Μιλαμε για την χρυση εποχη των μγτοω. Το χειροτερο που τους συμβαινει ειναι οτι δε γαμανε θεογκομενες αντι πχ το κεφαλι τους να σιγοψηνεται τυλιγμενο με τα εντερα τους σε μια προχειρη λακουβα με καρβουνα και χοβολη την ιδια στιγμη που ο εισβολεας γαμαει ολες τις γυναικες της φυλης. Και πώς αντιδρουν; Με γκρινια....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 15:10Μάλλον δεν έχεις ακούσει κάτι για alpha male.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 15:05ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 15:04Ο φεμινισμός δεν έχει άμεση σχέση με τα προβλήματα του μουγκουτόηδων και λοιπών.
Τον χρησιμοποιούν μόνον ως πρόσχημα. Γιατί ακόμη και την εποχή που οι γυναίκες είχαν λίγα νομικά δικαιώματα, η μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών δεν μπορούσε να έχει τις γυναίκες που ήθελε να έχει.
Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο στο ψυχρό περιβάλλον της πολιτείας απ το να είναι παιδί χωρισμένων γονιων που το αγαπανε; Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τετοιο, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.Parrot έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:56Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο επιβάλλεται είτε ο γάμος να μπει σε στενότερα πλαίσια ελέγχου απ' την πολιτεία,
είτε ο θεσμός της οικογένειας να καταργηθεί εντελώς και την ανατροφή των παιδιών να την διαχειρίζεται η πολιτεία.
Οπότε ερχόμαστε πάλι στον Πλάτωνα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται ήξερε πολύ καλά τί έλεγε.
Επίσης με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ελέγχεται ο γάμος απ την Πολιτεία; Τι εννοείς στενότερα πλαισια;
Ερχόμαστε πάλι στο γεγονός ότι ο Πλάτωνας δεν είχε ιδέα από οικογένεια και παιδιά
- hellegennes
Δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν είναι δα και τόσο δύσκολο και φυσικά αν οι γονείς είναι συνεννοήσιμοι δεν υπάρχουν τα προβλήματα που λες. Κοντά γιατί να μην μένουν; Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μετακομίσει ξαφνικά ο ένας από τους δυο μακριά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:30Είναι δυσκολο να καταλάβεις αν δεν εχεις παιδι, ή δεν εισαι παιδι χωρισμένων γονιών. Το καταλαβαίνω. Αυτο που πρέπει να θυμασαι ειναι οτι τα παιδιά ειναι άνθρωποι, με συναισθήματα, απόψεις, προτιμήσεις, κ πολυ πολυ νωρις τα εκφράζουν ολα αυτα, καθώς εχουν κ τη δικη τους ζωη κ καθημερινότητα. Δεν ειναι χωράφια να τα γραψεις μισα μισα. Και είναι δυσκολο να επιβάλεις σε ενα παιδι, οχι μόνο τα απλα καθημερινά τυπου "σημερα θα μείνεις στον πατερα σου, γιατί χθες εμεινες σε μενα" "μα ειπαμε με το Γιωργάκη να παίξουμε switch, κ δεν μπορει να παει στο Μαρούσι που μενει ο μπαμπας" "μα ειναι Τριτη ειπαμε, τελος!" "δε θέλω να μεινω στον μπαμπα" "αα,, εμείς έτσι το συμφωνήσαμε στο διαζυγιο". Κ σου βαζω τωρα οτι υπάρχει απόλυτη συνεννόηση (που αν υπάρχει απλα οπως ειπα απλα κρατας εναν λευκο γαμο, οπως ελεγε κ το ασμα ειναι κ αλλοι παντρεμενοι κ όμως ζούνε χωριστά*), οτι υπάρχει τοσο γαματη ανεση κ απο τους δυο σε σχέση με τη δουλειά (σπάνιο), οτι μενουν στην ιδια πολη κ κατα προτίμηση κοντά (στην Αθήνα ειναι πιο έντονο αυτό, αν εισαι σε καμια μικρή επαρχιακή πολη οκ), κ οτι δεν υπάρχει στην τελική κ καμια γκομενα που να μην έχει καμια ορεξη να τρώει το μουλικο καθε δεύτερη μερα στη μαπα. * κ εδω γυρναμε στα της γκομενας, συνήθως για να σπασει ενας γαμος εχει προηγηθεί καποιο καταστροφικό φαινομενο, υπάρχει μεγάλη ασυμφωνία χαρακτήρων, υπάρχει τριτο πρόσωπο, κτλ.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:05
Φυσικά και μπορεί. Το παιδί θα πηγαίνει σε ένα σχολείο και μπορεί να μένει σε δύο σπίτια. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
γειά σου ρε Alien
είσαι και πολύ μπήχτης!!!!
