μπορεί στο γκάλοπ να μην είχαν Έλληνες γι' αυτό να είναι τόσο χαμηλό το ποσοστό.
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα μπορούσα να κάνω πολλά με μια γυναίκα αλλά σεχ δεν θα το θεωρούσα. Προκαταρκτικά ίσως. Σεχ μπορώ να κάνω μόνο με άντρα. Γιατί υπάρχει αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
η νύχτα και η γκέρ βρήκαν απο την ντουλάπα, καλά τα πάμε και δεν έχει έρθει ακόμα άνοιξη.
έχω διαβάσει οτι οι υποτακτικές είναι πιο στρέιτ, να κρατάμε σημειώσεις.
έχω διαβάσει οτι οι υποτακτικές είναι πιο στρέιτ, να κρατάμε σημειώσεις.
enaon, να προτείνω κάτι για τις σημειώσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα.
Συμπερασματικά, Γαλή, Σέσιλι, Ίφιδα είναι υποτακτικές. Εγώ και η νύχτα δεν είμαστε. Κουλ!
Συμπερασματικά, Γαλή, Σέσιλι, Ίφιδα είναι υποτακτικές. Εγώ και η νύχτα δεν είμαστε. Κουλ!

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,

ανδρικές σημειώσεις κρατάω βρε, 5άλεπτου, αλλά ναι πες

πράγματι και εγώ μέχρι που το διάβασα δεν ήμουν σίγουρος.
Κατά τη γνώμη μου, οι περισσότερες γκέι φάσεις παίζουν στο στρέιτ πλαίσιο "Πυγμαλίωνας-Γαλάτεια".
Οι πραγματικοί γκέι (άντρες-γυναίκες) έχουν ξεκολλήσει απ' αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Φίλε, όχι ότι δεν θέλω να μπω σε λίστα με σένα και νύχτα, προς θεού, με ξέρεις, αλλά και με Γαλή και Ίφιδα δε με χάλασε. Υποτάξτε μου τάξτε μου τάξτε μου.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 17:49Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο.
Εγώ είμαι στρέιτ γιατί θέλω αφέντη στο κρεβάτι. Αν ήθελα να είμαι αφέντρα θα γινόμουν λεσβία.
Απλό δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλά δεν είσαι και ακριβώς στρέιτ, ο,τι πεί ο άνδρας, αλλά είμαστε λίγο κότες οπότε ναι, στρέιτ θα είσαι, τι να κάνουμε.
- Cecily Anne
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Αν θέλαμε τη φτερού, θα την πέφταμε στο ξεσκονόπανο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-