Κατάλαβα. Ε εντάξει μικρός είναι ακόμα, θα βρει τον δρόμο του και θα γαμησει μην άγχεσαι. Έξω να βγαίνετε πολύ και να γνωρίζετε άτομα να εξοικειωνεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 13:58Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
Στριπτίζ για έναν φίλο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στριπτίζ για έναν φίλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δε βγαίνω μαζί του αλτρουιστικα. Θέλω να γαμαω και γω τανακια και με παρέα έχει καλύτερο χαβαλε. Όσο να ναι είναι καλός και τίμιος φίλος και θέλω να διασκεδάζει και αυτός. Βγαίνει πολύ συχνά και πίνει πολύ με συμφοιτητές του. Καλά κάνει προς το παρόν. Αλλά επειδή δεν έχει ελπίδα για κάτι άμεσο είπα να τον βάλω στο νόημα και να τον ρίξω στα βαθιά.Naida έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:02Κατάλαβα. Ε εντάξει μικρός είναι ακόμα, θα βρει τον δρόμο του και θα γαμησει μην άγχεσαι. Έξω να βγαίνετε πολύ και να γνωρίζετε άτομα να εξοικειωνεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 13:58Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι έχει το πρόσωπό του;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 13:58Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
- Γενιά της Αμαρτίας
Είναι ασχημουλης με μια χάλια μύτη. Αντικειμενικά τον κρίνω. Για νέο παιδί δε μετράει σαν γκόμενος.Puma έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:06Τι έχει το πρόσωπό του;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 13:58Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
Πρέπει να το πάει στο πολύ φλερτ για να πηδήξει και δεν έχει ιδέα από φλερτ. Ούτε εγώ έχω να λέμε την αλήθεια αλλά είμαι όμορφος από ότι μου λένε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Φυσικά δεν του τα λέω αυτά για την εμφάνιση για να μην του γαμησω την ψυχολογία.
Οπότε πάμε μεθοδικά και με σωστές κινήσεις.
Οπότε πάμε μεθοδικά και με σωστές κινήσεις.
Ε σε τι θα τον βοηθήσει να τον πηγαίνεις στα κωλομπαρα; με πολλές γυναίκες πρέπει να συναναστραφει να αποκτήσει αέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:09Είναι ασχημουλης με μια χάλια μύτη. Αντικειμενικά τον κρίνω. Για νέο παιδί δε μετράει σαν γκόμενος.Puma έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:06Τι έχει το πρόσωπό του;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 13:58Ότι είναι στρέιτ Αντρακλας με Α κεφαλαίο και τον τρελαίνουν τα θηλυκά αυτήν την περίοδο. Έχει μέλλον μπροστά του σαν αρσενικό αλλά δεν τον βοηθάει η φάτσα του αν και είναι πολύ ψηλός.
Πρέπει να το πάει στο πολύ φλερτ για να πηδήξει και δεν έχει ιδέα από φλερτ. Ούτε εγώ έχω να λέμε την αλήθεια αλλά είμαι όμορφος από ότι μου λένε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Ναι αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Να μείνει αγαμητος για πολύ δε λέει και δεν τον παίρνει. Μια έμπειρη γυναίκα θα τον βοηθήσει πολύ. Θα τον λύσει.Naida έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:16Ε σε τι θα τον βοηθήσει να τον πηγαίνεις στα κωλομπαρα; με πολλές γυναίκες πρέπει να συναναστραφει να αποκτήσει αέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:09Είναι ασχημουλης με μια χάλια μύτη. Αντικειμενικά τον κρίνω. Για νέο παιδί δε μετράει σαν γκόμενος.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εμένα με βοήθησαν πολύ οι συναναστροφές μου με ιερόδουλες.
1. Είναι σεξιστικό να αποκαλείς τις γυναίκες το ωραίο φύλο. Δηλαδή οι άντρες είναι το άσχημο φύλο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:431. Το θέλει πολύ γουστάρει το ωραίο φύλο κι άμα τον δεις να μιλάει γιαυτο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν σις στρέιτ καβλωμενο.
