Πρόσεξε μην σε πηδήξουν και οι δυο μαζί.Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
Έχετε κάνει σεξ με την παρουσία άλλου ατόμου να παρακολουθεί;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει σεξ με την παρουσία άλλου ατόμου να παρακολουθεί;
ναι - κ σε κλειστο κ σε ανοικτο χωρο κ εποχουμενος (ειχα γραψει στο παλιο μια πολυ καλη περιπτωση - να την δοκιμασετε - αξιζει ) κ με απροσκλητο αλλα μονιμο κοινο - στα κινκυ παρτυ με τις φιλες της παρεας - .......
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τις πήρες μαζί ή νουμεραδα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να με έχουν δει, δεν ξέρω αλλά έχω δει από απόσταση βέβαια αλλά είχαν μεγάλο κοινό οι συγκεκριμένοι 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: independent_44
Για μερικά δευτερόλεπτα
Εγώ θα ήθελα να δω δύο άτομα να κάνουν σεξ. Ίσως αν το δω να γίνεται μπροστά μου, να το απομυθοποιήσω και να πάψω να το φοβάμαι. Έχω σκεφτεί να ζητήσω απ'τους γονείς μου να το κάνουν μπροστά μου, αλλά φοβάμαι μήπως με αποκληρώσουν. Αν ποτέ γίνω τελείως ανεξάρτητος οικονομικά, οπότε και να με αποκληρώσουν δε θα έχει σημασία, μπορεί να τους το ζητήσω.Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
plouf έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 14:32Αυτό που λες είναι της μόδας απο τα 80s στις ΗΠΑΜαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
και λέγεται cuckold relationship εσύ θες να είσαι
ένας cuck husband?
Kauldron κάντο πενηνταρικα στον
φίλο Θεοδωριcuckoς likes this post.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μα δεν ειμαι υμνητης της εβραιομασωνιας και των αμερικανων δεν εχετε προσεξει καθολου τα γραπτα μου εδω μεσα αγαπητε;The Rebel έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 19:28plouf έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 14:32Αυτό που λες είναι της μόδας απο τα 80s στις ΗΠΑΜαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
ένας cuck husband?

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τελειώσει με τη σύζυγο, ο ρομα επιβήτορας "κανονίζει" και τον υπουργό.plouf έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 14:32Αυτό που λες είναι της μόδας απο τα 80s στις ΗΠΑΜαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
ένας cuck husband?

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Kauldron έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 21:08Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τελειώσει με τη σύζυγο, ο ρομα επιβήτορας "κανονίζει" και τον υπουργό.plouf έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 14:32Αυτό που λες είναι της μόδας απο τα 80s στις ΗΠΑΜαδουραίος έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 10:23Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
ένας cuck husband?

Ρε φίλε, και η τρολιά έχει ένα όριο. Αν είναι δυνατόν.Εκτωρ έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 17:52Εγώ θα ήθελα να δω δύο άτομα να κάνουν σεξ. Ίσως αν το δω να γίνεται μπροστά μου, να το απομυθοποιήσω και να πάψω να το φοβάμαι. Έχω σκεφτεί να ζητήσω απ'τους γονείς μου να το κάνουν μπροστά μου, αλλά φοβάμαι μήπως με αποκληρώσουν. Αν ποτέ γίνω τελείως ανεξάρτητος οικονομικά, οπότε και να με αποκληρώσουν δε θα έχει σημασία, μπορεί να τους το ζητήσω.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Green Dragon έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 12:31Θα προτιμούσα να μην ξανακάνω ποτέ σεξ απο το να με παρακολουθεί τρίτο πρόσωπο.

Πολύ ωραίο κανάλι, να κάνετε όλοι εγγραφή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση έχετε παρατήσει το σεξ στη μέση για να πάτε να κάνετε σεξ αλλού ?
από ήρωας του λαού » 09 Ιαν 2025, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
09 Ιαν 2025, 18:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακολουθει κανεις το debate;
από Portia » 11 Οκτ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
15 Οκτ 2023, 20:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση η εφορία παρακολουθεί τα σοσιαλ
από dna replication » 25 Ιαν 2024, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Ιαν 2024, 23:17
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Νοέμ 2023, 21:17