γω σήμερα άνοιξα ένα σετ με 3 φοιτητές,2 θηλυκά και ένα αισχρό beta male
προβλέπω να τρώω το ξανθό που το κάλεσα για φαγητό την Κυριακή
Αρα μαλλον γι'αυτο ηταν πουστηδες, φαβοντουσαν μην πεινασει ο κωλος τους και παθουν ακομα χειροτερα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:59Η υστερία πάντως, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες προέρχεται από τη μήτρα που δεν τρέφεται επαρκώς με ανδρικό σπέρμα και ανεβαίνει και κολλάει στον εγκέφαλο.Ίφιδα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:51Λυπάμαι γι αυτό που έζησες, ξέρω ακριβώς πόσο πονάει το να χάνεις έναν γονιό από καρκίνο αλλά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει αυτό με τον χωρισμό των γονιών σου. Θεωρείς ότι ο χωρισμός προκάλεσε τον καρκινο;Parrot έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:40
Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, και όταν οι γονείς μου χώρισαν, μετά από ένα χρόνο ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο.
Τώρα, στο δια ταύτα, αυτό το "πετυχαίνει" μου κάθεται στο λαιμό λίγο.
Όταν ένας άνθρωπος έχει παντρευτεί και έχει και παιδιά, πάει να πει ότι έχει ολοκληρωθεί,
και ότι αποκλειστικός σκοπός της ζωής του πλέον είναι το παιδί ή τα παιδιά.
Όταν λες δεν πετυχαίνει, πάει να πει ότι ενας εκ των δυο δεν έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του,
και εκεί είναι που ο άνθρωπος κρίνεται ανίκανος να δημιουργήσει οικογένεια και να μεγαλώσει παιδιά.
Και ερχόμαστε πάλι στον Πλάτωνα, όπου είχε δίκιο πάνω σε αυτό.
Η ολοκλήρωση του ατόμου δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια. Υπάρχουν ολοκληρωμένα άτομα που δεν έκαναν ποτέ οικογένεια και οικογενειάρχες που δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένα άτομα
Ας υποθέσουμε ότι ο σύζυγος έχει τα μυαλά στο κεφάλι του αλλά εγώ είμαι μια υστερω που κάνω κακό στο παιδί ή αδιαφορώ ή υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή υποτιμώ συνεχώς τον πατέρα του παιδιού μου. Πιστεύεις αλήθεια ότι το παιδί θα ήταν περισσότερο ευτυχισμένο αν κρατούσαμε τον γάμο απ το να χωριζαμε;
Επιμένω ότι ο Πλάτωνας δεν είχε ιδέα ούτε από οικογένεια, ούτε από παιδιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 31 Ιαν 2020, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΚ, σίγουρα θα υπήρχαν ειδικές δομές, μην πάει το μυαλό σου σε μονάδες τύπου ορφανοτροφείου.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:01Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο στο ψυχρό περιβάλλον της πολιτείας απ το να είναι παιδί χωρισμένων γονιων που το αγαπανε; Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τετοιο, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.
Επίσης με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ελέγχεται ο γάμος απ την Πολιτεία; Τι εννοείς στενότερα πλαισια;
Ερχόμαστε πάλι στο γεγονός ότι ο Πλάτωνας δεν είχε ιδέα από οικογένεια και παιδιά
Όταν λέω στενότερα πλαίσια, εννοώ η κοινωνία και η πολιτεία να ξαναβρεί το πλαίσιο εκείνο,
το οποίο θα φέρνει τους γονείς ή ένα νιόπαντρο ζευγάρι προ των ευθυνών τους και θα τους απαγορεύει
να διαλύσουν τα δεσμά του γάμου ιδίως αν υπάρχουν παιδιά.
Επίσης, θα μπορούσε κάθε οικογένεια με παιδιά, να εποπτεύεται από τις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές,
να επισκέπτονται το σπίτι τακτικά επιθεωρητές/παιδοψυχίατροι και να έχουν επαυξημένες αρμοδιότητες
και δικαιοδοσίες.
Οπότε, πού καταλήγουμε και πάλι;
Στον Αθάνατο Πλάτωνα!
-
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επαυξημενες αρμοδιότητες και δικαιοδοσιες του κράτους στο ζήτημα της ανατροφής των παιδιών υπήρξε σε μια χι και τόσο πολύ μακρινή εποχή, μάντεψε ποια;Parrot έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:06ΟΚ, σίγουρα θα υπήρχαν ειδικές δομές, μην πάει το μυαλό σου σε μονάδες τύπου ορφανοτροφείου.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:01Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο στο ψυχρό περιβάλλον της πολιτείας απ το να είναι παιδί χωρισμένων γονιων που το αγαπανε; Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τετοιο, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.
Όταν λέω στενότερα πλαίσια, εννοώ η κοινωνία και η πολιτεία να ξαναβρεί το πλαίσιο εκείνο,
το οποίο θα φέρνει τους γονείς ή ένα νιόπαντρο ζευγάρι προ των ευθυνών τους και θα τους απαγορεύει
Επίσης, θα μπορούσε κάθε οικογένεια με παιδιά, να εποπτεύεται από τις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές,
να επισκέπτονται το σπίτι τακτικά επιθεωρητές/παιδοψυχίατροι και να έχουν επαυξημένες αρμοδιότητες
και δικαιοδοσίες.