2. Δυστυχώς δεν μπορώ να του πω να αλλάξει εμφάνιση και συμπεριφορά που να τον θέλουν τα γκομενάκια. Δεν αντέχω να τον βλέπω να κάθεται φλώρος και μόνος.
3. Γι'αυτό σκέφτομαι να τον πάω απόψε σε στριπτίζ άδικο να ξύπνησε λίγο και να δει σοβαρά. Να γίνει πιο αποφασιστικός.
Εννοείται πως θα τον πάω και σε μπουρδέλο να εκτονωθεί.
4. Έχετε κάποια άλλη ιδέα για να βοηθήσω τον φίλο μου;
2. Γιατί δεν μπορείς; Πες του ν'αλλάξει.
3. Γιατί δεν πάει μόνος του;
4. Όχι.

Τι εννοείς; Κάνατε παρέα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:27Εμένα με βοήθησαν πολύ οι συναναστροφές μου με ιερόδουλες.
εχουν προσωπικη ζωη κι αυτεςΕκτωρ έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 17:07Τι εννοείς; Κάνατε παρέα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:27Εμένα με βοήθησαν πολύ οι συναναστροφές μου με ιερόδουλες.
Otto Weininger έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:51Να τον παίξετε ο ένας στον άλλο σταυρωτάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:43.
Έχετε κάποια άλλη ιδέα για να βοηθήσω τον φίλο μου;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Γενιά της Αμαρτίας
Βαριέσαι που ζεις;Εκτωρ έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 17:061. Είναι σεξιστικό να αποκαλείς τις γυναίκες το ωραίο φύλο. Δηλαδή οι άντρες είναι το άσχημο φύλο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Δεκ 2022, 18:431. Το θέλει πολύ γουστάρει το ωραίο φύλο κι άμα τον δεις να μιλάει γιαυτο καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν σις στρέιτ καβλωμενο.
2. Δυστυχώς δεν μπορώ να του πω να αλλάξει εμφάνιση και συμπεριφορά που να τον θέλουν τα γκομενάκια. Δεν αντέχω να τον βλέπω να κάθεται φλώρος και μόνος.
3. Γι'αυτό σκέφτομαι να τον πάω απόψε σε στριπτίζ άδικο να ξύπνησε λίγο και να δει σοβαρά. Να γίνει πιο αποφασιστικός.
Εννοείται πως θα τον πάω και σε μπουρδέλο να εκτονωθεί.
4. Έχετε κάποια άλλη ιδέα για να βοηθήσω τον φίλο μου;
2. Γιατί δεν μπορείς; Πες του ν'αλλάξει.
3. Γιατί δεν πάει μόνος του;
4. Όχι.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εγώ και ο Χριστός.Εκτωρ έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 17:07Τι εννοείς; Κάνατε παρέα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:27Εμένα με βοήθησαν πολύ οι συναναστροφές μου με ιερόδουλες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
O Εθνικοκοινωνιστης είναι ο φίλος σου και μας τα ζαλίζεις εδώ μέσα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑11 Δεκ 2022, 14:01Το κακό είναι ότι η σεξομανια του είναι πολύ απαιτητική. Περίμενε να βρει σε κωλομπαρο κάποια φρέσκια 20 Χρόνη Καλλονή. Έχει υψηλά σεξουαλικά στάνταρ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για την δεοξυριβόζη και την φαλάκρα; (Για έναν φίλο ρωτάω)!!!!!
από alto_sem » 11 Αύγ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 17 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
11 Αύγ 2024, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
από Ερμής » 23 Οκτ 2024, 10:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 196 Απαντήσεις
- 3489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
16 Φεβ 2025, 19:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με φωτογραφία που δείχνει τον φίλο της Σελένα Γκόμεζ να της πιάνει το στήθος..!
από Parrot » 13 Φεβ 2024, 14:19 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
13 Φεβ 2024, 14:19
-