Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:23Δεν σε έχω δει, δεν μπορώ να προφητεύσω.
Η άρρωστη υπόνοια μου είναι πως είσαι τρολοπερσόνα του Έθνι

LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
Γιατί να φοβόμαστε τα Νεφελίμ ή άγριους εξωγήινους; Αρκετά τρομακτικά είναι μόνο με τους ανθρώπους.
Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αν κάτι άλλο υπάρχει θα είναι καλό και τεράστιας δύναμης ώστε να κατατροπώσει τα Νεφελίμ ή οτιδήποτε άλλο.
Επί του θέματος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ιδανικό ταίρι. Κάτι που μας ταιριάζει περισσότερο, ίσως.
Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αν κάτι άλλο υπάρχει θα είναι καλό και τεράστιας δύναμης ώστε να κατατροπώσει τα Νεφελίμ ή οτιδήποτε άλλο.
Επί του θέματος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ιδανικό ταίρι. Κάτι που μας ταιριάζει περισσότερο, ίσως.
- Cecily Anne
Αγις Την έδωσες στεγνά και πανέξυπνα στο άλλο νήμα, οπότε το παίρνω πίσω 100% και ζητάω συγγνώμη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υπερκουλτουριάρης
Natasha άνω τον 40 τελικά, ε; Στείλε ρε δεν πειράζει, πλάκα έκανα. Μόνος όρος να μην είσαι Κριός και να μην έχεις πάει φαντάρος.
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
υαλοπωλείο έχεις;
Μέλι στάζεις. Μου έρχεται η έμπνευση να σου κάνω λουκουμάδες με μελι να στους στείλω κι αυτούς .
Ντροπή να λες τέτοια πράγματα για τον Άγις μας. Με έχει ψηλά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 22:37Μάλλον ο υπαινιγμός του Αγιδος είναι πως η Ναις είναι φαρμακοτριφτρα ολκής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
40 και κάτι. Ναι, είμαι Κριός και μου αρέσει παντα να υπερέχω και να νικώ. Γουστάρω τον στρατό αλλά αλλάζω γνώμη. Ο πολεμος (αόρατος) είναι σκληρός τελικά...Θα προτιμήσω να χαζεύω το GNTM...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:06Natasha άνω τον 40 τελικά, ε; Στείλε ρε δεν πειράζει, πλάκα έκανα. Μόνος όρος να μην είσαι Κριός και να μην έχεις πάει φαντάρος.

"Άχρι καιρού..."
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:06Natasha άνω τον 40 τελικά, ε; Στείλε ρε δεν πειράζει, πλάκα έκανα. Μόνος όρος να μην είσαι Κριός και να μην έχεις πάει φαντάρος.

- Υπερκουλτουριάρης
Σε συμπαθώ να ξέρεις. Θα εξακολουθήσω να φροντίζω,εγώ και οι συνεργάτες μου, για εσένα.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:2340 και κάτι. Ναι, είμαι Κριός και μου αρέσει παντα να υπερέχω και να νικώ. Γουστάρω τον στρατό αλλά αλλάζω γνώμη. Ο πολεμος (αόρατος) είναι σκληρός τελικά...Θα προτιμήσω να χαζεύω το GNTM...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:06Natasha άνω τον 40 τελικά, ε; Στείλε ρε δεν πειράζει, πλάκα έκανα. Μόνος όρος να μην είσαι Κριός και να μην έχεις πάει φαντάρος.
20αρης,φωτισμένος, που να ταιριάζει με τον Κριό. Θα είμαστε σε επικοινωνία.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:29Σε συμπαθώ να ξέρεις. Θα εξακολουθήσω να φροντίζω,εγώ και οι συνεργάτες μου, για εσένα.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:2340 και κάτι. Ναι, είμαι Κριός και μου αρέσει παντα να υπερέχω και να νικώ. Γουστάρω τον στρατό αλλά αλλάζω γνώμη. Ο πολεμος (αόρατος) είναι σκληρός τελικά...Θα προτιμήσω να χαζεύω το GNTM...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 23:06Natasha άνω τον 40 τελικά, ε; Στείλε ρε δεν πειράζει, πλάκα έκανα. Μόνος όρος να μην είσαι Κριός και να μην έχεις πάει φαντάρος.
20αρης,φωτισμένος, που να ταιριάζει με τον Κριό. Θα είμαστε σε επικοινωνία.

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ;;;;;;
"Άχρι καιρού..."
Τα καλά των νεαρών είναι ότι έχουν κρατήσει το εσωτερικό παιδί μέσα τους. Και έχουν αυτήν την φλόγα ακόμα του πολεμιστή μέσα τους, νομίζουν ότι ο κόσμος είναι δικός τους και ότι μπορούν να τα ανατρέψουν όλα. Και φυσικά έχουν όλο αυτό το σφρίγος ώστε δεν βαριέσαι σχεδόν ποτέ διπλα τους και μαζί τους.
Στα αρνητικά, δεν έχουν την εμπειρία.
Μου αρεσουν.
Στα αρνητικά, δεν έχουν την εμπειρία.
Μου αρεσουν.

"Άχρι καιρού..."