Οι άλλοι 4 φανερά γιατί στ'αρχίδια τους πλέονfoscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 10:09οι άλλοι 4 πρωί.Rocco Siffredi έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 10:00https://www.newsit.gr/lifestyle/thanos- ... s/4374185/Και οι άλλοι 4 του το έκρυψαν«Η πλειοψηφία των ζευγαριών δεν ξέρει να λύσει τα προβλήματα. Η επιτυχία έφερε πολλή εγωπάθεια. Όσο φουσκώνω το εγώ μου, τόσο λιγότερο βλέπω εσένα. Σήμερα ένα ποσοστό 6 στους 10 άντρες, με 10-15 χρόνια γάμου, αυνανίζονται συστηματικά κάθε βράδυ κρυφά από τις γυναίκες τους».
Ασκητής για παντρεμένους: 6/10 τον παίζουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ασκητής για παντρεμένους: 6/10 τον παίζουν
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

αυτο !! και το αλλο ειναι οτι οι γυναικες εχουν γκομενους και δεν το δινουν στον μαλακαEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 10:36Ούτε νιμου δε δίνουνIced Earth έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 10:25Άμα δεν δίνει κωλαράκι η γυναίκα και δεν τα καταπίνει. Λογικό.
Έχουμε γεμίσει αγαμητες και πρόωρους εκσπερματιστες που δουλεύουν μόνο χειροκίνητο
Για αυτό κ βλέπεις τόσα νεύρα κάθε μέρα έξω στην κοινωνία
με δικαιολογιες του τυπου πονοκεφαλους και κουραση στην δουλεια
για μενα ειναι τερμα υποτιμητικο να μην το απαιτουν οι ανδρες ακομη και με ενα πιστολι στον κροταφο
οκ δεν το λεω κυριολεκτικα ..
νεμο γαμάθ?
- Fata_Morgana
Γιατί να το κάνουν κρυφά;
Ρατσιζμο προς παντρεμενους διακρινω .
Φοβούνται μην τους κάνει σκηνή ζήλιας η γυναίκας τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ψιλοπαρακμή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Fata_Morgana
να μην γινουν πιο ρεζιλι απο οτι ειναιFata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 20:50Σκηνή ζήλιας στη μαλακία;
Δε λεμε πανω στο σεξ
- Fata_Morgana
Μερικές σας έχω ικανές να το κανατεFata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 20:50Σκηνή ζήλιας στη μαλακία;

Φαντάσου να του λέει η άλλη.
(( Τι παραπάνω της βρίσκεις από μένα της μαλακισμενης της χούφτα σου))

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:00Ούτε εγώ μιλάω πάνω στο σεξ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση για παντρεμένους: Έχετε καυλώσει ποτέ με την πεθερά σας;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 23:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 1626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
05 Νοέμ 2023, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
από Kauldron » 26 Μάιος 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολιτιστικές "βάσεις" προηγούμενων γενιών. Πόσο ρόλο παίζουν;
από micmic » 31 Δεκ 2024, 14:16 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 31 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-