Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Να ρωτησουμε τον Τρυφωνα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Souvlatzis έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 17:40Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?
Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
-
o σουβλατζης κατα την εγγραφη του στο πεδιο Phorum.gr user-ποιό μέλος ήσουνα στο παλιό, ξανασυμπλήρωσε σουβλατζής
σου λεει θα το ζητανε 2 φορες για σιγουρια, οπως τον κωδικό
σου λεει θα το ζητανε 2 φορες για σιγουρια, οπως τον κωδικό
Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω της τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 06 Δεκ 2018, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γαστρεντερολόγος?Γραφικός έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 02:40Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω του τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
perseus έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 22:20καμμια πρατινα? η μισεις τα ζωα?Souvlatzis έγραψε: ↑05 Δεκ 2018, 17:40Τι προτιμάτε να πηδάτε? Κώλο ή μουνι?
Εγώ ως λάτρεις της back door, ψηφίζω κώλο..γουστάρω να γαμάω κώλο, είτε αντρικό είτε γυναικείο, είτε τρανς
Ωχαχαχαχα.

- Souvlatzis
Δεν ξέρω με τι βρομιάρηδες έχεις πάει να κάνεις σεξ, αλλά εμένα ο κώλος μου μυρίζει πολύ όμορφα καθόλη την διάρκεια της μέρας...καθώς μετά το χέσιμο, όχι μόνο σκουπίζομαι με μωρομάντιλα, αλλά κάνω και ένα γρήγορο ντουζάκι, και τον διατηρώ πάντα φρεσκοξυρισμένοΓραφικός έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 02:40Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω της τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
Επίσης πιστεύω πως οι περισσότεροι/ες όταν χέσουν, τον περνάνε 1-2 φορές με το κωλόχαρτο, και σηκώνονται, αδιαφορώντας αν έχουν καθαριστεί πλήρως. Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.
-
καλά πώς γίνεται να είναι και πλήρης και άδειος ταυτοχρονα;Souvlatzis έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:16
Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.
- Souvlatzis
χαχα μάλλον δε το γράψα σωστά, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ!μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:21καλά πώς γίνεται να είναι και πλήρης και άδειος ταυτοχρονα;Souvlatzis έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:16
Εγώ δεν φεύγω από την τουαλέτα αν δεν σιγουρευτώ ότι έχει αδειάσει πλήρης ο κώλος μου.
Αν βλέπεις τους ανθρώπους ως ανθρώπους, έχει. Αν πάλι τους βλέπεις ως κρέατα με τρύπες, τότε μάλλον όχι.Souvlatzis έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 01:50Ο κώλος είναι κώλος...δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία άμα είναι αντρικός ή γυναικείος
Τζούλια έχεις πάει με Γύφτο η Μαύρο;Souvlatzis έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:27χαχα μάλλον δε το γράψα σωστά, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ!μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:21καλά πώς γίνεται να είναι και πλήρης και άδειος ταυτοχρονα;Souvlatzis έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 03:16
Αιδοίο κατά κανόνα που και που καμιά πίπα και κώλο για ποικιλία αλλά μόνο από γυναίκα.
Πήξε!
Πήξε!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων