Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 31 Ιαν 2020, 01:42

Δεν είναι σεξισμός να επιτίθεσαι μόνο στην Ζόι και όχι στον δημοσιογράφο; Υποτίθεται, μαζί κάνανε σεξ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Ιαν 2020, 01:43

Bipsco έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:36
Ισότητα μεταξύ των φύλων σημαίνει να μπορεί κάποιος να γίνει ότι θέλει. Ο σκοπός δεν είναι τα άτομα που παίζουν σκάκι να είναι μοιρασμένα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Περισσότερες γυναίκες έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρά άνδρες. Αυτό μετράει περισσότερο από την συμμετοχή σε αθλήματα.
Πάλι εκτός θέματος είσαι. Το ότι οι γυναίκες δεν παίζουν σκάκι έχει να κάνει με το ότι γενικά θεωρούν τα παιχνίδια ότι είναι για παιδιά και είναι ο κύριος λόγος που ο χώρος των παραγωγών βιντεοπαιχνιδιών είναι ανδροκρατούμενος, σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούν να περάσουν ατάλαντα σταγονίδια όπως η Ζόι Κουίν και η Ανίτα Σαρκίσιαν, ότι τάχα μου οφείλεται σε σεξισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Ιαν 2020, 01:44

Bipsco έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:42
Δεν είναι σεξισμός να επιτίθεσαι μόνο στην Ζόι και όχι στον δημοσιογράφο; Υποτίθεται, μαζί κάνανε σεξ.
Και στους δυο επιτέθηκαν. Απλά προβάλλεται η επίθεση στην Ζόι, γιατί ποια φεμινίστρια χέστηκε αν δέχτηκε απειλές και βρισίδια ένας άντρας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Ιαν 2020, 02:02

13 σελιδες και εχει ακομη :c020:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 31 Ιαν 2020, 02:03

hellegennes έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:43
Bipsco έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:36
Ισότητα μεταξύ των φύλων σημαίνει να μπορεί κάποιος να γίνει ότι θέλει. Ο σκοπός δεν είναι τα άτομα που παίζουν σκάκι να είναι μοιρασμένα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Περισσότερες γυναίκες έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρά άνδρες. Αυτό μετράει περισσότερο από την συμμετοχή σε αθλήματα.
Πάλι εκτός θέματος είσαι. Το ότι οι γυναίκες δεν παίζουν σκάκι έχει να κάνει με το ότι γενικά θεωρούν τα παιχνίδια ότι είναι για παιδιά και είναι ο κύριος λόγος που ο χώρος των παραγωγών βιντεοπαιχνιδιών είναι ανδροκρατούμενος, σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούν να περάσουν ατάλαντα σταγονίδια όπως η Ζόι Κουίν και η Ανίτα Σαρκίσιαν, ότι τάχα μου οφείλεται σε σεξισμό.
Άκυρη απάντηση. H Aνίτα έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη της; Το γεγονός ότι η κοινότητα τωνgame devs αποστασιοποιήθηκε από τους καμένους, λέει πολλά. Αν ο δημοσιογράφος είχε φάει το κράξιμο της Ζοι, δεν θα έβρισκε δουλειά.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Ιαν 2020, 02:07

Bipsco έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:28
Οι φεμινίστριες δεν αγωνίζονται για να πηγαίνουν οι γυναίκες στρατό, διότι η θητεία δεν σου μαθαίνει τίποτα.
στα δικαιωματα ισοτητα στις υποχρεωσεις αποχη μισογυνη :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Ιαν 2020, 02:29

Bipsco έγραψε:
31 Ιαν 2020, 02:03
Άκυρη απάντηση. H Aνίτα έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη της; Το γεγονός ότι η κοινότητα τωνgame devs αποστασιοποιήθηκε από τους καμένους, λέει πολλά. Αν ο δημοσιογράφος είχε φάει το κράξιμο της Ζοι, δεν θα έβρισκε δουλειά.
Ναι και οι υπόλοιποι έχουν το δικαίωμα να την κράζουν χωρίς να τους λένε σεξιστές και να εκτοξεύουν ψευτιές.

