Ερωτευμένος. Πώς το ξεπερνάω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ερωτευμένος. Πώς το ξεπερνάω;
Προσωπικά χέστηκα.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 15:31Δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα, αλλοι ανθρωποι δεν εχουν να φανε
Είμαι ερωτευμένος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πήγαινε μιλα της και θα δεις πως θα καταρρεύσει ο μύθος που έχτισες για αυτήν. Θα σου φαίνεται μπαζο μετά.
-
- Phorum.gr user: maraki2002
Ότι καλύτερο!!!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 15:43Προσωπικά χέστηκα.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 15:31Δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα, αλλοι ανθρωποι δεν εχουν να φανε
Είμαι ερωτευμένος.
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι είναι απαίσιο.maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 16:39Ότι καλύτερο!!!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 15:43Προσωπικά χέστηκα.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 15:31Δεν ειναι σοβαρα προβληματα αυτα, αλλοι ανθρωποι δεν εχουν να φανε
Είμαι ερωτευμένος.
Θα γίνω πάλι ερημίτης.
-
Ρε πάνε μιλα της. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:03Όχι είναι απαίσιο.
Θα γίνω πάλι ερημίτης.
- Γενιά της Αμαρτίας
Με διαολίζεις και αυτό δεν είναι ευγενικό.maraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:07Ρε πάνε μιλα της. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα?
-
Φοβάσαι?
-
Τι φοβασαι;
Αφιερωμένο στον ερωτοχτυπημένο..
Δε λες παλι καλά που δε γάμησες; Σκέψου να είχε μπει κι ο σύρτης κολλημα που θα 'τρωγες :-/Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 10:13Ο έρωτας αυτή τη φορά μου έκανε μεγάλη ζημιά. Πρέπει να τον σκοτώσω μέσα μου, άμεσα.
Η κοπέλα είναι από τη σχολή και τη βλέπω συνέχεια. Αυτό δε βοηθάει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δες κινούμενα σχέδια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 10:13Ο έρωτας αυτή τη φορά μου έκανε μεγάλη ζημιά. Πρέπει να τον σκοτώσω μέσα μου, άμεσα.
Η κοπέλα είναι από τη σχολή και τη βλέπω συνέχεια. Αυτό δε βοηθάει.
Γράφω ακόμα και στο πχώρουμ, έχω φτάσει τόσο χαμηλά με τη μιζέρια μου.
Πρέπει ΤΩΡΑ να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου που έχει πάρει την κατηφόρα.
Πείτε ΣΟΒΑΡΕΣ συμβουλές για να μην είμαι άλλο ερωτευμένος.
- Γενιά της Αμαρτίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση; Βεβαίως και υπάρχει: απονεύρωση, μπάμιες, λονγκ κόβιντ, υδαρείς κενώσεις, κοκmaraki2002 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:07Ρε πάνε μιλα της. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον έρωτα?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Οργισμένος
Phgaine και "ριξτης τα". Πες της οτι εγραψες εδω. Οτι δλδ εισαι τοσο ερωτευμενος μαζι της που δεν ξερεις τι κανεις και τι λες και οτι τη σκεφτεσαι συνεχεια σε απελπιστικο βαθμο. Περιεγραψε τι νιωθεις με απολυτη ειλικρινεια και περιγραφηκοτητα/ Αυτη λογικα θα κολακευτει και επειτα θα σου ξεκαθαρισει πως σε βλεπει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:11Με διαολίζεις και αυτό δεν είναι ευγενικό.
ΑΝ σε πεταξει στον καλαθο των αχρηστο, βρε ενα τροπο να κανεις σεξ με γυναικα εστω και επι πληρωμη. Μετα απο 3-4 φορες θα ξεκινησει η διαδικασια επουλωσης και επανοδου στην ηρεμια.
Φυσικα τιποτε απο αυτα δεν θα κανεις παρα μονο θα συνεχισεις το κλαυσομουνιασμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ερωτευμένος με μία από το phorum
από alto_sem » 19 Ιούλ 2023, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 35 Απαντήσεις
- 1975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
20 Ιούλ 2023, 02:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται ρε μλ με το ΚΚΕ μλ... είμαι πάλι ερωτευμένος... δαγκωτό στη Μαρίζα
από neon imposter » 20 Ιουν 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιουν 2023, 10:28
-