Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:49Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινεCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:41Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν;
Social Media και ο σύντροφός μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Social Media και ο σύντροφός μας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εννοειται τυπε.Feindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 18:12Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.
Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος.
Λαικ = Θελω να σε γαμησω
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το θεμα ειναι να επιβεβαιωθει η θεωρια μου take one for the teamCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:50Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:49Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινεCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:41
Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Βρες άλλο πειραματόζωο, είναι μετανάστης ο πρώην.GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:52Το θεμα ειναι να επιβεβαιωθει η θεωρια μου take one for the teamCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:50Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:49
Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δε θα πω ψέμματα, κοιτάω καμιά φορά ποιοι της βάζουν καρδούλες και λάικ στο φέις. Αλλά ποτέ δεν θα έμπαινα στον κόπο να ζητήσω ή χειρότερα να υποκλέψω κωδικούς για να τσεκάρω. Τα περισσότερα-θέλω να φαντάζομαι ότι-μου τα λέει εξάλλου. Για τα λιγούρια που την πέφτουν στην ψύχρα κλπ. Τι μπορείς άλλωστε να κάνεις γι' αυτό, από το να δείχνεις εμπιστοσύνη; Δεν είναι άλλωστε ότι θα σταματήσουν ξαφνικά οι κάφροι τη δράση τους.
Καλα για να πειστεις εσυ ηταν το πειραμα(και να αποβαλεις αυτα τα αδελφικα που σκεφτεσαι) εγω το ξερω το αποτελεσμαCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:54Βρες άλλο πειραματόζωο, είναι μετανάστης ο πρώην.GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:52Το θεμα ειναι να επιβεβαιωθει η θεωρια μου take one for the teamCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:50
Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Από τις εμπειρίες με γνωστές μου ,ισχύει πως ό,τι θυμούνται χαίρονται και όταν συμβει ξεκινούν αναζήτηση στα σόσιαλ παλιών γκόμενων να σπασει η ρουτίνα .Daje έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:51Εννοειται τυπε.Feindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 18:12Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.
Λαικ = Θελω να σε γαμησω

Ακόμα και να υπάρχει αγάπη μετά από 6 μήνες, τι να την κάνει κάποιος αν δεν είναι με αυτόν που ποθεί, δικιά μου;νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:27κι αυτό ενδέχεται να συμβαίνει, αλλά δεν είναι ο κανόναςFeindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 18:12Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
δηλαδή για σένα η αγάπη έχει ον/οφφ, ή μετά από ένα ικανό διάστημα
πχ 6 μηνών (εσύ όρισέ το) εξανεμίζεται;
αν ήταν έτσι δεν θα κλαίγαμε τους νεκρούς μας χρόνια μετά τον θανατό τους
ναιδάκι, δε ξέρω, αν δεν τον πιστεύω νομίζω πως δεν γίνεται να τον αγαπάω
δεν αναφέρομαι σε σχέσεις ενός μήνα, φυσικά
γκόουμπακ , εγώ όταν πιάνω στο στόμαμου αγάπες και τα τοιαύτα,
αναφέρομαι σε έντιμους ανθρώπους με μπέσα
Απλά υποφέρει, υπομένει, περιμένει και πολλά άλλα ρήματα. Δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σε κάποιον που σε χώρισε ή τον χώρισες, όποια συναισθήματα και αν έχεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:57Καλα για να πειστεις εσυ ηταν το πειραμα(και να αποβαλεις αυτα τα αδελφικα που σκεφτεσαι) εγω το ξερω το αποτελεσμα

Μην επιμένεις ρε τύπε. Είναι καλό να έχουμε μια αυλή από υποψήφιους εραστές, που τους βαφτίζουμε φίλους και αδέρφια για να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Dein Herz, meine Gier
αν τον ποθείς, δεν [σου] έχει τελειώσειFeindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 21:35Ακόμα και να υπάρχει αγάπη μετά από 6 μήνες, τι να την κάνει κάποιος αν δεν είναι με αυτόν που ποθεί, δικιά μου;
Απλά υποφέρει, υπομένει, περιμένει και πολλά άλλα ρήματα. Δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σε κάποιον που σε χώρισε ή τον χώρισες, όποια συναισθήματα και αν έχεις.
δεν είπα ότι είναι εφικτό σε όλες τις περιπτώσεις, ούτε ευκταίο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- MasterofDope
παιδια αν δεν αγαπάς τον σύντροφο σου και δεν του δινεις ΣΗΜΑΣΙΑ ειναι βέβαιο οτι θα στην κανει ειτε στο FB η στο Insta η στο TWITTER η στο δρόμο με το πρώτο τυχόντα!!!Ολα τα αλλα ειναι άλλα λόγια να αγαπίομαστε
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν δεν ήθελες να σε πηδαει, δεν θα ήταν η πρώτη σου σχέση.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:50Εδώ δεν ήθελα να με πηδάει όταν τα είχαμε, θα θέλω τώρα που δεν τα έχουμε, ρε με δουλεύεις;GoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:49Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινεCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:41
Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
αμα με τον/την πρωην εχεις και καναδυο παιδια; παλι πρεπει να ριχνεις ακυρο και να χανεις καθε επαφη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άλλη περίπτωση αυτή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
απλα πραγματα.
γιατι μερικες και μερικοι τα κανουν πολυπλοκα, δεν καταλαβαινω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διοικητής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media
από Parrot » 25 Ιαν 2024, 14:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Ιαν 2024, 17:06
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2023, 22:14