Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;
Κολλημένος στις πολυγαμικές σκέψεις.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν το κάνω η στύση μου θα φτάσει τον αφαλό. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί το ηδονικό μασάζ της θα περιέλθω σε κατάσταση ερωτικής ευδαιμονίας που μπορεί να οδηγήσει σε ατραπό χωρίς επιστροφή. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να απατήσω τη γυναίκα μου. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μία ερεθίζομαι τρομερά και από την άλλη οι ηθικές μου αρχές δέχονται επίθεση χωρίς προηγούμενο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 11:00Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
απλα χαλαρωσε και απολαυσε το, μηπως ο πρωτος ή ο τελευταιος θα εισαι που θα ορθωνεται στα χερια της;
μαλλον θα απογοητευτει παρα θα γινεις ρεζιλι αν σε δει χαλαρο μετα απο τοση περιποιηση, αλλωστε το μασαζ ειναι σαν το foreplay δεν χρειαζεται απαραιτητα αγγιγμα στις επιμαχες περιοχες για να ερεθιστεις..
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να πας σε άντρα να σου κάνει μασάζ.
- omg kai 3 lol
καλα πιες ενα ποτηρακι κρασι πριν πας την επομενη φορα κι εμεις δε θα πουμε τιποτα..!
Αυτή είναι καλή στη δουλειά της.
- EKPLIKTIKOS
ΧαχαχαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:07
Αν το κάνω η στύση μου θα φτάσει τον αφαλό. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί το ηδονικό μασάζ της θα περιέλθω σε κατάσταση ερωτικής ευδαιμονίας που μπορεί να οδηγήσει σε ατραπό χωρίς επιστροφή. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να απατήσω τη γυναίκα μου. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μία ερεθίζομαι τρομερά και από την άλλη οι ηθικές μου αρχές δέχονται επίθεση χωρίς προηγούμενο.
Θυμάμαι πριν χροοοονια ειχα βγει με μια συμφοιτητρια. Ημουν σε φαση με πολυ χαμηλη αυτοπεποίθηση, πέρασαν 3 ολοκληρα ραντεβού για να κάνω κίνηση. Τοτε κάνω την κίνηση, φιλιομαστε στο τέλος του ραντεβού, και μετά φεύγουμε. Εγω ειχα ηδη σηκωμενο παπαρι, ολα αυτα με ενα φιλί, σηκώνομαι ορθιος να φύγουμε, τη βλέπω να κοιτάει το μηλο μου κ ντράπηκα πάρα πολυ. Θα σου λεγα μην προσπαθείς να το κρύψεις. Απλα χαλαρωσε, ετσι κ αλλιώς αν είναι να γίνεις ρεζίλι δεν μπορείς να κανεις κατι
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:07Αν το κάνω η στύση μου θα φτάσει τον αφαλό. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί το ηδονικό μασάζ της θα περιέλθω σε κατάσταση ερωτικής ευδαιμονίας που μπορεί να οδηγήσει σε ατραπό χωρίς επιστροφή. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να απατήσω τη γυναίκα μου. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μία ερεθίζομαι τρομερά και από την άλλη οι ηθικές μου αρχές δέχονται επίθεση χωρίς προηγούμενο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 11:00Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
απλα χαλαρωσε και απολαυσε το, μηπως ο πρωτος ή ο τελευταιος θα εισαι που θα ορθωνεται στα χερια της;
μαλλον θα απογοητευτει παρα θα γινεις ρεζιλι αν σε δει χαλαρο μετα απο τοση περιποιηση, αλλωστε το μασαζ ειναι σαν το foreplay δεν χρειαζεται απαραιτητα αγγιγμα στις επιμαχες περιοχες για να ερεθιστεις..
Πέτα τον έξω και ότι γίνει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό φοβάμαι αγαπητέ leonas. Σίγουρα θα έπλεα σε πελάγη ευτυχίας για την λίγη εκείνη ώρα της συνεύρεσης με την ωραιοτάτη και ηδονική μασέρ αλλά οι τύψεις που θα έποντο της συνεύρεσης θα ήταν καταστροφικές.LEONAS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:26Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:07Αν το κάνω η στύση μου θα φτάσει τον αφαλό. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί το ηδονικό μασάζ της θα περιέλθω σε κατάσταση ερωτικής ευδαιμονίας που μπορεί να οδηγήσει σε ατραπό χωρίς επιστροφή. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να απατήσω τη γυναίκα μου. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μία ερεθίζομαι τρομερά και από την άλλη οι ηθικές μου αρχές δέχονται επίθεση χωρίς προηγούμενο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 11:00
Πέτα τον έξω και ότι γίνει
την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.

EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:19ΧαχαχαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:07
Αν το κάνω η στύση μου θα φτάσει τον αφαλό. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί το ηδονικό μασάζ της θα περιέλθω σε κατάσταση ερωτικής ευδαιμονίας που μπορεί να οδηγήσει σε ατραπό χωρίς επιστροφή. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδιά. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να απατήσω τη γυναίκα μου. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Από τη μία ερεθίζομαι τρομερά και από την άλλη οι ηθικές μου αρχές δέχονται επίθεση χωρίς προηγούμενο.
Θυμάμαι πριν χροοοονια ειχα βγει με μια συμφοιτητρια. Ημουν σε φαση με πολυ χαμηλη αυτοπεποίθηση, πέρασαν 3 ολοκληρα ραντεβού για να κάνω κίνηση. Τοτε κάνω την κίνηση, φιλιομαστε στο τέλος του ραντεβού, και μετά φεύγουμε. Εγω ειχα ηδη σηκωμενο παπαρι, ολα αυτα με ενα φιλί, σηκώνομαι ορθιος να φύγουμε, τη βλέπω να κοιτάει το μηλο μου κ ντράπηκα πάρα πολυ. Θα σου λεγα μην προσπαθείς να το κρύψεις. Απλα χαλαρωσε, ετσι κ αλλιώς αν είναι να γίνεις ρεζίλι δεν μπορείς να κανεις κατι
Τελικά την εσφιξες;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Γλώσσα λανθάνουσα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:30]
ωραιοτάτη και ηδονική μασέρ αλλά οι τύψεις που θα έποντο της συνεύρεσης θα ήταν καταστροφικές.
Άντρα θες κατά βάθος...
- hellegennes
Δεν υπάρχει δουλειά που να κάνει καλύτερα μια γυναίκα από έναν άντρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:27Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεστε τη λέξη "woke";
από Σενέκας » 22 Ιαν 2024, 22:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
22 Ιαν 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές πούλησε τους Έλληνες το ΚΚΕ;
από whisper » 20 Σεπ 2024, 18:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
20 Σεπ 2024, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-