Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΚαράΝτίνα
Phorum.gr user: ΚαράΝτίνα

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚαράΝτίνα » 19 Μάιος 2020, 17:18

Καλά, να τα λέμε όλα, πίσω από πολλές ακραίες και "μίσανδρες" κυρίες, κρύβονται καλά κρυμμένες ομοφυλοφιλίες. Εγώ ως γυναίκα δεν μπορώ να είμαι μίσανδρη κλπ. Ένας άντρας είναι για εμένα σύντροφος στην ζωή, παρέα στην βόλτα και όπου αλλού. Αρκεί να μην είναι κάφρος και βίαιος, που εκεί έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.
Τι πάει να πει "μισώ τους άνδρες"; Εντάξει, είναι μια μορφή σεξισμού και αυτό, γιατί να το κρύψουμε;
Τίποτα, βιβλία και μπίρες.

Kill, baby, kill

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Μάιος 2020, 17:20

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:12
hellegennes έγραψε:
05 Μάιος 2020, 22:33
Εμένα χθες μου έλεγε στην ψύχρα η άλλη ότι τον άντρα τον θέλει να την έχει σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Να επιβάλλεται· να είναι άντρας, ρε παιδί μου. Να της λέει «όχι μωρή, δεν θα το βάλεις αυτό».

Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου.
στην ηλικια σου, θα πρεπε να χες ηδη μαθει ν αποφευγεις τετοιες παγιδες.
σιγα μην κανουμε την χαρη στην καθε μια να φερομαστε οπως της καυλωνει
αλλη ορεξη δεν ειχαμε να ικανοποιουμε τις μαλακιες που σκεπτονται
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 17:26

hellegennes έγραψε:
23 Φεβ 2020, 23:54
Όλο και αυξάνεις τον ρεαλισμό της περσόνας σου.

Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα για να θέλω να περνάω ως μάτσο ή γαμιάς. Ένας φυσιολογικός, μέσος άνθρωπος είμαι και δεν φιλοδοξώ να είμαι λογοτεχνικός ήρωας.
δεν υπαρχουν φυσιολογικοι ανθρωποι ελληγενη, η φυσιολογικοτητα ειναι μια αφαιρεση που εφηυραν οι ψυχιατροι ως μετρο συγκρισης. Ολοι μας εχουμε σκοταδι μεσα μας.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 17:27

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:10
Οποιος αντρας δεν ειναι εξοικειωμενος με την ιδεα (και την θεα) του αιματος της περιοδου, δεν ειναι αξιος να ζησει με μια γυναικα.
Πολύ απόλυτος είσαι ρε πουλάκι μου.
Κάθε ζευγάρι με την φάση του.
Δεν θέλω, ας πούμε, να χέζει μπροστά μου, αλλά όταν μαζέψω τα σκουπίδια και δω τα σκατόχαρτά της δεν θα με φρικάρει η ανακάλυψη ότι χέζει. Παρομοίως, αν τύχει και δω την περίοδό της έτυχε, δεν χρειάζεται να της κάνω και αρωματική ανάλυση σαν οινολόγος. Τι φάση είναι αυτή τώρα τελευταία να λένε όλοι ότι η περίοδος δεν είναι σιχαμερή; Οι αθρώποι χέζουμε. Όσο φυσικό και να είναι, είναι και σιχαμερό. Ε, οι γυναίκες έχουν μία σιχαμάρα περισσότερη στην ζωή τους. Δεν θα τις κατηγορήσουμε για αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εξοικειωθούμε.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 17:28

EKPLIKTIKOS έγραψε:
23 Φεβ 2020, 23:00
hellegennes έγραψε:
23 Φεβ 2020, 22:56

Περίεργο να τα λες αυτά εσύ ο μάτσο γαμιάς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαλέξεις τι είδους προσωπικότητα θέλεις να πλασάρεις, γιατί οι εξιστορήσεις σου και οι απαντήσεις σου είναι αντιφατικές.
Μπορεί να μαλωνει τους συντρόφους του που φωνάζουν στις πορείες μπατσοι μουνια (σεξιστικό) και "θα σας γαμησουμε" (rape culture, σεξ ως μεσο επιβολής κτλ) :102:
δε σε ειχα για τοσο ηλιθιο αλλα τελικα εισαι.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 17:29

... δεν θα κρίνω όμως μία γυναίκα που απαιτεί να είναι εξοικειωμένος ο άνδρας της με το αίμα της περιόδου. Αντιθέτως, θα της ευχηθώ ολόψυχα καλή τύχη, μόνο που αποκλείεται να είμαι εγώ αυτός.
Μην ιδεολογικοποιούμε το κάθε τι.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 19 Μάιος 2020, 17:31

