Πρωκτός ή αιδοίο?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πρωκτός ή αιδοίο?

Πρωκτός
16
40%
Αιδοίο
24
60%

Σύνολο ψήφων: 40

Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Πρωκτός ή αιδοίο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Δεκ 2018, 23:43

Να ρωτησουμε τον Τρυφωνα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 05 Δεκ 2018, 23:44

Αγις έγραψε:
05 Δεκ 2018, 23:39
Δεν έχει σημασία τι προτιμάμε - αι γυναίκαι αποφασιζουν και γουστάρουν η οχι .
Θα είχε ενδιαφέρον να γράψετε τα στατιστικά σας - δλδ πόσες το θελουν - τους αρέσει.
Πολύ λίγες.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Δεκ 2018, 23:44

GoBack έγραψε:
05 Δεκ 2018, 23:43
Να ρωτησουμε τον Τρυφωνα
μη μου ανοίγεις τραύματα παλι που εχω καταφερει να τα κλεισω στη μαυρη κρυπτη τωρα :a040:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Δεκ 2018, 23:46

Souvlatzis έγραψε:
05 Δεκ 2018, 17:40
Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?

Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis » 06 Δεκ 2018, 01:50

this_man έγραψε:
05 Δεκ 2018, 23:15
Κώλο μεν, γυναικείο δε.
Ο κώλος είναι κώλος...δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία άμα είναι αντρικός ή γυναικείος

μη επανδρωμένη σέλφι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μη επανδρωμένη σέλφι » 06 Δεκ 2018, 01:54

o σουβλατζης κατα την εγγραφη του στο πεδιο Phorum.gr user-ποιό μέλος ήσουνα στο παλιό, ξανασυμπλήρωσε σουβλατζής
σου λεει θα το ζητανε 2 φορες για σιγουρια, οπως τον κωδικό
Naida έγραψε:
08 Δεκ 2018, 09:08
Δε μ' αρέσει η φάτσα της.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 06 Δεκ 2018, 02:40

Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω της τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 06 Δεκ 2018, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

μη επανδρωμένη σέλφι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μη επανδρωμένη σέλφι » 06 Δεκ 2018, 02:48

Γραφικός έγραψε:
06 Δεκ 2018, 02:40
Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω του τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
Γαστρεντερολόγος?
Naida έγραψε:

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 06 Δεκ 2018, 03:11

perseus έγραψε:
05 Δεκ 2018, 22:20
Souvlatzis έγραψε:
05 Δεκ 2018, 17:40
Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?

Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
καμμια πρατινα? η μισεις τα ζωα?

Ωχαχαχαχα. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis » 06 Δεκ 2018, 03:16

Γραφικός έγραψε:
06 Δεκ 2018, 02:40
Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω της τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
Δεν ξέρω με τι βρομιάρηδες έχεις πάει να κάνεις σεξ, αλλά εμένα ο κώλος μου μυρίζει πολύ όμορφα καθόλη την διάρκεια της μέρας...καθώς μετά το χέσιμο, όχι μόνο σκουπίζομαι με μωρομάντιλα, αλλά κάνω και ένα γρήγορο ντουζάκι, και τον διατηρώ πάντα φρεσκοξυρισμένο

Επίσης πιστεύω πως οι περισσότεροι/ες όταν χέσουν, τον περνάνε 1-2 φορές με το κωλόχαρτο, και σηκώνονται, αδιαφορώντας αν έχουν καθαριστεί πλήρως. Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.

μη επανδρωμένη σέλφι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μη επανδρωμένη σέλφι » 06 Δεκ 2018, 03:21

Souvlatzis έγραψε:
06 Δεκ 2018, 03:16

Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.
καλά πώς γίνεται να είναι και πλήρης και άδειος ταυτοχρονα;
Naida έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis » 06 Δεκ 2018, 03:27

μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε:
06 Δεκ 2018, 03:21
Souvlatzis έγραψε:

Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.
χαχα μάλλον δε το γράψα σωστά, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 06 Δεκ 2018, 08:09

Souvlatzis έγραψε:
06 Δεκ 2018, 01:50
this_man έγραψε:
05 Δεκ 2018, 23:15
Κώλο μεν, γυναικείο δε.
Ο κώλος είναι κώλος...δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία άμα είναι αντρικός ή γυναικείος
Αν βλέπεις τους ανθρώπους ως ανθρώπους, έχει. Αν πάλι τους βλέπεις ως κρέατα με τρύπες, τότε μάλλον όχι.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Δεκ 2018, 21:22

Souvlatzis έγραψε:
06 Δεκ 2018, 03:27
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε:
06 Δεκ 2018, 03:21
Souvlatzis έγραψε:

χαχα μάλλον δε το γράψα σωστά, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Τζούλια έχεις πάει με Γύφτο η Μαύρο;

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 06 Δεκ 2018, 21:25

Αιδοίο κατά κανόνα που και που καμιά πίπα και κώλο για ποικιλία αλλά μόνο από γυναίκα.

Πήξε! :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών