Αν εννοεις στο θεμα εξωτερικης εμφανισης, η κοπελα που σου φτιαξε τα βοτσαλα ειναι σε αυτο που εγραψες, μια αλλη φιλη της που ηταν μαζι ειναι ενα τσακ πιο πανω και η τριτη της παρεας ειναι στο 70/100.
Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τον έχουν φάει οι θεωρίες που έχει διαβάσει και οι οποίες ενώ υποτίθεται ότι σου λένε πως να είσαι άντρας και να μην γίνεσαι ass kisser μετά σου παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν πλάσματα με superpowers που σε καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα κλπ.klg έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 10:06Τι γράφεις πάλι ρε μαλάκα, σοβαρά τώρα;Volk έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 09:59Δεν ισχυει!
Γιατι;
Γιατι μια γυναικα, εχει πιο υψηλη νοημοσυνη απο εναν αντρα, γενικοτερα.
Ειδικα σε αυτου τους ειδους τα θεματα, μπορει να καταλαβει αμεσως αν αρεσει ή δεν αρεσει σε εναν αντρα, στο μπαμ!
Οποτε, αυτο που λεει οτι εκανε λαθος και τελικα δεν του αρεσε, δεν ισχυει, ειναι μουφα το στορυ!
Στα πρωτα δευτερολεπτα αντε το πολυ 1-2 λεπτα, εχει καταλαβει και αν της αρεσεις και αν σου αρεσει, στο μπαμ!
Και δεν κανουν τραγικα λαθη σε αυτο οπως οι αντρες που εχουν ολα τα "σημαδια" μπροστα τους και κοιμουνται ορθιοι και δεν χαμπαριαζουν τιποτα!
πολυ καλα τα αναλυει - συνεχιστε τον βαθυ υπνο σαςGreen Dragon έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 10:42Τον έχουν φάει οι θεωρίες που έχει διαβάσει και οι οποίες ενώ υποτίθεται ότι σου λένε πως να είσαι άντρας και να μην γίνεσαι ass kisser μετά σου παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν πλάσματα με superpowers που σε καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα κλπ.klg έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 10:06Τι γράφεις πάλι ρε μαλάκα, σοβαρά τώρα;Volk έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 09:59Δεν ισχυει!
Γιατι;
Γιατι μια γυναικα, εχει πιο υψηλη νοημοσυνη απο εναν αντρα, γενικοτερα.
Ειδικα σε αυτου τους ειδους τα θεματα, μπορει να καταλαβει αμεσως αν αρεσει ή δεν αρεσει σε εναν αντρα, στο μπαμ!
Οποτε, αυτο που λεει οτι εκανε λαθος και τελικα δεν του αρεσε, δεν ισχυει, ειναι μουφα το στορυ!
Στα πρωτα δευτερολεπτα αντε το πολυ 1-2 λεπτα, εχει καταλαβει και αν της αρεσεις και αν σου αρεσει, στο μπαμ!
Και δεν κανουν τραγικα λαθη σε αυτο οπως οι αντρες που εχουν ολα τα "σημαδια" μπροστα τους και κοιμουνται ορθιοι και δεν χαμπαριαζουν τιποτα!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 11:03πολυ καλα τα αναλυει - συνεχιστε τον βαθυ υπνο σαςGreen Dragon έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 10:42Τον έχουν φάει οι θεωρίες που έχει διαβάσει και οι οποίες ενώ υποτίθεται ότι σου λένε πως να είσαι άντρας και να μην γίνεσαι ass kisser μετά σου παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν πλάσματα με superpowers που σε καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα κλπ.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εννοώ ναι οκ, αν πιστεύεις ότι "ανάλυση" είναι τα platitudes που γράφει, sure. Άντρες ουγκ, γυναίκες έξυπνες, γιατί apparently όλοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν reduced σε δύο βαρετά boomer αρχέτυπα.Volk έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 16:27Αγις έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 11:03πολυ καλα τα αναλυει - συνεχιστε τον βαθυ υπνο σαςGreen Dragon έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 10:42
Τον έχουν φάει οι θεωρίες που έχει διαβάσει και οι οποίες ενώ υποτίθεται ότι σου λένε πως να είσαι άντρας και να μην γίνεσαι ass kisser μετά σου παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν πλάσματα με superpowers που σε καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα κλπ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ θα συμφωνήσω.klg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:25Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι εγώ συμφωνώ.klg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:25Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.