ΚαράΝτίνα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:18
Εγώ ως γυναίκα δεν μπορώ να είμαι μίσανδρη κλπ. Ένας άντρας είναι για εμένα σύντροφος στην ζωή, παρέα στην βόλτα και όπου αλλού. Αρκεί να μην είναι κάφρος και βίαιος, που εκεί έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.
Τι πάει να πει "μισώ τους άνδρες"; Εντάξει, είναι μια μορφή σεξισμού και αυτό, γιατί να το κρύψουμε;
:goodpost:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 18:04

Βλήμα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:27
blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:10
Οποιος αντρας δεν ειναι εξοικειωμενος με την ιδεα (και την θεα) του αιματος της περιοδου, δεν ειναι αξιος να ζησει με μια γυναικα.
Πολύ απόλυτος είσαι ρε πουλάκι μου.
Κάθε ζευγάρι με την φάση του.
Δεν θέλω, ας πούμε, να χέζει μπροστά μου, αλλά όταν μαζέψω τα σκουπίδια και δω τα σκατόχαρτά της δεν θα με φρικάρει η ανακάλυψη ότι χέζει. Παρομοίως, αν τύχει και δω την περίοδό της έτυχε, δεν χρειάζεται να της κάνω και αρωματική ανάλυση σαν οινολόγος. Τι φάση είναι αυτή τώρα τελευταία να λένε όλοι ότι η περίοδος δεν είναι σιχαμερή; Οι αθρώποι χέζουμε. Όσο φυσικό και να είναι, είναι και σιχαμερό. Ε, οι γυναίκες έχουν μία σιχαμάρα περισσότερη στην ζωή τους. Δεν θα τις κατηγορήσουμε για αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εξοικειωθούμε.
Εαν ενας αντρας αηδιαζει με την περιοδο της γυναικας του, δεν ειναι ο αντρας που της αξιζει. Μια γυναικα που αντιμετωπιζει αιμορραγια, πονο, κραμπες, ναυτια, μεταβολες της διαθεσης, λεκεδες στα ρουχα και στα σκεπασματα, ταμπον, σερβιετες κλπ δεν θα επρεπε να εχει να αντιμετωπισει επιπλεον εναν μαλακα που αηδιαζει απο αυτη την πτυχη της θυληκοτητας και δεν θελει να καταλαβει.

Οι κοινωνικες αντιληψεις για την περιοδο εχουν επιδραση στην υγεια και την αυτοεκτιμηση των γυναικων. Οι γυναικες που εχουν θετικη σχεση με την περιοδο τους εχουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και καλυτερη σεξουαλικη επικοινωνια: ξερουν τι θελουν και κυριως με ποιον το θελουν, κι αυτο δεν περιλαμβανει κανεναν ακυρο που μπορει να της προκαλεσει ως και προβληματα υγειας.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 18:19

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:04
Εαν ενας αντρας αηδιαζει με την περιοδο της γυναικας του, δεν ειναι ο αντρας που της αξιζει. Μια γυναικα που αντιμετωπιζει αιμορραγια, πονο, κραμπες, ναυτια, μεταβολες της διαθεσης, λεκεδες στα ρουχα και στα σκεπασματα, ταμπον, σερβιετες κλπ δεν θα επρεπε να εχει να αντιμετωπισει επιπλεον εναν μαλακα που αηδιαζει απο αυτη την πτυχη της θυληκοτητας και δεν θελει να καταλαβει.

Οι κοινωνικες αντιληψεις για την περιοδο εχουν επιδραση στην υγεια και την αυτοεκτιμηση των γυναικων. Οι γυναικες που εχουν θετικη σχεση με την περιοδο τους εχουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και καλυτερη σεξουαλικη επικοινωνια: ξερουν τι θελουν και κυριως με ποιον το θελουν, κι αυτο δεν περιλαμβανει κανεναν ακυρο που μπορει να της προκαλεσει ως και προβληματα υγειας.
Δεν είναι κοινωνικές αντιλήψεις. Είναι νεκρό, μυξώδες, αίμα.
Συμφωνώ ότι όποιος την κάνει να αισθάνεται άσχημα για την περίοδό της είναι μαλάκας, αλλά ο τρόπος που το θέτεις είναι σαν να προτείνεις να κάνουμε τόπια από χρησιμοποιημένα ταμπόν και να παίζουμε μήλα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 18:25

ΚαράΝτίνα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:18
Καλά, να τα λέμε όλα, πίσω από πολλές ακραίες και "μίσανδρες" κυρίες, κρύβονται καλά κρυμμένες ομοφυλοφιλίες. Εγώ ως γυναίκα δεν μπορώ να είμαι μίσανδρη κλπ. Ένας άντρας είναι για εμένα σύντροφος στην ζωή, παρέα στην βόλτα και όπου αλλού. Αρκεί να μην είναι κάφρος και βίαιος, που εκεί έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.
για πες μου καποια ακραια που ειδες σε καποιο απο τα εν λογω κειμενα. Εγω παντως γκουγκλαρα την λεξη μισανδρη και τα μονα αποτελεσματα που βγηκαν ηταν απο ακροδεξιες αντιφεμινιστικες σελιδες.

