Είμαι ερωτευμένος όσο ποτέ στη ζωή μου. Σκατα.
Ερωτική εξομολόγηση. Συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ερωτική εξομολόγηση. Συμβουλές.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν είναι έρωτας αυτό, χαρά μου. Μαζοχισμός είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:34Είμαι ερωτευμένος όσο ποτέ στη ζωή μου. Σκατα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ο έρωτας είναι πάντοτε μαζοχισμός.
Και ο μαζοχισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος του ναρκισσισμού.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:40Ο έρωτας είναι πάντοτε μαζοχισμός.
Οπότε, άσε τα κορδελάκια γιατί το ξέρεις ήδη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εννοείται ότι είμαι νάρκισσος αυτό δεν το δηλώνω καν είναι αυτονόητο δεν είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:42Και ο μαζοχισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος του ναρκισσισμού.
Οπότε, άσε τα κορδελάκια γιατί το ξέρεις ήδη.
Σε μένα, σαφέστατα είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:43Εννοείται ότι είμαι νάρκισσος αυτό δεν το δηλώνω καν είναι αυτονόητο δεν είναι;
Για το "αυτονόητο" άσ' το καλύτερα, το θεωρώ κάτι σαν τους μύθους της κοίλης γης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τεσπα νομίζω ότι είναι πασιφανές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:53Σε μένα, σαφέστατα είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:43Εννοείται ότι είμαι νάρκισσος αυτό δεν το δηλώνω καν είναι αυτονόητο δεν είναι;
Για το "αυτονόητο" άσ' το καλύτερα, το θεωρώ κάτι σαν τους μύθους της κοίλης γης.
Το "πασιφανές" έχει το ίδιο ακριβώς νόημα με το "αυτονόητο".Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:01Τεσπα νομίζω ότι είναι πασιφανές.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:53Σε μένα, σαφέστατα είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:43
Εννοείται ότι είμαι νάρκισσος αυτό δεν το δηλώνω καν είναι αυτονόητο δεν είναι;
Οπότε, συνέχισε με τα αυτονόητα ή πασιφανή. Μια χαρά το πας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε χρειάζεται καν να είσαι ψ για να καταλάβεις ότι είμαι νάρκισσος. Ας μην το αναλύσω άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:30Το "πασιφανές" έχει το ίδιο ακριβώς νόημα με το "αυτονόητο".
Οπότε, συνέχισε με τα αυτονόητα ή πασιφανή. Μια χαρά το πας.
Δεν χρειάζεται μωρό μου, είσαι κλασσική (με την κακή έννοια) περίπτωση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:32Δε χρειάζεται καν να είσαι ψ για να καταλάβεις ότι είμαι νάρκισσος. Ας μην το αναλύσω άλλο.
Κι επειδή το άβαταρ σου παραπέμπει στην έκσταση της Αγίας Θηρεσίας (και στο έχω ξαναγράψει) προτείνω να αλλάξεις άβαταρ αλλά και νικ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κακος δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Μη γράφεις άλλα εκ του πονηρού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:44Δεν χρειάζεται μωρό μου, είσαι κλασσική (με την κακή έννοια) περίπτωση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:32Δε χρειάζεται καν να είσαι ψ για να καταλάβεις ότι είμαι νάρκισσος. Ας μην το αναλύσω άλλο.
Κι επειδή το άβαταρ σου παραπέμπει στην έκσταση της Αγίας Θηρεσίας (και στο έχω ξαναγράψει) προτείνω να αλλάξεις άβαταρ αλλά και νικ.
Δεν αντιδρώ πονηρά, καλό μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:45Κακος δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Μη γράφεις άλλα εκ του πονηρού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:44Δεν χρειάζεται μωρό μου, είσαι κλασσική (με την κακή έννοια) περίπτωση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 15:32
Δε χρειάζεται καν να είσαι ψ για να καταλάβεις ότι είμαι νάρκισσος. Ας μην το αναλύσω άλλο.
Αν θες να σε παίξω πονηρά, σε έχω.
Απλώς δεν βρίσκω νόημα σ' αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω κάνει τρεις ερωτικές εξομολογήσεις στη ζωή μου. Όλες χυλόπιτα. Θες συμβουλές από'μένα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 13:44Αφού με παρακίνησε ο συμπχωρουμιτης θα κάνω άμεσα το μοιραίο βήμα.
Δεν μπορώ να κάνω πίσω.
Δωστε ότι συμβουλές έχετε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα τα κάνω σκατά αλλά τουλάχιστον θα το διασκεδάσω.
- Γενιά της Αμαρτίας
Την έχω απέναντι μου τι στον πουτσο κάνω;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
13 Ιαν 2024, 11:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Greek Love... μια ερωτική ιστορία του κώλου...
από taxalata xalasa » 20 Ιαν 2024, 09:37 » σε Ιστορία - 12 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιαν 2024, 00:27
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26