Dating a Greek woman
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Dating a Greek woman
Οι νέες γενιές ελληνίδων, τα κορίτσια 15 -25 ετών, είναι πολύ cool και ώριμες σχετικά με το σεξ, σε σχέση με το πως ήταν οι κοπέλες τις προηγούμενες δεκαετείας. Μιλάνε πολύ άνετα και δεν έχουν τα taboo των μεγαλυτέρων.
Θέλω να πιστεύω πως το bitchιλίκι και το κακώς εννοούμενο "παιχνίδι" θα σταματήσει να υπάρχει και σιγά σιγά θα εξευρωπαιστούμε σεξουαλικά.
Θέλω να πιστεύω πως το bitchιλίκι και το κακώς εννοούμενο "παιχνίδι" θα σταματήσει να υπάρχει και σιγά σιγά θα εξευρωπαιστούμε σεξουαλικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Αυτό το αληθινά είναι που με τρελαίνειtanipteros έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 20:47να ξέρεις ... εσύ άλλον αγαπάς και άλλος σ'αγαπάει αληθινά...

Σόδομα και Γόμορρα στην οικία των προγόνων μουέργο_μακέτο έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 20:47

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
Το να σε κλείσει ο λεγάμενος στην αποθήκη με τα κόκκαλα του παπού του δεν το λες και αγάπη...ειδικά προς ένα άτομο που φοβάται τα μεταφυσικά...
αχ...και να ξερες τι είναι αγάπη...

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

tanipteros έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 22:19Το να σε κλείσει ο λεγάμενος στην αποθήκη με τα κόκκαλα του παπού του δεν το λες και αγάπη...ειδικά προς ένα άτομο που φοβάται τα μεταφυσικά...Naida έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 21:03Αυτό το αληθινά είναι που με τρελαίνειtanipteros έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 20:47
να ξέρεις ... εσύ άλλον αγαπάς και άλλος σ'αγαπάει αληθινά...
αχ...και να ξερες τι είναι αγάπη...πώς θα σε είχα εγώ αν ήσουν δικιά μου...
αχ...
Δεν έχω έχω τέτοιες αυταπάτες περί αγάπης και έρωτος. Δεν είναι ο τύπος που θα ερωτευτεί ή θα αγαπήσει.
Αλλά η πραγματικοτητα είναι πως ούτε εσύ ξέρεις πως θα με είχες αν ήμουν δικιά σου

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Δε σε θέλει, γιατί θα της κόψεις τα φρουτάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- tanipteros
το κατάλαβες ε?
μπράβο

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δηλαδή γουστάρεις αυταρχικά και έτσι;έργο_μακέτο έγραψε: ↑22 Ιουν 2022, 20:57Οι νέες γενιές ελληνίδων, τα κορίτσια 15 -25 ετών, είναι πολύ cool και ώριμες σχετικά με το σεξ, σε σχέση με το πως ήταν οι κοπέλες τις προηγούμενες δεκαετείας. Μιλάνε πολύ άνετα και δεν έχουν τα taboo των μεγαλυτέρων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Ιουν 2023, 06:26
-
-
Νέα δημοσίευση Punisher : Greek Version
από Otto Weininger » 10 Μαρ 2024, 21:17 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 14 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
10 Μαρ 2024, 23:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aeolism: Τα Λατινικά ως Ελληνική (Greek) Διάλεκτος
από taxalata xalasa » 04 Οκτ 2023, 09:01 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
04 Οκτ 2023, 09:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Greek Love... μια ερωτική ιστορία του κώλου...
από taxalata xalasa » 20 Ιαν 2024, 09:37 » σε Ιστορία - 12 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιαν 2024, 00:27
-