Ξηγήσου.
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε!! Μαζέψου!sys3x έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:46κιάλις, για πες, ρωτάει ο φίλος.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:45Ρε μην καταχράστε το υλικό μου. Χαοτικός @ Ότι μαλακία μας έρθει. Τόσες σελίδες τώρα μ' έχετε κατακλέψει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ρίξε ένα μονοήμερο μπαν στον παν και θα τα ξεράσω όλα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:48Ξηγήσου.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπα θα βρω τον μπελά μου. Ούτε ωριαίο έτσι για την πλάκα δεν μπορεί να πέσει.
Κατάλαβα ούτε και συ ξέρεις, πίπες, να ξέρεις όμως ότι μόλις τον έστειλες στην μαύρη για κιάλις τον φίλο.
.
.
- Οργισμένος
eimai latris ton gynaikvn. einai yperoxes
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Και γω αυτό έλεγα από την αρχή, παρθένος θα μείνει.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:59Μπα θα βρω τον μπελά μου. Ούτε ωριαίο έτσι για την πλάκα δεν μπορεί να πέσει.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν είναι έτσι, να το κάνω το ψυχικό.sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:00Και γω αυτό έλεγα από την αρχή, παρθένος θα μείνει.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:59Μπα θα βρω τον μπελά μου. Ούτε ωριαίο έτσι για την πλάκα δεν μπορεί να πέσει.
Spiros252 για έλα λίγο που σε θέλουμε!
Μ αρέσει που απαντάς στο ετερόφωτο τρολάκι του ΔενΕχωΔικηΜουΑποψηΖωΓιαΤηνΣπαωΣτουςΆλλουςΜόνο
Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...οι άντρες δεν εχουν χλαμύδια; Δεν τα μεταδίδουν; Ή στους άντρες φαίνεται και στις γυναίκες όχι; Δεν ξέρω, ρωτάω ειλικρινά, δεν έχω ιδέα.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:15Εγώ έχω βαρβάτες απορίες πάντως.
Καταρχάς πώς προφυλάσσεστε θα μου λύσει καμιά την απορία; Τυλίγεστε με ζελοφάν και κάνετε προσευχή στο θεό αντιχλαμύδι;
Ψεκάζεστε;
Πώς στο καλό μπορείς να προστατευτείς ούσα γυναίκα λεσβία;
Να εγώ μ αυτό τώρα, καύλωσα, μήπως είμαι λεσβία τελικά; Γιατί και υποτακτική δε με λεςdon't speak έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 22:59Βούλωστο.ντόντ αν θέλουμε να σε φαντασιωθούμε, σκάσε να σκεφτόμαστε οτι μας λες ή σώπα;
κορίτσια όλες γκέισες είσαστε, από το γκέι βγαίνει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ερώτηση. Δεν προστατεύει το προφυλακτικό απ' τα χλαμύδια;;Ίφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:07Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...οι άντρες δεν εχουν χλαμύδια; Δεν τα μεταδίδουν; Ή στους άντρες φαίνεται και στις γυναίκες όχι; Δεν ξέρω, ρωτάω ειλικρινά, δεν έχω ιδέα.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:15Εγώ έχω βαρβάτες απορίες πάντως.
Καταρχάς πώς προφυλάσσεστε θα μου λύσει καμιά την απορία; Τυλίγεστε με ζελοφάν και κάνετε προσευχή στο θεό αντιχλαμύδι;
Ψεκάζεστε;
καλά εγώ σκεφτόμουν κάτι σε μακροχρόνια σχέση για κάποιο λόγο, σόρυGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:13Ερώτηση. Δεν προστατεύει το προφυλακτικό απ' τα χλαμύδια;;Ίφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:07Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...οι άντρες δεν εχουν χλαμύδια; Δεν τα μεταδίδουν; Ή στους άντρες φαίνεται και στις γυναίκες όχι; Δεν ξέρω, ρωτάω ειλικρινά, δεν έχω ιδέα.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 21:15Εγώ έχω βαρβάτες απορίες πάντως.
Ψεκάζεστε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξέρεις πόσοι είναι σε μακροχρόνια σχέση και χρησιμοποιούν προφυλακτικό;;Ίφιδα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:16καλά εγώ σκεφτόμουν κάτι σε μακροχρόνια σχέση για κάποιο λόγο, σόρυ
ΌχιGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 00:17Ξέρεις πόσοι είναι σε μακροχρόνια σχέση και χρησιμοποιούν προφυλακτικό;;
Δηλαδίς παιζουν σχέσεις όπου δεν ερχεται ποτέ το πουλί σ επαφή με το χέρι, το αιδοίο ή το στόμα παρα μόνο με προφυλακτικό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιαν 2025, 23:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 336 Απαντήσεις
- 7187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 00:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-