Έπεσα πάνω σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές δημοσιεύσεις. Βλέπω αρκετές απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είναι λάθος. Σε κανέναν δεν σηκώνεις χέρι. Δεν έχει καμμιά σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα ή τι ηλικία έχει. Μόνο σε επίθεση σηκώνεις χέρι και εκεί επίσης δεν έχει σημασία το φύλο και η ηλικία (εννοείται πως αν μιλάμε για παιδί δεν χρειάζεται να ασκήσεις δύναμη).
Σήκωσα χέρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Σήκωσα χέρι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις. Και μόνο το γεγονός ότι αποτελεί κριτήριό σου για επιλογή εργασίας το αν «θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί» τα λέει όλα. Αν και άδικος κόπος, θα το πω μια τελευταία φορά: Ξεκόβετε, για το καλό και των δύο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Ώπα ώπα ώπα .Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:12Οπότε έχεις μια περίπτωση όπου ένας τύπος επί 7 χρόνια δούλευε ψιλό γαζί την κοπέλα και της το έπαιζε κολλητός ενώ οι βλέψεις του ήταν άλλες, της το λέει και του λέει ευθεία ότι δεν τον βλέπει ερωτικά και παραμένουν φίλοι. Της κάνει εξυπηρετήσεις όπως ο ίδιος λέει που θα της έκανε δικός της άνθρωπος. Μιλάμε για 7 χρόνια κολλητοί. Έτσι πίστευε αυτή δηλαδή. Γιατί ο δικός μας εδώ την δούλευε, πίστευε κάποια στιγμή θα την πηδηξει (γιατί αυτό τον καίει) , κι εκείνη του ανοιγοταν σαν φίλο αδελφικό.
Αυτές φυσικά οι εξυπηρετήσεις υπήρχαν και πριν της πει την αληθεια. . Αλλά πλέον αυτές οι εξυπηρετήσεις που σου κάνουν δικοί σου άνθρωποι, μιας και τον έβλεπε δικό της άνθρωπο άλλο που αυτός την δούλευε, έγιναν εκμετάλλευση μιας και δεν του έδωσε προοπτική ότι θα την πηδηξει αλλά επιμένει να είναι στην ζωή της μπας και κάποια στιγμή έρθει η ώρα και την πηδηξει. Και η τοξικη είναι αυτή. Οοοοοκκκκ.
Αρχικά όταν ξεκίνησε η φιλική μας σχέση για τρία χρόνια δεν είχα καμιά ερωτική βλέψη . Μετά προέκυψε .
Δεύτερον μέχρι το 2020 δεν είχα καμία σκέψη περί πιθανότητας να κάνω τίποτα μαζί της ποτέ . Και πάντα συνέχιζα αυτά τα χατήρια επειδή δεν μπορούσα να της πω όχι .
Οι μοναδικές περιπτώσεις που άρχισα να πιστεύω ότι μπορεί να είχα ελπίδες υπό άλλες συνθήκες , είναι όταν βλέπω περιπτώσεις όπου βρίσκει γκόμενο εκτός συνηθισμένου προτύπου , όπως τον τωρινό .
Σε κάθε περίπτωση , πουτάνα δεν είναι , αλλά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βαριέται να κάνει τις περισσότερες εργασίες ενώ η εκπαίδευση της σταματάει στην υποχρεωτική ( αν και είναι τετραπέρατη ) , οπότε , τα επαγγέλματα που της αρέσουν ( υποδοχή σε μαγαζιά - μπαρ - ταμείο ) δεν νομίζω να είναι για πολύ ακόμα ( 25 ετών ) . Οπότε αν σκεφτεί να τακτοποιηθεί με ένα αγόρι , θεωρώ ότι ίσως , αν ήμουν αρκετά πιο άνδρας και δεν ήμουν ένας μαλάκας και μισός που μένει στα 28 με τους γονείς του και κουτσοβγάζει περίπου 1200 ευρώ τον μήνα ( ενώ ας πούμε ο κύριος κάνει 3 δουλειές ) ίσως να έλεγε από μέσα της “ που θα βρω καλύτερα ; ” , δεδομένου ότι πλέον γνωρίζει και τη καψούρα μου . Αλλά εγώ πλέον έχω βολευτεί στο ταξί , οκ βγάζω αυτά που θέλω , έχω χρόνο για να διαβάζω για τις σπουδές , πηγαίνω και πίνω τα ποτάκια μου , έχω χρόνο και για έστω βασική γυμναστική , αν αλλάξω επάγγελμα δεν γνωρίζω αν θα μπορώ μετά να τα συνδυάζω . Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Α με συγχωρείς δεν ήταν 7 χρόνια που την δούλευες ότι είσαι κολλητός της και σε εμπιστευοταν και σου ανοιγοταν σαν κολλητό, ηταν 4. Προσωπικά θα είχες φάει χλεπα και Χ τεράστιο δια παντός. Αυτή σαφώς σε κράτησε στην ζωή της γιατί όπως την περιγράφεις είναι αδύναμος χαρακτήρας είχε δεθεί μαζί σου, ίσως σε έβλεπε σαν δικό της άνθρωπο. Εσύ βέβαια τώρα που δεν υπάρχει η προοπτική του να σου κάτσει τα βλέπεις ως εκμετάλλευση και λογικό εκ μέρους σου ίσως και να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά κατά την άποψή μου 2 συμβαίνουνΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Ώπα ώπα ώπα .
