περιμένω τον Τρυποκάρυδο να τοποθετηθεί στο βαρυσήμαντο τούτο θέμα.
Εντιτ. Κατάλαβα το ναδαδόρα. Άστο.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Βγείτε στον κόσμο να βρείτε γυναίκα.
Θα σας πουν καληνυχτάκηδες.
Θα σας πουν καληνυχτάκηδες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam