Social Media και ο σύντροφός μας.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Social Media και ο σύντροφός μας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 20:50

GoBack έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:49
Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:41
GoBack έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:39
Απο τις αγαπες και τα τιαυτα αλλα δεν θα το συνεχισω γιατι θα με καθαρισετε σαν αυγο
Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν; :smt005:
Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινε :102:
Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 17 Δεκ 2020, 20:51

Feindflug έγραψε:
17 Δεκ 2020, 18:12
Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.

Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.

Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος.
Εννοειται τυπε.
Λαικ = Θελω να σε γαμησω
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Δεκ 2020, 20:52

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:50
GoBack έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν; :smt005:
Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινε :102:
Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;
Το θεμα ειναι να επιβεβαιωθει η θεωρια μου take one for the team
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Δεκ 2020, 20:54

GoBack έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:52
Cecily Anne έγραψε:
GoBack έγραψε:

Βρες άλλο πειραματόζωο, είναι μετανάστης ο πρώην.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 17 Δεκ 2020, 20:57

Δε θα πω ψέμματα, κοιτάω καμιά φορά ποιοι της βάζουν καρδούλες και λάικ στο φέις. Αλλά ποτέ δεν θα έμπαινα στον κόπο να ζητήσω ή χειρότερα να υποκλέψω κωδικούς για να τσεκάρω. Τα περισσότερα-θέλω να φαντάζομαι ότι-μου τα λέει εξάλλου. Για τα λιγούρια που την πέφτουν στην ψύχρα κλπ. Τι μπορείς άλλωστε να κάνεις γι' αυτό, από το να δείχνεις εμπιστοσύνη; Δεν είναι άλλωστε ότι θα σταματήσουν ξαφνικά οι κάφροι τη δράση τους.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Δεκ 2020, 20:57

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:54
GoBack έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Καλα για να πειστεις εσυ ηταν το πειραμα(και να αποβαλεις αυτα τα αδελφικα που σκεφτεσαι) εγω το ξερω το αποτελεσμα :smt005:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 17 Δεκ 2020, 20:58

Daje έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:51
Feindflug έγραψε:

Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες.
Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.

Εννοειται τυπε.
Λαικ = Θελω να σε γαμησω
Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα . :003:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Δεκ 2020, 21:35

νύχτα έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:27
Feindflug έγραψε:

Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.

κι αυτό ενδέχεται να συμβαίνει, αλλά δεν είναι ο κανόνας

δηλαδή για σένα η αγάπη έχει ον/οφφ, ή μετά από ένα ικανό διάστημα
πχ 6 μηνών (εσύ όρισέ το) εξανεμίζεται;

αν ήταν έτσι δεν θα κλαίγαμε τους νεκρούς μας χρόνια μετά τον θανατό τους

ναιδάκι, δε ξέρω, αν δεν τον πιστεύω νομίζω πως δεν γίνεται να τον αγαπάω

δεν αναφέρομαι σε σχέσεις ενός μήνα, φυσικά

γκόουμπακ , εγώ όταν πιάνω στο στόμαμου αγάπες και τα τοιαύτα,
αναφέρομαι σε έντιμους ανθρώπους με μπέσα
Ακόμα και να υπάρχει αγάπη μετά από 6 μήνες, τι να την κάνει κάποιος αν δεν είναι με αυτόν που ποθεί, δικιά μου;

Απλά υποφέρει, υπομένει, περιμένει και πολλά άλλα ρήματα. Δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σε κάποιον που σε χώρισε ή τον χώρισες, όποια συναισθήματα και αν έχεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Δεκ 2020, 21:37

GoBack έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:57
Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:54
GoBack έγραψε:

Καλα για να πειστεις εσυ ηταν το πειραμα(και να αποβαλεις αυτα τα αδελφικα που σκεφτεσαι) εγω το ξερω το αποτελεσμα :smt005:
:+1:
Μην επιμένεις ρε τύπε. Είναι καλό να έχουμε μια αυλή από υποψήφιους εραστές, που τους βαφτίζουμε φίλους και αδέρφια για να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 17 Δεκ 2020, 23:12

Feindflug έγραψε:
17 Δεκ 2020, 21:35
Ακόμα και να υπάρχει αγάπη μετά από 6 μήνες, τι να την κάνει κάποιος αν δεν είναι με αυτόν που ποθεί, δικιά μου;

Απλά υποφέρει, υπομένει, περιμένει και πολλά άλλα ρήματα. Δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σε κάποιον που σε χώρισε ή τον χώρισες, όποια συναισθήματα και αν έχεις.
αν τον ποθείς, δεν [σου] έχει τελειώσει

δεν είπα ότι είναι εφικτό σε όλες τις περιπτώσεις, ούτε ευκταίο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope » 17 Δεκ 2020, 23:20

παιδια αν δεν αγαπάς τον σύντροφο σου και δεν του δινεις ΣΗΜΑΣΙΑ ειναι βέβαιο οτι θα στην κανει ειτε στο FB η στο Insta η στο TWITTER η στο δρόμο με το πρώτο τυχόντα!!!Ολα τα αλλα ειναι άλλα λόγια να αγαπίομαστε
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 17 Δεκ 2020, 23:35

Cecily Anne έγραψε:
GoBack έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Αν δεν ήθελες να σε πηδαει, δεν θα ήταν η πρώτη σου σχέση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Δεκ 2020, 08:53

Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 13:38
Ερμής έγραψε:
17 Δεκ 2020, 13:31
Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 13:28
Εμ τα βλέπετε γιατί θέλω να εξαφανίζονται από προσώπου γης;
Δε σημαίνει οτι υπάρχει κάτι ερωτικό στη μέση.
Ειδικά αν πλέον και οι δύο είναι παντρεμένοι με οικογένειες κλπ.
Ασε ρεεεε.
αμα με τον/την πρωην εχεις και καναδυο παιδια; παλι πρεπει να ριχνεις ακυρο και να χανεις καθε επαφη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Δεκ 2020, 08:55

Ασέβαστος έγραψε:
18 Δεκ 2020, 08:53
Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 13:38
Ερμής έγραψε:
17 Δεκ 2020, 13:31

Δε σημαίνει οτι υπάρχει κάτι ερωτικό στη μέση.
Ειδικά αν πλέον και οι δύο είναι παντρεμένοι με οικογένειες κλπ.
Ασε ρεεεε.
αμα με τον/την πρωην εχεις και καναδυο παιδια; παλι πρεπει να ριχνεις ακυρο και να χανεις καθε επαφη;
Άλλη περίπτωση αυτή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Δεκ 2020, 08:58

νύχτα έγραψε:
17 Δεκ 2020, 20:19
Naida έγραψε:
17 Δεκ 2020, 17:53

Ναι για τον εαυτό μας ξέρουμε τι συναισθήματα μπορεί να τρέφουμε μεταξύ μας με έναν πρώην και φυσικά να είναι απολύτως φιλικά. Του άλλου προς την πρώην του ή της πρώην προς εκείνον δεν τα ξέρουμε όμως.
τον ρωτάμε όταν δεν ξέρουμε :D
απλα πραγματα.

γιατι μερικες και μερικοι τα κανουν πολυπλοκα, δεν καταλαβαινω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών