A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!
Κάπου εδώ, θα ήταν καλό να διανθιστεί το νήμα με τις απαραίτητες φωτογραφίες - εικόνες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μαζέψου!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 16:18επίσης, αν θέλομε να βγάνομε κάποια συμπεράσματα από την κουβέντα, η Τζούνο πρέπει να έχει κωλάρα κύριοι.

Έχω και εγώ τις ατέλειές μου, αλλά ένα γυμνασμένο κορμί έστω και με κατιτίς παραπάνω, πάντα φαίνεται καλύτερο από ένα αγύμναστο και αδύνατο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Gherschaagk έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 16:24Κάπου εδώ, θα ήταν καλό να διανθιστεί το νήμα με τις απαραίτητες φωτογραφίες - εικόνες.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θυμάμαι, είχα βγάλει ραγάδες στον τετρακέφαλο, πάνω από το γόνατο, στο λεγόμενο "δάκρυ". Φύγανε μόνες τους, θαρρώ.
Vantonoτυπε, αν ερεθίστηκες, μην στείλεις.
Vantonoτυπε, αν ερεθίστηκες, μην στείλεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Από αιμορροΐδες κανείς;
Θα με πεθάνετε!

Υπάρχει τετρακέφαλος τύπε;
*edit, στα πόδια είναι
leg day, skip skip
Ναι, είναι ένα μυθικό τέρας που παραμόνευε τους μεγάλους σε ηλικία υπηκόους του βασιλείου της Αγυμνασίας.
Κάνω βάρη τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Μάντεψε ποια μέρα είναι leg day
Σωστά, καμία

Γιατί έτσι ρε δικέ μου; Αν πρηστείς πολύ πάνω, μετά θα είσαι σαν καρφίτσα.
Dein Herz, meine Gier
Διαβασα ροδελολάγνοι.
Έχω μπουτάρες και κωλάρα. Εκεί πάει όλο το λίπος. Δεν έχω καμιά κάψα να φουσκώσουν και άλλο, ούτε
με ενδιαφέρει η γράμμωση στα πόδια.
Έχω πιο χοντρά πόδια και μπούτια από αυτόν, αλλά και έτσι να ήμουν δεν θα με χάλαγε

Τύπε, άλλο το μπουτάρες και κωλάρα από λίπος και άλλο το μπουτάρες και κωλάρα από μύες.
Εκτός από το ακαλαίσθητο του θέματος, τα πόδια είναι το μισό σου σώμα. Με την λογική σου, θα μπορούσες κάλλιστα να γυμνάζεις μόνον την δεξιά πλευρά του σώματός σου. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι η προπόνηση των ποδιών, έχει μεγάλη επίδραση στην αύξηση της τεστοστερόνης και άλλων ορμονών στο σώμα, απαραίτητες για την μυϊκή υπερτροφία και ενδυνάμωση, όπως επίσης, οι σύνθετες ασκήσεις ποδιών έχουν επίδραση σε όλο το σώμα. Με απλά γυμναστηριακά και λαϊκά λόγια:
Θέλεις μεγάλα χέρια; Προπόνησε τα πόδια σου.
Dein Herz, meine Gier
Μια χαρά έχουν μεγαλώσει τα χέρια μου, το στήθος μου, και η πλάτη μου

Τα memes αποδεικνύουν πως μπορείς να γίνεις τεράστιος απάνω και να μην γυμνάζεις τα πόδια
Θα δω σε μερικούς μήνες πόσο θα έχω βάλει και μετά θα εξετάσω αν προσθέσω leg day