Στον Αθάνατο Πλάτωνα!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Ποια περιουσία; Χωράφια, σπίτια, ζώα και λεφτά τα έπαιρναν οι γυναίκες, εκτός αν μιλάμε για πολύ ευκατάστατους που είχαν αληθινή περιουσία, οπότε δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο ο γιος να παντρευτεί κάποια που επίσης δεν είχαν περιουσία οι δικοί της και άρα δεν θα επιβουλευόταν την δική του.
Αν θες μπορώ να παραθέσω αριθμούς, αλλά η ουσιαστική απάντηση είναι «λίγες, πολύ λιγότερες από τους άντρες». Αυτό με τα πρότυπα δεν έχει τόση σημασία, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τίποτα, γιατί όλοι σε κοινωνίες μεγαλώνουμε και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να ρίξουμε την ευθύνη για τις επιλογές μας στον τρόπο που μας μεγάλωσαν.Ίφιδα έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 23:34Δεν ξέρω, ειλικρινά, δε το έψαξα. Ποσες;hellegennes έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 22:47Σε χώρες που είναι εθελοντικός ο στρατός και ελεύθερος για τα δυο φύλα, πόσοι άντρες πηγαίνουν σε σχέση με τις γυναίκες;
Και μισό λεπτό, δεν ισχυρίζομαι πουθενά ότι υπάρχουν τόσες γυναίκες όσοι και άντρες που αγαπάνε το στρατό. Λέω απλα ότι θα έπρεπε να παμε για πολλούς λόγους, την αγάπη για τον στρατό δεν την έχω μέσα σ αυτούς. Επίσης δεν είναι δίκαιο να Ρωτάς κάτι τέτοιο με την έννοια ότι μεγαλώνουμε με τελείως διαφορετικά πρότυπα. Αυτό θα μπορούσε να απαντηθει αν μεγαλώναμε με τα ίδια πρότυπα.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο τρόπος που μας μεγάλωσαν δεν επηρεάζει τις επιλογές μας. Την ευθύνη όμως την διατηρούμε ακέραια, από όταν μπορούμε να αποφασίζουμε μόνοι μας και να κάνουμε τις επιλογές μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Πλατωνας ελεγε κυριολεκτικα να μεγαλωνουν και να αναθρεφονται τα παιδια σε ιδρυματα ωστε να προγραμματιζονται για να αναλαβουν τους κοιωνικους ρολους που καθοριζε η αρχουσα ταξη της ιδανικης πολης, δηλαδη οι φιλοσοφοι δηλαδη αυτος.Parrot έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:06ΟΚ, σίγουρα θα υπήρχαν ειδικές δομές, μην πάει το μυαλό σου σε μονάδες τύπου ορφανοτροφείου.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:01Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο στο ψυχρό περιβάλλον της πολιτείας απ το να είναι παιδί χωρισμένων γονιων που το αγαπανε; Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τετοιο, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.
και δικαιοδοσίες.
Στον Αθάνατο Πλάτωνα!
Δεν τον ενδιεφερε η ευημερια των παιδιων αλλα να γινεται ο,τι κρινει αυτος σωστο και για να λεμε την αληθεια εκτος απο παιδια ουτε απο πολιτευματα ηξερε πολλα, με εξαιρεση τις παρανοϊκες χουντες.
Φοβερο. Αξιζε που το σκεφτηκες τεσσερα λεπτα.james brown έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:09κατάπιε το μπλε χάπι σου και πήγαινε να κατουρήσεις καθιστός κάπου
-
- hellegennes
*κρίνετεjames brown έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:16
άντε πουλάκι μου να μιλήσεις με καμιά άνεργη άσχημη αμόρφωτη και να κρίνεται τον μέγιστο Πλάτωνα
** στα ελληνικά δεν μπορείς να παραθέσεις τρία επίθετα στην σειρά χωρίς ουσιαστικό που να προσδιορίζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πάντως το ότι οι θηλυκές όχι μόνο είναι αστράτευτες
αλλά το κάνουν γαργάρα
είναι χαρακτηριστικό της ιδιοτελούς και αρρωστημένα συμφεροντολογικής φύσης τους
μπορείτε,όσοι συναναστρέφεστε χοντρές και άσχημες,φεμιναζί,να τους το φέρνετε σαν επιχείρημα για να παύουν να σας ζαλίζουν τα ούμπαλα
αλλά το κάνουν γαργάρα
είναι χαρακτηριστικό της ιδιοτελούς και αρρωστημένα συμφεροντολογικής φύσης τους
μπορείτε,όσοι συναναστρέφεστε χοντρές και άσχημες,φεμιναζί,να τους το φέρνετε σαν επιχείρημα για να παύουν να σας ζαλίζουν τα ούμπαλα
-
πιστεύω η "παθητική" εκφράζει περισσότερο τον "κύριο"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Vardaska κάνουν πάντως συλλήψεις για την τραγωδία
από Vardos » 17 Μαρ 2025, 08:45 » σε Διεθνής πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 1239 Προβολές
-