Και πιστεύω οτι είναι άλλοι οι λόγοι που δηλώνονται δεξιά αριστερά τέτοιες γενικολογίες με το δήθεν κύρος κάποιου έγκυρου στατιστικού πειράματος.
Και τα δύο φύλα καταλαβαίνουν και δεν καταλαβαίνουν
Και τα δύο καταλαβαίνουν αυτά που θέλουν να καταλάβουν
Και τα δύο προσποιούνται οτι δεν κατάλαβαν
Και τα δύο αφήνουν να εννοηθεί οτι κατάλαβαν το ά ή το β αλλά στην πραγματικότητα κατάλαβαν το γ αλλά το κρατάνε μυστικό
Και τα δύο δηλώνουν είτε άμεσα είτε τεχνηέντως το χ αλλά εννοούν ή θέλουν το ψ
Και τα δύο χίλια δυο άλλα πράγματα και και και
Δηλαδή, εμένα όλη αυτή η φάση μου θυμίζει σκηνικά με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ, συνήθως με κάτι τέτοια χαριεντίζονται τύποι που δεν θέλουν να ξεπεράσουν την εφηβεία και πιθανώς και κάποια άλλα πράγματα πχ πιθανές ευθύνες της ζωής καθώς αρέσκονται να είναι πάντα οι γκόμενοι που θα τρώνε τις γκόμενες των άλλων και δεν θα βρεθούν ποτέ στην επικίνδυνη θέση να διακινδυνεύσουν κάποιο "καλύτερο" αρσενικό να τους φάει την θηλυκιά και να γίνουν κερατάδες. Α, και που συνήθως τα λένε σε κανα μπαρ μεταξύ τους

Μιλήστε ελληνικά λέμε
Δεν είχα ιδέα τι είναι το hoopfellas μέχρι που το ανέφερες.
- EKPLIKTIKOS
Μπορούν οι γυναίκες να καταλάβουν οτι κάποιος τις γουσταρει; Εεεε οι άνθρωποι έχουν στο σύνολό τους αυτό που λέμε "διαίσθηση", "ένστικτο", "gut feeling" πείτε το όπως θέλετε, και δεν υπαρχει τιποτε υπερφυσικό σε αυτο, ειναι ενας μηχανισμος γρηγορων αποφασεων βασισμενος σε προηγουμενη γνωση. Η απάντηση είναι "μερικές φορες" λοιπον. Όπως "μπορεί" ένας άντρας να καταλάβει αν κάποιος του λέει ψέματα, αν πάει να τον κοροϊδέψει κοκ. Δουλεύει κάποιες φορές. Όταν υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς (πχ πεσιματος) μετά από συσσωρευμενη εμπειρία 100 πεσιματων τότε γρήγορα μπορει να δεις αυτό το pattern στο 101ο παράδειγμα.
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τυπικό binary classification problem για τον εγκέφαλο (α = με γουστάρει, β = δε με γουστάρει)
. Μπορεί να είναι κάπως υψηλή η ακρίβεια του μηχανισμού γιατί οι άνθρωποι έχουν κάπως προβλέψιμη συμπεριφορά ως σύνολο, αλλά να είστε σίγουροι ότι τα false positives αλλά και τα false negatives δεν είναι unheard of, που λέμε και στο χωριό μου ενω το συστημα εχει inherent biases λογω self interest
. Και ειδικά στην περίπτωση την πρώτη (false positives), πολλές φορές πάει πακέτο με ένα συγκεκριμένο embarrassment που επίσης λέμε στο χωριό μου, ίδιο με την περίπτωση του κέρατα που όλοι ξέρουν εκτός από τον ίδιο τον κέρατα. Το έχω δει πολλές φορές και πολλές φίλες το έχουν δει για φίλες τους πολλές φορές και εκεί μερικές φορές μπορεί να τραβήξει πολύ η φάση: εεεε φασωνεται με την άλλη μπροστά μου για να με κάνει να ζηλέψω κτλ όπου το απλό embarrassment μπορεί να φτάσει σε επίπεδα cringe. 
Γενικά όταν παρουσιάζονται ύποπτες διαφορες μεταξύ των φυλων να τις κοιτάτε με την προσηκουσα δυσπιστία. Οι άνθρωποι ανήκουν στο ίδιο είδος, και ό,τι διαφορές δεν μπορούν να γίνουν reduced σε εντελώς ουγκ επίπεδο (ουσιαστικά μιλάμε για self evident δηλώσεις όσο διανθισμενες με σάλτσα και ωραίες πολυσυλλαβες λεξεις και να ειναι), πράγματα που μπορείς δηλαδή να εξηγήσεις εύκολα στο 8χρονο ανιψακι σου, είναι κατά πάσα πιθανότητα παπατζες
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τυπικό binary classification problem για τον εγκέφαλο (α = με γουστάρει, β = δε με γουστάρει)

Γενικά όταν παρουσιάζονται ύποπτες διαφορες μεταξύ των φυλων να τις κοιτάτε με την προσηκουσα δυσπιστία. Οι άνθρωποι ανήκουν στο ίδιο είδος, και ό,τι διαφορές δεν μπορούν να γίνουν reduced σε εντελώς ουγκ επίπεδο (ουσιαστικά μιλάμε για self evident δηλώσεις όσο διανθισμενες με σάλτσα και ωραίες πολυσυλλαβες λεξεις και να ειναι), πράγματα που μπορείς δηλαδή να εξηγήσεις εύκολα στο 8χρονο ανιψακι σου, είναι κατά πάσα πιθανότητα παπατζες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα, άψογη η ανάλυσή σου! Ας το διαβάσουν όλοι, βοηθάει να ξεφύγει η σκέψη από τον σουρρεαλισμό και την μυθοπλασία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 12:30Μπορούν οι γυναίκες να καταλάβουν οτι κάποιος τις γουσταρει; Εεεε οι άνθρωποι έχουν στο σύνολό τους αυτό που λέμε "διαίσθηση", "ένστικτο", "gut feeling" πείτε το όπως θέλετε, και δεν υπαρχει τιποτε υπερφυσικό σε αυτο, ειναι ενας μηχανισμος γρηγορων αποφασεων βασισμενος σε προηγουμενη γνωση. Η απάντηση είναι "μερικές φορες" λοιπον. Όπως "μπορεί" ένας άντρας να καταλάβει αν κάποιος του λέει ψέματα, αν πάει να τον κοροϊδέψει κοκ. Δουλεύει κάποιες φορές. Όταν υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς (πχ πεσιματος) μετά από συσσωρευμενη εμπειρία 100 πεσιματων τότε γρήγορα μπορει να δεις αυτό το pattern στο 101ο παράδειγμα.
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τυπικό binary classification problem για τον εγκέφαλο (α = με γουστάρει, β = δε με γουστάρει). Μπορεί να είναι κάπως υψηλή η ακρίβεια του μηχανισμού γιατί οι άνθρωποι έχουν κάπως προβλέψιμη συμπεριφορά ως σύνολο, αλλά να είστε σίγουροι ότι τα false positives αλλά και τα false negatives δεν είναι unheard of, που λέμε και στο χωριό μου ενω το συστημα εχει inherent biases λογω self interest
. Και ειδικά στην περίπτωση την πρώτη (false positives), πολλές φορές πάει πακέτο με ένα συγκεκριμένο embarrassment που επίσης λέμε στο χωριό μου, ίδιο με την περίπτωση του κέρατα που όλοι ξέρουν εκτός από τον ίδιο τον κέρατα. Το έχω δει πολλές φορές και πολλές φίλες το έχουν δει για φίλες τους πολλές φορές και εκεί μερικές φορές μπορεί να τραβήξει πολύ η φάση: εεεε φασωνεται με την άλλη μπροστά μου για να με κάνει να ζηλέψω κτλ όπου το απλό embarrassment μπορεί να φτάσει σε επίπεδα cringe.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Σεπ 2024, 20:05
-
- 129 Απαντήσεις
- 2415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
23 Φεβ 2024, 20:17
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-