Αρχικά όταν ξεκίνησε η φιλική μας σχέση για τρία χρόνια δεν είχα καμιά ερωτική βλέψη . Μετά προέκυψε .
Δεύτερον μέχρι το 2020 δεν είχα καμία σκέψη περί πιθανότητας να κάνω τίποτα μαζί της ποτέ . Και πάντα συνέχιζα αυτά τα χατήρια επειδή δεν μπορούσα να της πω όχι .
Οι μοναδικές περιπτώσεις που άρχισα να πιστεύω ότι μπορεί να είχα ελπίδες υπό άλλες συνθήκες , είναι όταν βλέπω περιπτώσεις όπου βρίσκει γκόμενο εκτός συνηθισμένου προτύπου , όπως τον τωρινό .
Σε κάθε περίπτωση , πουτάνα δεν είναι , αλλά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βαριέται να κάνει τις περισσότερες εργασίες ενώ η εκπαίδευση της σταματάει στην υποχρεωτική ( αν και είναι τετραπέρατη ) , οπότε , τα επαγγέλματα που της αρέσουν ( υποδοχή σε μαγαζιά - μπαρ - ταμείο ) δεν νομίζω να είναι για πολύ ακόμα ( 25 ετών ) . Οπότε αν σκεφτεί να τακτοποιηθεί με ένα αγόρι , θεωρώ ότι ίσως , αν ήμουν αρκετά πιο άνδρας και δεν ήμουν ένας μαλάκας και μισός που μένει στα 28 με τους γονείς του και κουτσοβγάζει περίπου 1200 ευρώ τον μήνα ( ενώ ας πούμε ο κύριος κάνει 3 δουλειές ) ίσως να έλεγε από μέσα της “ που θα βρω καλύτερα ; ” , δεδομένου ότι πλέον γνωρίζει και τη καψούρα μου . Αλλά εγώ πλέον έχω βολευτεί στο ταξί , οκ βγάζω αυτά που θέλω , έχω χρόνο για να διαβάζω για τις σπουδές , πηγαίνω και πίνω τα ποτάκια μου , έχω χρόνο και για έστω βασική γυμναστική , αν αλλάξω επάγγελμα δεν γνωρίζω αν θα μπορώ μετά να τα συνδυάζω . Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .
1ον Πρώτος εσύ την εκμεταλλευτηκες και φέρθηκες πουστικα
2ον δεν σε βλέπει ερωτικά και δεν φταις εσύ για αυτό. Δεν είναι κάτι που έχεις ή δεν έχεις. Απλά δεν σε γουστάρει.
Όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις για ιματζ στα κορίτσια με ταξί ή όχι, δείχνουν ότι είτε μας τρολαρεις είτε δεν είσαι 28.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ βρήκες να εξασκήσεις ρητορικά την "ισότητα των φύλων";hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:37Έπεσα πάνω σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές δημοσιεύσεις. Βλέπω αρκετές απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είναι λάθος. Σε κανέναν δεν σηκώνεις χέρι. Δεν έχει καμμιά σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα ή τι ηλικία έχει. Μόνο σε επίθεση σηκώνεις χέρι και εκεί επίσης δεν έχει σημασία το φύλο και η ηλικία (εννοείται πως αν μιλάμε για παιδί δεν χρειάζεται να ασκήσεις δύναμη).

Τυπε θα σου πω ενα κολπο, για να μην χαραμισεις τα επομενα 20 χρονια ψαχνοντας. Κοιτα να το θυμασαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .
Αφησε πισω το ποσο νομιζεις οτι χρειαζεσαι μια γυναικα, κανε φοκους στην προσωπικη σου αναπτυξη, φτασε καπου που εσυ θεωρεις οτι εισαι ενταξει και ολα τα αλλα θα ερθουν.
Αλλιως θα εισαι μια ζωη σαν τον σκυλο που κυνηγαει την ουρα του .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Άσε αυτήν λίγο στην άκρη . Θέλω να κατακτήσω μερικές σαν αυτήν εμφανισιακά για να μου φύγει . Μέχρι τώρα έλεγα ότι λόγω εμφάνισης δεν ( αν και πολλοί μου λένε ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση ) . Ε λοιπόν όταν βλέπω κάποιους αντικειμενικά χειρότερους αλλά με ίματζ να έχουν , λέω ίσως πρέπει να δουλέψω το επαγγελματικό κομμάτι . Ας πούμε με τον συγκεκριμένο ταράχτηκα επειδή : Εγώ περιποιούμαι εδώ και χρόνια τα μαλλιά μου επειδή έχω κροτάφους κουρεύομαι κάθε δέκα μέρες και κάνω ειδικά κουρέματα να τους κρύβω , ακολουθώ διατροφή επί μόνιμη βάση πλην ΣΚ και αργιών ώστε να μην ξεπερνάω τα 75 κιλά ( χονδροφοβία επειδή ήμουν 120 στο γυμνάσιο ) , και κάθε μέρα κάνω 4-7 χλμ πλην βροχής και Αυγούστου που δουλεύω 15 ώρες . Και βλέπω τώρα να κατακτιέται από τύπο που έχει καράφλα , με περνάει 15 κιλά και τον κόβω ένα κεφάλι , και μάλιστα της την έπεφτε χρόνια αλλά έτρωγε άκυρο . Οπότε που έφτασα να καταλήγω ; Ότι μπήκαμε σε ηλικιακή φάση που δε μετράει η εμφάνιση . Και ίσως έχω ένα από τα πιο ντεκαυλέ επαγγέλματα .ik_90 έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:38Από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις. Και μόνο το γεγονός ότι αποτελεί κριτήριό σου για επιλογή εργασίας το αν «θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί» τα λέει όλα. Αν και άδικος κόπος, θα το πω μια τελευταία φορά: Ξεκόβετε, για το καλό και των δύο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Ώπα ώπα ώπα .Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:12
Οπότε έχεις μια περίπτωση όπου ένας τύπος επί 7 χρόνια δούλευε ψιλό γαζί την κοπέλα και της το έπαιζε κολλητός ενώ οι βλέψεις του ήταν άλλες, της το λέει και του λέει ευθεία ότι δεν τον βλέπει ερωτικά και παραμένουν φίλοι. Της κάνει εξυπηρετήσεις όπως ο ίδιος λέει που θα της έκανε δικός της άνθρωπος. Μιλάμε για 7 χρόνια κολλητοί. Έτσι πίστευε αυτή δηλαδή. Γιατί ο δικός μας εδώ την δούλευε, πίστευε κάποια στιγμή θα την πηδηξει (γιατί αυτό τον καίει) , κι εκείνη του ανοιγοταν σαν φίλο αδελφικό.
Αυτές φυσικά οι εξυπηρετήσεις υπήρχαν και πριν της πει την αληθεια. . Αλλά πλέον αυτές οι εξυπηρετήσεις που σου κάνουν δικοί σου άνθρωποι, μιας και τον έβλεπε δικό της άνθρωπο άλλο που αυτός την δούλευε, έγιναν εκμετάλλευση μιας και δεν του έδωσε προοπτική ότι θα την πηδηξει αλλά επιμένει να είναι στην ζωή της μπας και κάποια στιγμή έρθει η ώρα και την πηδηξει. Και η τοξικη είναι αυτή. Οοοοοκκκκ.
- Λόρδος Ταντρίδης
Από το 2020 πηγαίνω μόνο με πληρωμή . Ενώ κυνηγάω γενικά ( και όχι αυτή την κοπέλα ) . Λογικό να πέφτει κατακόρυφα η προσωπική μου εκτίμηση .Blackdog έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:44Τυπε θα σου πω ενα κολπο, για να μην χαραμισεις τα επομενα 20 χρονια ψαχνοντας. Κοιτα να το θυμασαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .
Αφησε πισω το ποσο νομιζεις οτι χρειαζεσαι μια γυναικα, κανε φοκους στην προσωπικη σου αναπτυξη, φτασε καπου που εσυ θεωρεις οτι εισαι ενταξει και ολα τα αλλα θα ερθουν.
- Λόρδος Ταντρίδης
28 είμαι αλλά μένω σε πόλη που η ωραία γκόμενα ή θα φύγει σε μεγάλη πόλη ή θα κοιτάξει συγκεκριμένο γκρουπ .Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:40Α με συγχωρείς δεν ήταν 7 χρόνια που την δούλευες ότι είσαι κολλητός της και σε εμπιστευοταν και σου ανοιγοταν σαν κολλητό, ηταν 4. Προσωπικά θα είχες φάει χλεπα και Χ τεράστιο δια παντός. Αυτή σαφώς σε κράτησε στην ζωή της γιατί όπως την περιγράφεις είναι αδύναμος χαρακτήρας είχε δεθεί μαζί σου, ίσως σε έβλεπε σαν δικό της άνθρωπο. Εσύ βέβαια τώρα που δεν υπάρχει η προοπτική του να σου κάτσει τα βλέπεις ως εκμετάλλευση και λογικό εκ μέρους σου ίσως και να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά κατά την άποψή μου 2 συμβαίνουνΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Ώπα ώπα ώπα .
1ον Πρώτος εσύ την εκμεταλλευτηκες και φέρθηκες πουστικα
2ον δεν σε βλέπει ερωτικά και δεν φταις εσύ για αυτό. Δεν είναι κάτι που έχεις ή δεν έχεις. Απλά δεν σε γουστάρει.
Όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις για ιματζ στα κορίτσια με ταξί ή όχι, δείχνουν ότι είτε μας τρολαρεις είτε δεν είσαι 28.
Μπορεί να τον έχει μεγάλοΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:45
Άσε αυτήν λίγο στην άκρη . Θέλω να κατακτήσω μερικές σαν αυτήν εμφανισιακά για να μου φύγει . Μέχρι τώρα έλεγα ότι λόγω εμφάνισης δεν ( αν και πολλοί μου λένε ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση ) . Ε λοιπόν όταν βλέπω κάποιους αντικειμενικά χειρότερους αλλά με ίματζ να έχουν , λέω ίσως πρέπει να δουλέψω το επαγγελματικό κομμάτι . Ας πούμε με τον συγκεκριμένο ταράχτηκα επειδή : Εγώ περιποιούμαι εδώ και χρόνια τα μαλλιά μου επειδή έχω κροτάφους κουρεύομαι κάθε δέκα μέρες και κάνω ειδικά κουρέματα να τους κρύβω , ακολουθώ διατροφή επί μόνιμη βάση πλην ΣΚ και αργιών ώστε να μην ξεπερνάω τα 75 κιλά ( χονδροφοβία επειδή ήμουν 120 στο γυμνάσιο ) , και κάθε μέρα κάνω 4-7 χλμ πλην βροχής και Αυγούστου που δουλεύω 15 ώρες . Και βλέπω τώρα να κατακτιέται από τύπο που έχει καράφλα , με περνάει 15 κιλά και τον κόβω ένα κεφάλι , και μάλιστα της την έπεφτε χρόνια αλλά έτρωγε άκυρο . Οπότε που έφτασα να καταλήγω ; Ότι μπήκαμε σε ηλικιακή φάση που δε μετράει η εμφάνιση . Και ίσως έχω ένα από τα πιο ντεκαυλέ επαγγέλματα .

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είσαι κι εσύ απ' αυτούς που θεωρούν ότι στους άντρες σηκώνεις χέρι αν σε εκνευρίσουν;stavmanr έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:43Εδώ βρήκες να εξασκήσεις ρητορικά την "ισότητα των φύλων";hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:37Έπεσα πάνω σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές δημοσιεύσεις. Βλέπω αρκετές απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είναι λάθος. Σε κανέναν δεν σηκώνεις χέρι. Δεν έχει καμμιά σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα ή τι ηλικία έχει. Μόνο σε επίθεση σηκώνεις χέρι και εκεί επίσης δεν έχει σημασία το φύλο και η ηλικία (εννοείται πως αν μιλάμε για παιδί δεν χρειάζεται να ασκήσεις δύναμη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστότατος αλλά μιλάς/άμε σε τοίχοBlackdog έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:44Τυπε θα σου πω ενα κολπο, για να μην χαραμισεις τα επομενα 20 χρονια ψαχνοντας. Κοιτα να το θυμασαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .

“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Δεν είμαι από αυτούς που σηκώνουν χέρι γενικότερα, ούτε κι από αυτούς που ανοίγουν ρατσιστικά νήματα για τις "δυνατότητες των γυναικών" σε διάφορους τομείς της ζωής.hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:49Είσαι κι εσύ απ' αυτούς που θεωρούν ότι στους άντρες σηκώνεις χέρι αν σε εκνευρίσουν;stavmanr έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:43Εδώ βρήκες να εξασκήσεις ρητορικά την "ισότητα των φύλων";hellegennes έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:37
Έπεσα πάνω σ' αυτό το νήμα και διάβασα μερικές δημοσιεύσεις. Βλέπω αρκετές απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είναι λάθος. Σε κανέναν δεν σηκώνεις χέρι. Δεν έχει καμμιά σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα ή τι ηλικία έχει. Μόνο σε επίθεση σηκώνεις χέρι και εκεί επίσης δεν έχει σημασία το φύλο και η ηλικία (εννοείται πως αν μιλάμε για παιδί δεν χρειάζεται να ασκήσεις δύναμη).
Α, και δεν κλείνω ραντεβού για "μπύρες" (στο κεφάλι) μέσα ή έξω από το ίντερνετ.
- hellegennes
Οπότε γιατί σε ενόχλησε το σχόλιό μου; Νιώθεις απλά την ανάγκη να πεταχτείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κατι δεν κανεις καλα μαλλονΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:46Από το 2020 πηγαίνω μόνο με πληρωμή . Ενώ κυνηγάω γενικά ( και όχι αυτή την κοπέλα ) . Λογικό να πέφτει κατακόρυφα η προσωπική μου εκτίμηση .Blackdog έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:44Τυπε θα σου πω ενα κολπο, για να μην χαραμισεις τα επομενα 20 χρονια ψαχνοντας. Κοιτα να το θυμασαι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 12:26Και θα είναι πιο προσοδοφόρο ; Αν ας πούμε πάρω δάνειο και ανοίξω ένα μαγαζί με ανδρικά ή μεικτά ρούχα ; Πάντως θα έχει περισσότερο ίματζ στα κορίτσια από το ταξί .

Ισως εισαι πολυ διαθεσιμος

Παντως, ανεξαρτητως χολυγουντ, η γυναικα ειναι ενα ποσοστο απ την ζωη του αντρα. Αν δεν τα πας καλα εκει, που δεν εισαι ο μονος κιολας, η βελτιστη λυση ειναι να ασχοληθεις με ολα τα υπολοιπα που ειναι εξισου- αν οχι περισσοτερο- σημαντικα.
Πχ καλο θα ηταν να δεις λιγο πως θα φυγεις απ το σπιτι για να εισαι ανεξαρτητος. Ομως ο στοχος πρεπει να ειναι αυτος, το να γινεις ανεξαρτητος, οχι να γινεις για να βρεις γυναικα. Να το κανεις δηλαδη για σενα, για να εισαι καλα. Ξαναλεω, ειναι μονο ενα παραδειγμα.
Ενα αλλο λαθος που βλεπω, ειναι οτι εξαρτας την προσωπικη σου αυτοεκτιμηση απο εξωτερικους παραγοντες. Δεν λειτουργει ετσι. Ο σεβασμος προς τον εαυτο, ξεκιναει και τελειωνει απο μεσα μας και οχι στο τι νομιζει ο καθε ενας η η καθε μια εκει εξω.
- Cecily Anne
Αν ήταν δικό μου το σπίτι, είχατε πάρει πόδι χτες και οι 2 σας. Αγενείς γιδόβλαχοι κατσικογάμηδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 2364 Απαντήσεις
- 64092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Νοέμ 2023, 13:20
-
- 3 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-