Γιατί να μην έβρισκε δουλειά ο δημοσιοκάφρος που πηδιόταν με την Ζόι; Δεν άλλαξε δουλειά. Τον υπερασπίστηκε το αφεντικό του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 31 Ιαν 2020, 02:53

Parrot έγραψε:
31 Ιαν 2020, 00:59
Έχεις ένα μάθημα, τα θρησκευτικά (τα οποία δεν διδάσκονται και σωστά) έναντι δυο άθεων μαθημάτων,
φυσικής και βιολογίας.
Ποιά θα επικρατήσουν άραγε στο μυαλό του νέου;
πως ειναι αθεα τα μαθηματα της φυσικης και βιολογιας;

τα εργα του Θεου προσπαθουν να περιγραψουν,δεν λεει κανεις πως ειναι ολα σωστα οσα ανακαλυψε η ανθρωποτητα,καποια ισως στο μελλον παρακαμφθουν,απο νεωτερες ανακαλυψεις,πολλα οχι,αλλα ετσι συμβαινει με την επιστημη

παρε ενα ...αθεο

τα θρησκευτικα δεν τα εχω διαβασει,για να πω μια γνωμη αν περνανε το μηνυμα σωστα ή οχι,αν ομως βασιζονται στην βιβλο,στην ορθοδοξη πατερικη θεολογια(βλ αναφορες ρωμανιδη) και στην ζωη και τους λογους των αγιων,περιγραφουν καποια λειτουργικα θεματα καθως περιλαμβανουν επιπλεον και μια συντομη αναφορα των αλλων θρησκειων
τοτε μια χαρα επιτελουν το εργο τους.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιαν 2020, 07:41

EKPLIKTIKOS έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:49
foscilis έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:38

Η κοινη επιμελεια δε σημαινει οτι δεν εχει ενα βασικο σπιτι το παιδι, προφανως θα το εχει και προφανως θα ειναι με τον εναν απο τους δυο.
Εγω αναφερόμουν σε αυτο, στο joined physical custody

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shared_parenting

Μάλιστα, λενε οτι έχει επιτυχία, και πρεπει να το αναφέρω αυτό για να ειμαι δίκαιος. Θέλω να εχω ανοιχτό μυαλο, αλλα δεν μπορώ πάντα. Ισως φταίει οτι βασιζονται σε έρευνες κατα βαση στη Σουηδία, ίσως να δουλεύει με γονείς αψυχα σκανδιναβικά ρομποτ :102:
Αυτό είναι όντως λίγο μαλακία. Είναι σαν στη φάση με το Σολομώντα όταν ο βασιλιάς είπε "κόψτε στα δύο το μωρό" να είπαν και οι δύο "α τι γαμω τις ιδέες".

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Ιαν 2020, 08:54

Ζενίθεδρος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:17
Ίφιδα έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:04
Parrot έγραψε:
31 Ιαν 2020, 00:51

Δεν αντιλέγω έτσι που το παραθέτεις.
Μια καλή λύση τότε, θα ήταν η εκπαίδευση απ' το σχολείο.
Εκεί που κάνουν σήμερα στα παιδιά πλύση εγκεφάλου για την αναρχία και την αθεΐα,
θα μπορούσε να γινόταν η κατάλληλη εκπαίδευση και αγωγή για την επάξια ανάληψη,
όταν ενηλικιωθούν, καθηκόντων γονέων. Και γενικότερης αγωγής που θα έπλαθε
διαφορετικους ανθρώπους απ' ότι σήμερα.
Κι ερχόμαστε για ακόμα φορά στον θείο Πλάτωνα. :hebit:
Η εκπαίδευση απ το σχολείο είναι μια πολύ καλη λυση, όχι πως θεωρώ την αθεΐα κακό χαρακτηριστικό γονέα αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.
Όπως και τα υποχρεωτικά μαθήματα γονέων είναι καλή λύση, εννοώ ενηλίκων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Επίσης το κράτος θα μπορούσε να παρέχει σύμβουλο γάμου
Όσα είπες βέβαια δεν τα είπε ο Πλάτωνας :)

Ευχαριστώ όλους, σχεδον, για την ωραία συζήτηση. Καλο σας βραδυ :wave:
Κατα βάθος είσαι πολύ ΠΑΣΟΚ.
λοιπον, με βλεπετε που εχω αφησει να προσβαλλετε το γυναικακι μου και δε μιλαω, ειναι γιτι μπορει να υπερασπιστει μονη της τον εαυτο της.

αλλα αυτο παραηταν χοντρη προσβολα. παρτο πισω η θα μονομαχησουμε το χαραμα στο οακκα με σπαθια. :bored:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Ιαν 2020, 08:59

ωραιο νημα παντως. εχει μαζεψει σχεδον ολα τα νουμερα του πχορουμ.

μερικες φορες στο ψαροτουφεκο, περνα μπροστα μου ενα κοπαδι με ψαρια, κοντα, ηρεμα και ευκολα, μπορω να χτυπησω οποιο θελω. προσπαθω να διαλεξω το μεγαλυτερο, αλλα δεν ειναι σπανιο τελικα, μεχρι να αποφασισω. να περασουν ολα και να μην παρω κανενα.

ετσι νιωθω σε τουτο το τοπικ. ολα τα τσαρακια μαζεμενα, και ποιο να πρωτοτρολλαρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 31 Ιαν 2020, 13:47

hellegennes έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:16
Ίφιδα έγραψε:
31 Ιαν 2020, 00:54
Αν μεγαλώναμε οι δύο μας σαν αδερφια κι εσένα σου αγόραζαν κούκλες κι εμένα τζιάιτζο ποιος νομίζεις θα γούσταρε περισσότερο τον στρατο;
Νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτού του τύπου δίνουν αδικαιολόγητα πολύ βάρος και σημασία στην επίδραση που μπορεί να έχει το τι παιχνίδι θα παίξω σαν παιδί με το τι θα γουστάρω σαν ενήλικας και τι επιλογές θα κάνω. Δεν διαμορφώνουν τα παιχνίδια τις επιλογές και τον χαρακτήρα μας. Πάνω σ' αυτήν την λανθασμένη θεώρηση βασίστηκε όλο το χέιτ των περασμένων δεκαετιών στα βίαια βιντεοπαιχνίδια και παλιότερα στα κόμικς.

Στην τελική, εσύ όταν ήσουν παιδί γούσταρες όλα τα παιχνίδια που σου έφερναν; Θα έπαιζες με το κάθε τι, αδιαμαρτύρητα; Όταν βγαίνατε για ψώνια, δεν διάλεγες ποτέ εσύ τα παιχνίδια σου;

Κι εδώ πού τα λέμε, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έπαιρναν μπάλες αλλά μ' αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα περισσότερα παιχνίδια μου ήταν αυτοκινητάκια, ζωάκια και δεινόσαυροι. Παρ' όλα αυτά δεν οδηγώ, δεν έγινα κτηνοτρόφος και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω, δεν ήθελα να κάνω κανένα επάγγελμα που σχετίζεται με ζώα και ούτε έγινα παλαιοντολόγος, να ξεθάβω οστά.

Ίσως, λέω ίσως, τα παιχνίδια μας να μην παίζουν τόσο ρόλο;
Ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι για όλους. Ειναι αναλόγως το παιδί ίσως. Η δικιά μου πχ, που μεγάλωσε παίζοντας με την τεραστια συλλογή οποιουδήποτε τύπου αυτοκινητάκια του (μεγαλύτερου) αδερφού της, απο μικρά αμαξάκια μέχρι τηλεκατευθυνόμενα, εν τέλει έγινε τοπ καγκούρι πάνω στο θέμα των μηχανοκίνητων. Ειναι η μόνη γυναικα τόσο πορωμένη με μηχανοκίνητα, που εχω συναντήσει στη ζωή μου. Τρελαίνεται να οδηγάει, παίζει να οδηγάει και καλύτερα απο μένα, βλέπει την οδήγηση σαν παράδεισο, ενώ εγώ που επίσης έπαιζα με αυτοκινητακια μικρός (οχι σε τόσο μεγαλο βαθμο ισως) βλεπω την οδηγηση σαν αγγαρεία. Μόνο και μόνο απο ανάγκη πήγα και πήρα και το δίπλωμα, μη σου πω. Απ' την άλλη, ενώ η δική μου συλλογή παιχνιδιών απαρτιζοταν κυρίως απο στρατιωτάκια και αμαξάκια και πολύ λίγοτερο απο μπάλες, έγινα φουλ ποδοσφαιρόφιλος αντί καγκουροραλιάρης ή μιλιταριστής. Είναι στον εκάστοτε χαρακτήρα του παιδιού, μάλλον.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Ιαν 2020, 13:58

Εντωμεταξύ φάση έχει η ερώτηση του τίτλου: "Τι πρέπει να κάνουν οι άντρες".

Λες και οι άντρες είναι κοπάδι προβάτων, που πρέπει κάποιος φωστήρας να το χειριστεί ιδεολογικά (και ναι, αυτό κανουν και οι δήθεν mgtow).

