Μπαίνετε στη πενηνταρα Σαμπρινα Σαλερνο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Μπαίνετε στη πενηνταρα Σαμπρινα Σαλερνο;
Όντως, κάτι αντίστοιχο με το κλασικό με τη Μαρία...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Καλό, αλλά εγώ θυμάμαι και το άλλο στην πισίνα, που της είχε πεταχτεί ο βύζος έξω.

SpoilerShow
Προσθέτω ότι καταγγέλω αυτήν την ομοφοβική προσέγγιση και σε οικτίρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, λέτε λέτε εσείς. Δεν θα βγω από τη ντουλάπα κάποια στιγμή; Θα σας δείξω εγώ. Όλα στον Κάκκαλο.

- Otto Weininger

ΥΓ : και άντρας να ήταν, πάλι θα τον έπαιζε ο συγκεκριμένος
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Τα βυζιά είναι δύναμις, αλλά ως γκόμενα εν γένει δεν με γεμίζει. Πού να την παρουσιάσω; Σε πρεμιέρα, έκθεση, δεξίωση;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Μλκ, έκλαψα. Πώς μου ξέφυγε αυτό τότε; Καλά που το παρέθεσε ο Όττος.

Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που έχω και θα παραμείνουν ως τέτοια, είναι το γιατί έστω κι ένας από τους εν λογω νηματοθέτες, δεν έχουν βάλει μια δική τους φωτο, ένα βίντεο, κατιτίς σχετικό βρε παιδί μου, με ερώτημα τύπου "με λιμπίζεστε κάρχιες;" και αναλώνεται μονίμως στο αν θα έμπαινε ή όχι ο κάθε τυπάκος οπουδήποτε, λες και εξαρτάται μόνον από αυτόν η επιλογή εισόδου. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή, εσύ αν μπεις να απαντήσεις σε νήμα "Σας αρέσει το Κοράκι του Πόε", παραθέτεις κι ένα δικό σου ποίημα καλού-κακού;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:09Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που έχω και θα παραμείνουν ως τέτοια, είναι το γιατί έστω κι ένας από τους εν λογω νηματοθέτες, δεν έχουν βάλει μια δική τους φωτο, ένα βίντεο, κατιτίς σχετικό βρε παιδί μου, με ερώτημα τύπου "με λιμπίζεστε κάρχιες;" και αναλώνεται μονίμως στο αν θα έμπαινε ή όχι ο κάθε τυπάκος οπουδήποτε, λες και εξαρτάται μόνον από αυτόν η επιλογή εισόδου.

Σαφώς όχι, γιατί ξέρω κατιτίς περισσότερο για τον Πόε από τους εν λόγω νηματοθέτες.Isildur έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:15Δηλαδή, εσύ αν μπεις να απαντήσεις σε νήμα "Σας αρέσει το Κοράκι του Πόε", παραθέτεις κι ένα δικό σου ποίημα καλού-κακού;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:09Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που έχω και θα παραμείνουν ως τέτοια, είναι το γιατί έστω κι ένας από τους εν λογω νηματοθέτες, δεν έχουν βάλει μια δική τους φωτο, ένα βίντεο, κατιτίς σχετικό βρε παιδί μου, με ερώτημα τύπου "με λιμπίζεστε κάρχιες;" και αναλώνεται μονίμως στο αν θα έμπαινε ή όχι ο κάθε τυπάκος οπουδήποτε, λες και εξαρτάται μόνον από αυτόν η επιλογή εισόδου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Σαμπρινα ήταν η βασίλισσα της Italo disco
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Στα 30 της ηταν τουμπανο, τωρα εχει αλαλιασει τη φατσα της με τις πλαστικες.
.
.
Και μετριόφρων...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:25Σαφώς όχι, γιατί ξέρω κατιτίς περισσότερο για τον Πόε από τους εν λόγω νηματοθέτες.Isildur έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:15Δηλαδή, εσύ αν μπεις να απαντήσεις σε νήμα "Σας αρέσει το Κοράκι του Πόε", παραθέτεις κι ένα δικό σου ποίημα καλού-κακού;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Δεκ 2023, 20:09Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που έχω και θα παραμείνουν ως τέτοια, είναι το γιατί έστω κι ένας από τους εν λογω νηματοθέτες, δεν έχουν βάλει μια δική τους φωτο, ένα βίντεο, κατιτίς σχετικό βρε παιδί μου, με ερώτημα τύπου "με λιμπίζεστε κάρχιες;" και αναλώνεται μονίμως στο αν θα έμπαινε ή όχι ο κάθε τυπάκος οπουδήποτε, λες και εξαρτάται μόνον από αυτόν η επιλογή εισόδου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
12 Φεβ 2025, 16:52
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνετε;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 30 Ιαν 2025, 19:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
02 Φεβ 2025, 14:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
από student » 28 Ιαν 2025, 12:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 363 Απαντήσεις
- 4790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Ιαν 2025, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνετε στην Αθήνα κουιμτσιδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο;
από southern » 16 Σεπ 2023, 23:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 2561 Προβολές
-