ΟΚ, θα το διαβάσω κατά τις 5 το πρωί που ξυπνάω και δεν μου κολλάει ύπνος επειδή σκέφτομαι κάποιον.Εκτωρ έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:57Για να μην τα ξαναγράφω, διάβασε αυτό για αρχή.
Η ιστορία της ζωής μου (ή αλλιώς "Τι θέλω απ'τις γυναίκες;")
Ποια είναι η γνώμη σας για τα μπουρδέλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποια είναι η γνώμη σας για τα μπουρδέλα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Αυτός ο Καρολίνα νομίζει ότι είναι κάποιου είδους τρολλ ;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ποια Καρολίνα ρε μάστορα, ο Γιαννόπουλος είμαι, δεν με αναγνώρισες;
-
- Phorum.gr user: independent_44
Αν δουλεύουν με τη θέλησή τους τα κορίτσια δεν υπάρχει πρόβλημα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ο αυνανισμός δεν είναι σεχΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:09Μπουρδέλα είπε, όχι βιασμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 21:12πεταμένα λεφτά. αν δεν υπάρχει συναίνεση, δεν υπάρχει νόημα.
Πουριτανε αναρχοφασιστα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που το έκανε επαγγελματικά και δεν της έχει αφήσει σοβαρά τραύματα, σε σημείο να χρειάζεται θεραπεία μετά. Δε βλέπω πώς μπορεί να υπάρχει.
Τώρα το τι πρέπει να γίνει δεν ξέρω γιατί και να το απαγορέψεις πάλι θα γίνει, πάντα γινόταν, για 3 χιλιάδες λόγους. Ίσως είναι καλύτερα στα μπουρδέλα γιατί μπορείς (θεωρητικά) να έχεις τουλάχιστον κανονισμούς ασφάλειας και υγείας.
Τώρα το τι πρέπει να γίνει δεν ξέρω γιατί και να το απαγορέψεις πάλι θα γίνει, πάντα γινόταν, για 3 χιλιάδες λόγους. Ίσως είναι καλύτερα στα μπουρδέλα γιατί μπορείς (θεωρητικά) να έχεις τουλάχιστον κανονισμούς ασφάλειας και υγείας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Πρωινά και μεσημέρια δεν την παίζεις, τύπε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:09Μπουρδέλα είπε, όχι βιασμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 21:12πεταμένα λεφτά. αν δεν υπάρχει συναίνεση, δεν υπάρχει νόημα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Θεωρητικά ομιλούμε. Πλέον πολύ σπάνια βλέπω τσόντες, κάνω αποχή.Feindflug έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 07:23Πρωινά και μεσημέρια δεν την παίζεις, τύπε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Με την ίδια λόγικη, κι ο ντελιβεράς δεν θα ήθελε να γυρνάει 12 ώρες τη μέρα με το μηχανάκι και να πηγαίνει πίτσες από το ενα σημείο στο άλλο αν δεν είχε ανάγκη το χρήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:09Μπουρδέλα είπε, όχι βιασμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 21:12πεταμένα λεφτά. αν δεν υπάρχει συναίνεση, δεν υπάρχει νόημα.
Μίσθωτη εργασία λέγεται στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
σωσταChilloutbuddy έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 03:17Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που το έκανε επαγγελματικά και δεν της έχει αφήσει σοβαρά τραύματα, σε σημείο να χρειάζεται θεραπεία μετά. Δε βλέπω πώς μπορεί να υπάρχει.
με οσες το κανουν ερασιτεχνικα η ''ερασιτεχνικα '' τι παιζει ; ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι τρολ που παριστάνει ότι είναι άλλο τρολ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω βίτσιο να παίρνω τα χαρτιά υγείας από studio - μπουρδέλα που πηγαίνω
από Μαδουραίος » 01 Φεβ 2025, 13:46 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
01 Φεβ 2025, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Μαρ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Αθερίδη.
από έργο_μακέτο » 22 Ιουν 2023, 23:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από gassim
23 Ιουν 2023, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Σημιτη?
από George_V » 29 Ιουν 2023, 08:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 1687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 20:38
-