Το να αποφασίζουν από μόνοι τους οι άντρες για το τι θα κάνουν με τον εαυτό τους... αποκλείεται.

Εγώ λέω Parrot να τους επιβληθεί με το ζόρι γάμος, όπως στην ταινία "αστακός" του Λάνθιμου.

Αν δεν παντρεύονται μέχρι τα 40, να εξορίζονται στα ξερονήσια. Συμφωνείς;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 31 Ιαν 2020, 14:01

Parrot έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:40
Ίφιδα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:34
Απαράδεκτο είναι να νομίζεις πως είναι καλύτερο για το παιδί να μένει με δύο γονείς που δεν αντέχουν πια ο ένας τον άλλον. Πρόσεξε, δε στηρίζω το διαζύγιο στην 1η, 2η ή3η δυσκολία, αντιθέτως, είμαι υπέρ του να παλεύουν να κρατήσουν τη σχέση και την αγάπη μεταξύ τους με κάθε τρόπο, αλλά απ τη στιγμή που αυτό δε πετυχαίνει είναι πολύ καλύτερο για το παιδί να χωρίζουν οι γονείς του απ το να τους βλέπει να μαλώνουν κάθε μέρα, να βλέπει ξύλο ή να νομίζει πως ο γάμος είναι απλά η συγκατοίκηση δύο ατόμων. Κανένα παιδί δεν είναι ευτυχισμένο με δυστυχισμένους γονείς.
Και δεν ξέρω αν η δική σας ζωή κύλησε ήρεμα και ρολόι, αλλά η δική μου είχε τόσα σκαμπανεβάσματα που έχω πλήρη επίγνωση αυτού που λέμε "δε ξέρεις τί σου ξημερώνει αυριο" και η λέξη πάντοτε ή για πάντα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, το μόνο που είμαι σίγουρη ότι δε θα αλλάξει είναι η αγάπη μου για το παιδί μου.

Υπέροχος ο Πλάτωνας αλλά η άποψή του για την οικογενεια έχει την ίδια αξία με τη δική μου για το κυνήγι για το οποίο δεν εχω ιδέα. Αδιάφορη και άσχετη
Όταν ένας άνθρωπος έχει παντρευτεί και έχει και παιδιά, πάει να πει ότι έχει ολοκληρωθεί,
και ότι αποκλειστικός σκοπός της ζωής του πλέον είναι το παιδί ή τα παιδιά.
What the fuck?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Ιαν 2020, 14:12

vantono έγραψε:
31 Ιαν 2020, 13:47
Ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι για όλους. Ειναι αναλόγως το παιδί ίσως. Η δικιά μου πχ, που μεγάλωσε παίζοντας με την τεραστια συλλογή οποιουδήποτε τύπου αυτοκινητάκια του (μεγαλύτερου) αδερφού της, απο μικρά αμαξάκια μέχρι τηλεκατευθυνόμενα, εν τέλει έγινε τοπ καγκούρι πάνω στο θέμα των μηχανοκίνητων. Ειναι η μόνη γυναικα τόσο πορωμένη με μηχανοκίνητα, που εχω συναντήσει στη ζωή μου. Τρελαίνεται να οδηγάει, παίζει να οδηγάει και καλύτερα απο μένα, βλέπει την οδήγηση σαν παράδεισο, ενώ εγώ που επίσης έπαιζα με αυτοκινητακια μικρός (οχι σε τόσο μεγαλο βαθμο ισως) βλεπω την οδηγηση σαν αγγαρεία. Μόνο και μόνο απο ανάγκη πήγα και πήρα και το δίπλωμα, μη σου πω. Απ' την άλλη, ενώ η δική μου συλλογή παιχνιδιών απαρτιζοταν κυρίως απο στρατιωτάκια και αμαξάκια και πολύ λίγοτερο απο μπάλες, έγινα φουλ ποδοσφαιρόφιλος αντί καγκουροραλιάρης ή μιλιταριστής. Είναι στον εκάστοτε χαρακτήρα του παιδιού, μάλλον.
Εγώ λέω ότι δεν έχει καμμιά σχέση το τι παίζεις μικρός με το τι θα σου αρέσει σαν μεγάλος. Μήπως το παράδειγμα με την δικιά σου είναι αντιστροφή; Δηλαδή δεν είναι ότι της έπαιρναν αυτοκινητάκια ή την ωθούσαν να παίζει με αυτοκινητάκια αλλά ότι έπαιζε με αυτοκινητάκια γιατί τα γούσταρε από μικρή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών