MILFS / GILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: MILFS / GILFS
Τριψιμο με ποταμισια αμμο - βρασιμο σε βρόχινο νερό.
Για τα περι μπαρμπουρ θα στα ξηγήσει ο Μαυροβασίλης
Για τα περι μπαρμπουρ θα στα ξηγήσει ο Μαυροβασίλης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, και μπορώ να πω ότι όσες γυναίκες πήγαν μαζί μου, ξετρελάθηκαν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 16:58Και με ποιο σκεπτικό προκύπτει ότι τα αγοράκια ξέρουν περισσότερα;Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:42Άσε που σε γενικές γραμμές οι μεγαλύτερες ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στο σεξ και πως να το κάνουν, σε σχέση με τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν ούτε μια πίπα να πάρουν
Παρθένες;Souvlatzis έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:09
Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, και μπορώ να πω ότι όσες γυναίκες πήγαν μαζί μου, ξετρελάθηκαν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορεί, ονειρεύομαι. Δεν υπάρχετε παίδες!

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... Brooke.mp3Ίφιδα έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:22Παρθένες;Souvlatzis έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:09
Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, και μπορώ να πω ότι όσες γυναίκες πήγαν μαζί μου, ξετρελάθηκαν.

https://ia800805.us.archive.org/10/item ... -Pablo.mp3
Τί; Θα πρέπει να σε θυσιάσω κι όλας;
Γ..... .. Άστο, θα πάρω ίνοξ
- Rocco Siffredi
Otto Weininger έγραψε: ↑18 Δεκ 2018, 00:33Και γενικά άμα θέλετε milf επιπέδου, η Ιταλία δεν έχει ανταγωνισμό.

να προσθεσω elisabetta canalis

Manuela arcuri

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Όποιος κύριος ή κυρία έχει αμφιβολίες για την ποιότητα των σεξουαλικών μου επιδόσεων, μπορεί κάλλιστα να κλείσει ένα ραντεβού μαζί μου για να του κάνω μια live επίδειξηΊφιδα έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:22Παρθένες;Souvlatzis έγραψε: ↑19 Δεκ 2018, 18:09
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
άλλη μία

Ingrid Vandebosch
και η Christie Turlington όπως είναι σήμερα:

Ingrid Vandebosch
και η Christie Turlington όπως είναι σήμερα:

60αρα σου κανει?Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:42Αυτό το νήμα είναι για εμάς που γουστάρουμε ώριμες κυρίες
Εγώ προσωπικά προτιμώ 40αρες / 50αρες
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση sexy milfs from outer space
από nowhere » 17 Φεβ 2025, 10:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
20 Φεβ 2025, 16:17
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
13 Μάιος 2024, 12:06