Δεν γουστάρεις γυναικεία κυριαρχία στο κρεββατι δηλαδή;vantono έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:01βάλε και εμάς μεσα, ως αρκετά λέβελ πιο κατω απο τους κλασικους ποδολαγνους, που αρεσκόμεθα κυρίως εις τους αστραγάλους (να φοράτε βραχιολάκια, μπιχλιμπίδια, αλυσιδουλες, πουτανίτσες, ακόμα και τατουάζ). Αν δω τυπισσα που να φοράει τέτοια και να της πάνε, παίζει να μην κοιτάξω καν και τα δάχτυλα να δω αν ειναι βαμμένα-περιποιημένα ή όχι. Μένω εκεί. Και φυσικά ουτε τα γλείφω ουτε ζηταω να κοπανήσω τη μαλαπέρδα μου πάνω τους, ή να τελειωσω. Μενω μόνο στο μάτι. Ισως ειμαι μια featherweight κατηγορία ποδολαγνου. Ίσως και όχι. Προχωράμε.Naida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 13:53Εντάξει μπορεί να κάνω λάθος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 13:24
όχι δεν είναι όλοι έτσι
όπως μου αρέσει να κάνω στοματικό στη γυναίκα, το ίδιο μ'αρέσει να κάνω και στα πόδια της
μέχρι εκεί
Πιο καυλωτικά σημεία στο γυναικείο σώμα - Κατάταξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πιο καυλωτικά σημεία στο γυναικείο σώμα - Κατάταξη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με αξεσουάρ όχι. Αν θέλει να με πατάει ξυπόλητη οκ, ουδέτερη φάση. Μέχρι νύχια και δόντια το πολύ μπορώ να δεχτω, απο αποψη κίνκυ γυναικοκυριαρχίας. Οτιδήποτε άλλο δω, φεύγω αμεσως και καλώ την αστυνομία.Naida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:17Δεν γουστάρεις γυναικεία κυριαρχία στο κρεββατι δηλαδή;vantono έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:01βάλε και εμάς μεσα, ως αρκετά λέβελ πιο κατω απο τους κλασικους ποδολαγνους, που αρεσκόμεθα κυρίως εις τους αστραγάλους (να φοράτε βραχιολάκια, μπιχλιμπίδια, αλυσιδουλες, πουτανίτσες, ακόμα και τατουάζ). Αν δω τυπισσα που να φοράει τέτοια και να της πάνε, παίζει να μην κοιτάξω καν και τα δάχτυλα να δω αν ειναι βαμμένα-περιποιημένα ή όχι. Μένω εκεί. Και φυσικά ουτε τα γλείφω ουτε ζηταω να κοπανήσω τη μαλαπέρδα μου πάνω τους, ή να τελειωσω. Μενω μόνο στο μάτι. Ισως ειμαι μια featherweight κατηγορία ποδολαγνου. Ίσως και όχι. Προχωράμε.
βαντόνο και αλογομούρης έχουν πιάσει το νόημα
Η νάιδα είναι εκτός τόπου και χρόνου
Η νάιδα είναι εκτός τόπου και χρόνου
Νομίζω ότι κάτι υπάρχει εδώ. Εξερεύνησε τοvantono έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:22Με αξεσουάρ όχι. Αν θέλει να με πατάει ξυπόλητη οκ, ουδέτερη φάση. Μέχρι νύχια και δόντια το πολύ μπορώ να δεχτω, απο αποψη κίνκυ γυναικοκυριαρχίας. Οτιδήποτε άλλο δω, φεύγω αμεσως και καλώ την αστυνομία.Naida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:17Δεν γουστάρεις γυναικεία κυριαρχία στο κρεββατι δηλαδή;vantono έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:01
βάλε και εμάς μεσα, ως αρκετά λέβελ πιο κατω απο τους κλασικους ποδολαγνους, που αρεσκόμεθα κυρίως εις τους αστραγάλους (να φοράτε βραχιολάκια, μπιχλιμπίδια, αλυσιδουλες, πουτανίτσες, ακόμα και τατουάζ). Αν δω τυπισσα που να φοράει τέτοια και να της πάνε, παίζει να μην κοιτάξω καν και τα δάχτυλα να δω αν ειναι βαμμένα-περιποιημένα ή όχι. Μένω εκεί. Και φυσικά ουτε τα γλείφω ουτε ζηταω να κοπανήσω τη μαλαπέρδα μου πάνω τους, ή να τελειωσω. Μενω μόνο στο μάτι. Ισως ειμαι μια featherweight κατηγορία ποδολαγνου. Ίσως και όχι. Προχωράμε.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ισχύει ότι οι περισσότεροι ποδολαγνοι είναι και υποτακτικοί; Οκ.