Η κατηγορια για «μισανδρια» δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια στρατηγική αποσιωπησης των γυναικων που τολμουν να μιλουν για τον σεξισμο. Οι αντρες που την επικαλουνται προσπαθουν ετσι να εκτροχιασουν τη συζητηση βαζοντας τις γυναικες στη θεση αμυνας ωστε να πρεπει εκεινες να αποδειξουν πως δε τα λενε αυτα λογω μισους κατα των ανδρων. Πως οταν καταφερονται κατα της πατριαρχιας και κατα της τοξικης αρρενωποτητας δεν εννοουν πως όλοι οι άντρες είναι έτσι, αλλα μιλανε για κυριαρχα προτυπα και δημοσιο λογο, μιλανε για προνομιο και συστημικη καταπιεση. Στην ουσια ομως οι αντρες αυτοι το ξερουν οτι δεν μιλανε για ΟΛΟΥΣ τους αντρες. Ξερουν ομως πως μιλανε γι αυτους τους ιδιους συγκεκριμενα, και αφου αυτοι ειναι αντρες προσπαθουν να πεισουν τους υπολοιπουε πως εννοουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ . Αν αλλωστε οι φεμινιστριες μισουνε τους αντρες, ποσο αξιοπιστες μπορουν να ειναι οι μαρτυριες τους; Οπως λες κι εσυ, κατι ¨κακο" θα κρυβουν, οπως ...ομοφυλοφιλια.

Ο φεμινισμος δεν εχει καμια σχεση με το μισος κατα των ανδρων, αλλα ειναι τσαμπα κοπος να προσπαθει καποιος να πεισει εναν σεξιστη γι αυτο. Η εστω μια γυναικα που τους περνει στα σοβαρα και εχει υιοθετησει τον λογο τους.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 18:30

Βλήμα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:19
blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:04

Δεν είναι κοινωνικές αντιλήψεις. Είναι νεκρό, μυξώδες, αίμα.
Συμφωνώ ότι όποιος την κάνει να αισθάνεται άσχημα για την περίοδό της είναι μαλάκας, αλλά ο τρόπος που το θέτεις είναι σαν να προτείνεις να κάνουμε τόπια από χρησιμοποιημένα ταμπόν και να παίζουμε μήλα.
οχι, η αρχικη μου τοποθετηση ηταν οτι συμφωνησα με αυτο
Εμένα ο Κ δε έχει πρόβλημα με τη περίοδο μου. Δε κρυβω στη τουαλέτα τα χαρτιά με το αίμα μήπως τα δει και σιχαθεί όπως πολλές φορές μου έλεγε η μάνα μου να κάνω.
και αυτο οπως βλεπεις σοκαρε την Τζουνω που ειναι προφανως δασκαλεμενη απο τη μανα της να κρυβει τις χρησιμοποιημενες σερβιετες της μην τυχον και τις δει ο αντρας της κι αηδιασει.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 18:43

Αγις έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:20
blackpaint έγραψε:
hellegennes έγραψε:
05 Μάιος 2020, 22:33
Εμένα χθες μου έλεγε στην ψύχρα η άλλη ότι τον άντρα τον θέλει να την έχει σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Να επιβάλλεται· να είναι άντρας, ρε παιδί μου. Να της λέει «όχι μωρή, δεν θα το βάλεις αυτό».

Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου.
το ξερω αγη πως σου ειναι πολυ δυσκολο να καυλωσεις μια γυναικα και μεσα σου, βαθια μεσα σου, το ξερεις κι εσυ.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 19 Μάιος 2020, 18:44

στούμπα 2 ταμπόν στα ρουθούνια σου να ηρεμήσεις και άσε τους κανόνες.υπάρχουν άνθρωποι που λιποθυμάνε με το αίμα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Μάιος 2020, 18:46

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:43
Αγις έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:20
blackpaint έγραψε:

το ξερω αγη πως σου ειναι πολυ δυσκολο να καυλωσεις μια γυναικα και μεσα σου, βαθια μεσα σου, το ξερεις κι εσυ.
ποσα ξερεις εσυυυ μονααααχα εσυυυυ :romance-hearteyes:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila » 19 Μάιος 2020, 18:54

Να ρε εδώ ρε καργιοληδες. https://www.slang.gr/lemma/9025-kameno-ntoui
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών