Κάνω κάστινγκ για τον Αντώνιο για την νέα μου υπερπαραγωγή, την Κλεοπάρτα, οι αμοιβές δεν είναι και πολύ μεγάλες αλλά έχει μεγάλες, τέσπα θα τα βρούμε σε είδος αν ψήνεσαι.
Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Gherschaagk, δεν στο κρύβω, δεν είμαι από αυτούς που δεν τους αρέσει να λένε εγώ στα λεγα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 00:16Μπορουμε να ανεβαζουμε στιλς;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:35Μέχρι να καταλάβω πως είναι εικόνα μια φωνούλα μέσα στο κεφάλι μου φώναζε ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Και δεύτερη επιλογή γκέι πορνό.Naida έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:44Ότι και καλά οι γυναίκες προτιμούμε να βλέπουμε λεσβιακό πορνο σαν τοπ επιλογή. Δημοσκόπηση από το μυαλό των ανδρών βγαλμένηΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:37OK η κατάταξη για τους άνδρες φαίνεται λογική , ειδικότερα τι πιο νορμάλ να βλέπεις δύο κοπέλες να τη βρίσκουν μεταξύ τους; οι γυναίκες τώρα δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν και δη σε τόσο μεγάλο βαθμό να παιρνουν μάτι δύο γκέι να κάνουνε σεχ μεταξύ τους; φαντάζομαι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους... λες να φτιάχνεται κάποια να φαντάζεται τον άντρα της η τον φίλο της με έναν Επιβήτορα ;αυτό με εκπλήσσει ειλικρινά! τα άλλα όχι...

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καλα μας λένε περίεργα πλάσματαhellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 01:16Και δεύτερη επιλογή γκέι πορνό.Naida έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:44Ότι και καλά οι γυναίκες προτιμούμε να βλέπουμε λεσβιακό πορνο σαν τοπ επιλογή. Δημοσκόπηση από το μυαλό των ανδρών βγαλμένηΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:37OK η κατάταξη για τους άνδρες φαίνεται λογική , ειδικότερα τι πιο νορμάλ να βλέπεις δύο κοπέλες να τη βρίσκουν μεταξύ τους; οι γυναίκες τώρα δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν και δη σε τόσο μεγάλο βαθμό να παιρνουν μάτι δύο γκέι να κάνουνε σεχ μεταξύ τους; φαντάζομαι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους... λες να φτιάχνεται κάποια να φαντάζεται τον άντρα της η τον φίλο της με έναν Επιβήτορα ;αυτό με εκπλήσσει ειλικρινά! τα άλλα όχι...

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν θες να διώξω ολόκληρο το νήμα... Ναι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 00:16Μπορουμε να ανεβαζουμε στιλς;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:35Μέχρι να καταλάβω πως είναι εικόνα μια φωνούλα μέσα στο κεφάλι μου φώναζε ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 08:28Αν θες να διώξω ολόκληρο το νήμα... Ναι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 00:16Μπορουμε να ανεβαζουμε στιλς;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:35
Μέχρι να καταλάβω πως είναι εικόνα μια φωνούλα μέσα στο κεφάλι μου φώναζε ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ!
Κακια
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Πηγα να γραψω ωραια αλλα μετα θυμηθηκα οτι το ανοιξα εγω. Παντως δεν απαντησε καμια στον Αγι.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 08:28Αν θες να διώξω ολόκληρο το νήμα... Ναι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 00:16Μπορουμε να ανεβαζουμε στιλς;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:35
Μέχρι να καταλάβω πως είναι εικόνα μια φωνούλα μέσα στο κεφάλι μου φώναζε ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ, ΜΠΑΝ!
Aναμενόμενη η μουγκαμάρα - αυτος ηταν και ο σκοπός της ερωτησης - που επανέλαβα με το ιδιο αποτέλεσμα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 16:10Πηγα να γραψω ωραια αλλα μετα θυμηθηκα οτι το ανοιξα εγω. Παντως δεν απαντησε καμια στον Αγι.
Εκτος απο το διασκεδαστικο της ιστοριας είναι γνωστο οτι δεν μιλανε για συγκεκριμένα θέματα η το ριχνουνε στην παλάβα.
Μονο σε πράξεις κ γεγονότα βασιζόμαστε - δεδομένα για αλάνθαστα στατιστικα που μας καθοδηγούν με ακριβεια να προβλέψουμε - συνηθειες - συμπεριφορές - επαναλαμβανομενα μοτιβα - τακτικές τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φαγωθηκες. Εσύ τι πορνο παρακολουθείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια παλάβα; Απλά ρώτησα εσένα την ίδια ερώτηση που κάνεις. Απαγορεύεται;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά, καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
24 Απρ 2024, 20:42
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 13:28
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι Ελληνίδες 60ρες η ελπίδα της οικονομίας;
από Dwarven Blacksmith » 02 Απρ 2025, 18:18 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Απρ 2025, 18:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά ειναι η αποψη σας για τις συγχρονες Ελληνιδες?
από Μαδουραίος » 07 Απρ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 14:27
-