Μια διευκρίνιση μόνο, δεν εννοώ ότι υποτακτικός άρα στραπον απαραίτητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτσε λίγο γιατί έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας εδώ.
Εγώ αυτό που λεω είναι
α) συνήθως οι ποδολαγνοι-φετιχιστες με πατουσες,πόδια κτλ γουστάρουν γυναίκα κυρίαρχο. Που μπορεί να κάνω και λάθος αλλά οκ μπορεί και όχι.
β)δεν είναι απαραίτητο κάποιος που γουστάρει γυναίκα κυρίαρχο να γουστάρει και στραπον(είπα να το διευκρινίσω γιατί βλέπω έχουν φόβο μη χαρακτηριστούν). Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις.
η) οι περισσότεροι γουστάρουν την γυναίκα κυρίαρχο στο σεξ
Αυτά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Δεν υπαρχει, και δεν ισχυει αυτο που λες γενικοτερα. Επειδη καποιου του αρεσει μια εμφανιση ποδιου δηλαδη, σημαινει οτι σωνει και ντε θελει να τον "πατανε" αυτα τα ποδια ξερω 'γω? Ενος που του αρεσουν τα ωραια δαχτυλα χεριων δηλαδη σημαινει οτι του αρεσει να τον χαστουκιζουν, ή το ωραιο μετωπο να τον κουτουλανε?Naida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 14:37Νομίζω ότι κάτι υπάρχει εδώ. Εξερεύνησε το
Βρε καμία σχέση αυτό που λέω. Κι ο κώλος σου αρέσει και το βυζί κτλ. Μιλάω για συσχετισμο ποδολαγνείας και σαμπμισιμοτητας.vantono έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 15:00Δεν υπαρχει, και δεν ισχυει αυτο που λες γενικοτερα. Επειδη καποιου του αρεσει μια εμφανιση ποδιου δηλαδη, σημαινει οτι σωνει και ντε θελει να τον "πατανε" αυτα τα ποδια ξερω 'γω? Ενος που του αρεσουν τα ωραια δαχτυλα χεριων δηλαδη σημαινει οτι του αρεσει να τον χαστουκιζουν, ή το ωραιο μετωπο να τον κουτουλανε?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι από τους πολλούς που έχω γνωρίσει. Γενικά το παρατηρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Αυτο που υποστηριζει η ναιδα θα ισχυε αν πχ ελεγε ο αλλος οτι του αρεσει η γυναικα να φοραει γοβες/μποτες στο κρεβατι, ουσα γυμνή. Το να σ'αρεσει απλα και μονο η θεα ενος γυμνου θηλυκου ποδιου, δεν λεει κατι. Ειναι σαν να σ'αρεσουν τα ματια της. Τιποτα παραπανω "υποσυνειδητο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Σεπ 2019, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φαντάζομαι τον όρο σαμπ κλπ να τον μάθαμε όλοι σε αυτό το νήμα. 

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο σαμπ είναι μια γενικότερη στάση στο σεξ
το να αρέσουν σε κάποιον περισσότερο κάποια σημεία του σώματος από κάποια άλλα δεν ξέρω πως οδηγεί στο συμπέρασμα της σαμπμισιμότητας
το να αρέσουν σε κάποιον περισσότερο κάποια σημεία του σώματος από κάποια άλλα δεν ξέρω πως οδηγεί στο συμπέρασμα της σαμπμισιμότητας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η κατάταξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ
από Αρκεσίλαος » 22 Απρ 2024, 00:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις