Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 20 Μαρ 2021, 22:42
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16
hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51
Cavaliere έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:27
Γενικά δεν ξέρεις την όλη ιστορία από τις δύο πλευρές. Στο σημείο, όμως, που υπάρχει οποιασδήποτε μορφής εξαναγκασμός, αν υπάρχει, το θύμα είναι ο παθητικός παράγοντας.
Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.
Αν το κάνει ενώ δεν θέλει είναι απλώς ηλίθια. Δεν βλέπω να περιγράφει κανέναν εξαναγκασμό. Ούτε καν συναισθηματικού τύπου, ας πούμε «αν δεν θέλεις, τελειώσαμε*». Προσπερνώ ότι θέλει να έχει σχεδόν πλατωνική σχέση με κάποιον, 20 χρονών γαϊδούρα.
* που κι αυτό δεν είναι ακριβώς συναισθηματικός εκβιασμός γιατί αν δεν θέλει κανενός είδους σωματική επαφή αυτό δεν είναι σεξουαλική σχέση και ο εκβιασμός είναι στην ουσία από την μεριά της, γιατί θέλει να κρατάει δέσμιο κάποιον σε μια ασεξουαλική σχέση χωρίς να το θέλει εκείνος, με την υπόσχεση μελλοντικού σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Μαρ 2021, 22:44
hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:42
hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51
Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.
Αν το κάνει ενώ δεν θέλει είναι απλώς ηλίθια. Δεν βλέπω να περιγράφει κανέναν εξαναγκασμό. Ούτε καν συναισθηματικού τύπου, ας πούμε «αν δεν θέλεις, τελειώσαμε*». Προσπερνώ ότι θέλει να έχει σχεδόν πλατωνική σχέση με κάποιον, 20 χρονών γαϊδούρα.
* που κι αυτό δεν είναι ακριβώς συναισθηματικός εκβιασμός γιατί αν δεν θέλει κανενός είδους σωματική επαφή αυτό δεν είναι σεξουαλική σχέση και ο εκβιασμός είναι στην ουσία από την μεριά της, γιατί θέλει να κρατάει δέσμιο κάποιον σε μια ασεξουαλική σχέση χωρίς να το θέλει εκείνος, με την υπόσχεση μελλοντικού σεξ.
Γιατί πιστεύεις το κάνει ενώ περιγράφει ότι της είναι δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλει να το κάνει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Prepon
από Prepon » 20 Μαρ 2021, 22:44
Nostalgia έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:41
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:33
Nostalgia έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:29
Φιλε εχω παθει ακριβως ακριβως το ιδιο με το γαμωκαπακι της τουαλετας!
Εγώ με τη σαλάτα λάχανο καρότο.
Όλο μαρούλι κόβει.
Όταν διαμαρτύρομαι λέει είμαι αριστερόχειρας και δεν μπορώ να τριβω λάχανο γιατί κοβομαι.
Εγώ φυσικά επιμένω και τρώμε κάνα λάχανο κάπου κάπου.
Αλλά φοβάμαι γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Μηπως κάνω λαθος που επιμένω στο λάχανο, τυπε;

Που λες οταν εφθασε ο κομπος στο χτενι και μου τα ειχε κανει τσουρεκια με το καπακι της τουαλετας εριξα στην κουβεντα το μεγαλο μου ατου. Βρηκα ενα πραγμα που κανει και αυτη συνεχεια και που αν και δεν με ενοχλει ιδιαιτερα το παρουσιασα με το ιδιο στυλ οτι ειναι ενοχλητικο και πρεπει να το κοψει. Της ειπα δεν εχω προβλημα να κατεβαζω το καπακι αλλα κι εσυ κοψε αυτο γιατι με ενοχλει πολυ. Ως δια μαγειας δεν μου ξανα-αναφερθηκε για το καπακι, επειδη ομως καλο ειναι να ειμαστε καλυμενοι, βρηκα και ενα δευτερο πραγμα που κανει επισης συνεχεια και το κραταω σαν μπακ-απ εαν ξανα-αρχισει το ιδιο βιολι.

Δεν ξέρω φίλε, όπως το περιγράφεις μοιάζει με εξαπάτηση.
Εγώ, οσον αφορά το λαχανο, δεν καταφεύγω σε αντίστοιχες πονηριές. Καταφεύγω στην Παναγία
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Μαρ 2021, 22:46
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:25
Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;
Όλο μαρούλι κόβει.
Όταν διαμαρτύρομαι λέει είμαι αριστερόχειρας και δεν μπορώ να τριβω λάχανο γιατί κοβομαι.
Αλλά φοβάμαι γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Μηπως κάνω λαθος που επιμένω στο λάχανο, τυπε;
Θέλεις σαλάτα λάχανο αλλά τρως μαρούλι επειδή δεν κόβει σαλάτα λάχανο και το θεωρείς εκβιασμό.
Και γιατί δεν κόβεις εσύ την σαλάτα να κόψεις αυτή που θες;
Que Sera, Sera...
-
Prepon
από Prepon » 20 Μαρ 2021, 22:48
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:46
Όλο μαρούλι κόβει.
Θέλεις σαλάτα λάχανο αλλά τρως μαρούλι επειδή δεν κόβει σαλάτα λάχανο και το θεωρείς εκβιασμό.
Και τι είμαι εγώ; Γυναίκα;
Επίσης δεν κατάλαβες. Δεν λέω ότι με εξαναγκάζει εμένα στο μαρούλι. Λέω μήπως δεν κάνω καλά που επιμένω και ζητάω λάχανο ενώ μου έχει πει επανειλημμένως ότι δεν γουστάρει να κόβει λάχανο. Μήπως την κακοποιώ δλδ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Μαρ 2021, 22:51
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:48
Όλο μαρούλι κόβει.
Επίσης δεν κατάλαβες. Δεν λέω ότι με εξαναγκάζει εμένα στο μαρούλι. Λέω μήπως δεν κάνω καλά που επιμένω και ζητάω λάχανο ενώ μου έχει πει επανειλημμένως ότι δεν γουστάρει να κόβει λάχανο. Μήπως την κακοποιώ δλδ
Ε τότε καλώς τρως μόνο μαρούλι. Αυτό αποφασίζει η γυναίκα αυτό θα φας. Απλά πραγματάκια. Εφόσον από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει η αιτιασή σου για μαρούλι δεν υπάρχει θέμα να το ζητάς.
Que Sera, Sera...
-
Prepon
από Prepon » 20 Μαρ 2021, 22:56
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:51
Ε τότε καλώς τρως μόνο μαρούλι. Αυτό αποφασίζει η γυναίκα αυτό θα φας. Απλά πραγματάκια. Εφόσον από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει η αιτιασή σου για μαρούλι δεν υπάρχει θέμα να το ζητάς.
Oυφφφφφφ δεν καταλαβαίνεις.
Εννοείται ότι τρώω και λάχανο, απλά πρέπει να πιεσω. Αν δεν γκρινιάζω, δεν έχει λάχανο.
Και αναρωτιέμαι αν είναι και αυτό κάποιου είδος εξαναγκασμός.
Υγ γάιδαρο σκας...
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 20 Μαρ 2021, 22:56
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:44
Όλο μαρούλι κόβει.

Που λες οταν εφθασε ο κομπος στο χτενι και μου τα ειχε κανει τσουρεκια με το καπακι της τουαλετας εριξα στην κουβεντα το μεγαλο μου ατου. Βρηκα ενα πραγμα που κανει και αυτη συνεχεια και που αν και δεν με ενοχλει ιδιαιτερα το παρουσιασα με το ιδιο στυλ οτι ειναι ενοχλητικο και πρεπει να το κοψει. Της ειπα δεν εχω προβλημα να κατεβαζω το καπακι αλλα κι εσυ κοψε αυτο γιατι με ενοχλει πολυ. Ως δια μαγειας δεν μου ξανα-αναφερθηκε για το καπακι, επειδη ομως καλο ειναι να ειμαστε καλυμενοι, βρηκα και ενα δευτερο πραγμα που κανει επισης συνεχεια και το κραταω σαν μπακ-απ εαν ξανα-αρχισει το ιδιο βιολι.

Εγώ, οσον αφορά το λαχανο, δεν καταφεύγω σε αντίστοιχες πονηριές. Καταφεύγω στην Παναγία
Για να κερδισεις μια μαχη με μια γυναικα δεν χρειαζεται να φερθεις με πυγμη, πρεπει να φερθεις εξυπνα, στην πυγμη εχουν εργοστασιακες ρυθμισεις και ανταπεξερχονται, οταν φερθεις ομως με τον ιδιο τροπο οπως αυτες μπλοκαρουν. Παντως στο θεμα του μαρουλιου να ξερεις οτι ειναι καλος λιποδιαλυτης, μηπως το εχεις παρει στραβα το θεμα; Στην θεση σου θα εκανα το εξης, καθε φορα που θα πηγαινα σουπερ μαρκετ θα επαιρνα ετοιμη σαλατα λαχανο. Συνεχεια ομως, μαλιστα θα ελεγα, "ξερω οτι εχεις θεμα με το τριψιμο και δεν θελω να σε ζοριζω, αλλα πραγματικα μου αρεσει το λαχανο και μου εχει λειψει".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Winston Smith
από Winston Smith » 20 Μαρ 2021, 22:57
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:44
Γιατί πιστεύεις το κάνει ενώ περιγράφει ότι της είναι δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλει να το κάνει;
Γιατί είναι ηλίθια. Αν δεν θέλει, να μη το κάνει και να τον παρατήσει, όπως συμφώνησες πριν. Τώρα γιατί μιλάς για εξαναγκασμό;
Τα περί "εξαναγκασμού" και "σεξουαλικής κακοποίησης" είναι αστεία. Ακόμα και αν της έλεγε "αν δεν μου πάρεις πίπα, τελειώσαμε" δεν είναι εξαναγκασμός. Αυτός θέλει να είναι με κάποια που του παίρνει πίπες, αυτό θέλει από μία ερωτική/σεξουαλική σχέση. Αυτή δεν θέλει να είναι με κάποιον και να του παίρνει πίπες. Δεν θέλουμε τα ίδια, χωρίζεις σαν ενήλικος και τέλος. Τώρα αν αυτή πιστεύει ότι είναι καλύτερο να μείνει με αυτόν, δεν της φταίει κανείς, δεν την απείλησε με κάνα μαχαίρι.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Μαρ 2021, 22:59
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:56
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:51
Oυφφφφφφ δεν καταλαβαίνεις.
Εννοείται ότι τρώω και λάχανο, απλά πρέπει να πιεσω. Αν δεν γκρινιάζω, δεν έχει λάχανο.
Και αναρωτιέμαι αν είναι και αυτό κάποιου είδος εξαναγκασμός.
Υγ γάιδαρο σκας...
Είναι. Και κακώς σου δίνει λάχανο και τρως γιατί σου δίνει αέρα.
Que Sera, Sera...
-
GoBack
από GoBack » 20 Μαρ 2021, 22:59
foscilis έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 20:14
Εγώ στα 15 τα έφτιαξα με μια και όταν πήγα να τη φιλήσω με γλώσσα μου είπε όχι και τραβηχτηκε. Έκανα πίσω αρκετά έκπληκτος, της λέω είσαι σίγουρη ότι σου αρέσω; Μου λέει ναι πάρα πολύ απλώς δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Για φιλί με γλώσσα; Για φιλί με γλώσσα. Δώσε μου λίγο χρόνο και όταν είμαι έτοιμη θα γίνει. Είσαι σίγουρη ότι μιλάμε για φιλί με γλωσσα. Ναι ναι. απλώς ξέρεις δεν το θεωρώ κάτι ακραιο. Α ούτε κι εγώ απλώς δεν είμαι ετοιμη. Οκ σκέφτηκα και τα είχαμε για δύο μήνες, μάλιστα μια μέρα με φώναξε σπίτι που ήταν μόνη της αλλά παρα τις κινήσεις μου το μόνο που ήθελε ήταν τσιμπητα φιλιά και αγκαλιές αν και ομολογουμένως καθισμένη πάνω μου. Ένα απόγευμα λοιπόν πήγα να της κάνω έκπληξη στα αγγλικά που ήξερα ότι είχε διάλειμμα και τη βλέπω ένα στενό πιο πριν να φιλιεται με έναν απο το άλλο τμημα, εξαιρετικά ακραία γλώσσα κι όχι μόνο αυτό αλλά το δεξί του χέρι ήταν χωμένο κάτω από τη φούστα της και ανεβοκατέβαινε σαν κομπρεσέρ. Στη μέση του δρόμου όλα αυτά.
Τότε υιοθέτησα έναν από τους λίγους κανόνες στα γκομενικα μου ο οποίος είναι ότι σαφέστατα καμία δε θα αναγκάσω να κάνει οτιδήποτε, αλλά άμα θέλω εγώ να γίνει κατι κι εκείνη πει ότι δε γουστάρει ότι θέλει να το σκεφτεί οτιδήποτε τέλος πάντων σε εκείνες τις γενικές γραμμες (δε λέμε να μη μπορεί προσωρινά, ξερωγω όχι κωλο γιατί έχει αιμορροΐδες) τότε λήγει η σχέση ακαριαία γιατί στο μυαλό της γυναικας δεν υπάρχει δε θέλω να κάνω το Χ, υπάρχει μόνο δεν είσαι εσύ αυτός με τον οποίον θελω να το κάνω.
Επίσης την έπεσα στην παιδική της φίλη, της είπα ότι αν θέλει να τα έχουμε πρέπει να πάψουν να μιλανε ωπερ και εγένετο, γίνανε κωλος αυτές μπροστά μου γιατι μωρη τι φίλη είσαι εσύ που γουστάρεις τον γκόμενο μου και του την πέφτεις πριν καν αποφασίσω να τον χωρίσω σιγά που θα σε περιμέναμε να πας με όλο το χαρβατι πρωτα μωρη και τέλος πάντων μετά από μια βδομάδα φροντισα η κολλητή να με δει να φιλιεμαι με μια φίλη μου μπαφογκομενα από Ραφήνα και όταν μου είπε τι κάνεις εκεί λεω στη μπαφογκομενα κοίτα ένα βλήμα που νόμιζε ότι ενδιαφέρομαι κιόλας χαχαχα πήγαινε στη φίλη σου. Επίσης φροντισα τη δε-φιλαω να την ανεβοκατεβαζει τσουλα όλο το σχολείο και η φάση συνεχίστηκε πολύ αργότερα όταν εγώ δεν ενδιαφέρομουν καθολου, άσχετα άτομα έγραφαν στον τοίχο βρισιές για αυτήν και εκείνη πήγε στο λυκειάρχη σίγουρη ότι το κάνω εγώ, τελικα το μάζεψα όλο αυτό και μέχρι την αποφοίτηση απλά κρατουσαμε μια υγιή απόσταση πενήντα μέτρα πάνω κάτω, δεν πηγαίναμε στα ίδια μέρη, δεν είχαμε ίδιες παρέες κλπ
Fast forward 20 χρόνια χωρίς την παραμικρή επαφη με όλες αυτές και έξαφνα ο γιος μου συμμαθητής με τον δικό της (της δε-φιλαω όχι της κολλητής) στο νηπιαγωγείο ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ από εικοσιπέντε παιδιά γίνεται αυτοκόλλητου ειδικά με αυτόν, έναν ολόκληρο χρόνο πάμε μαζί τα παίρνουμε δε μιλάμε, τέλος της χρονιάς τους καλούμε στο παρτι του γιατί δε γίνεται να μην τους καλεσουμε, με ξεμοναχιαζει λοιπόν είσαι ο έτσι που τότε αυτο; Είμαι ο έτσι που τότε αυτο. Άντε κι εγώ έλεγα συνωνυμία θα ήταν γιατι σε θυμάμαι πιτσιρικι όχι αντρα, σου πάει το κοντό μαλλί να ξερεις. ναι ε, εγώ αντιθέτως σε αναγνώρισα κατευθειαν. Και γιατί δεν έλεγες κάτι ε ξέρεις τότε το 1995 που έγιναν όλα αυτά ίσως να μην είχα φερθεί τόσο ακραία αν ήξερα ότι τα παιδιά μας 23 χρόνια μετά θα ήταν φιλοι. Σωπα μωρέ αφού δεν είχες κακία μέσα σου κι όλα αυτά είναι παρελθόν από το οποίο θυμόμαστε τα καλά. Βίκυ ήμασταν έφηβοι και με έβαλες σε sexless σχέση με τον πενιχρό ορισμό του σεξ που ίσχυε στα 15 ενώ ταυτόχρονα με κερατωνες με τον πάτο του σχολείου κι εγώ με τη σειρά μου όχι μόνο σε χώρισα από τη φίλη σου της οποίας στη συνέχεια ράγισα την καρδιά αλλά φροντισα και όλο το σχολείο να σε βρίζει για ένα χρόνο πραγμα που ξυπνάω ακομα και τώρα καμια φορά τα βράδια κόκκινος από ντροπη και τύψεις και μου λες ότι θυμασαι τα καλά; Ναι. Ε είσαι πουτανα.
Παιδοτραυματικος,απολυτα δικαιολογημενος,μισογυνισμος.Πρεπει να αισθανεσαι τυχερος που εμαθες τα βασικα για το γυναικειο φυλλο σε τοσο μικρη ηλικια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Μαρ 2021, 23:01
Winston Smith έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:57
Γιατί είναι ηλίθια. Αν δεν θέλει, να μη το κάνει και να τον παρατήσει, όπως συμφώνησες πριν. Τώρα γιατί μιλάς για εξαναγκασμό;
Τα περί "εξαναγκασμού" και "σεξουαλικής κακοποίησης" είναι αστεία. Ακόμα και αν της έλεγε "αν δεν μου πάρεις πίπα, τελειώσαμε" δεν είναι εξαναγκασμός. Αυτός θέλει να είναι με κάποια που του παίρνει πίπες, αυτό θέλει από μία ερωτική/σεξουαλική σχέση. Αυτή δεν θέλει να είναι με κάποιον και να του παίρνει πίπες. Δεν θέλουμε τα ίδια, χωρίζεις σαν ενήλικος και τέλος. Τώρα αν αυτή πιστεύει ότι είναι καλύτερο να μείνει με αυτόν, δεν της φταίει κανείς, δεν την απείλησε με κάνα μαχαίρι.
Αν η άλλη γουστάρει να είναι μαζί του και αυτός πατάει σε αυτο τι είναι; Ψυχολογικός εκβιασμός είναι ρε συ. Αφού ρε φίλος βλέπεις το κορίτσι δεν θέλει, γιατί πατάς στην καψούρα της για να παίρνεις αυτό που θες; πήγαινε σε άλλη. Αυτή είπαμε είναι χαϊβάνι.
Que Sera, Sera...
-
Prepon
από Prepon » 20 Μαρ 2021, 23:02
Nostalgia έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:56

Για να κερδισεις μια μαχη με μια γυναικα δεν χρειαζεται να φερθεις με πυγμη, πρεπει να φερθεις εξυπνα, στην πυγμη εχουν εργοστασιακες ρυθμισεις και ανταπεξερχονται, οταν φερθεις ομως με τον ιδιο τροπο οπως αυτες μπλοκαρουν. Παντως στο θεμα του μαρουλιου να ξερεις οτι ειναι καλος λιποδιαλυτης, μηπως το εχεις παρει στραβα το θεμα; Στην θεση σου θα εκανα το εξης, καθε φορα που θα πηγαινα σουπερ μαρκετ θα επαιρνα ετοιμη σαλατα λαχανο. Συνεχεια ομως, μαλιστα θα ελεγα, "ξερω οτι εχεις θεμα με το τριψιμο και δεν θελω να σε ζοριζω, αλλα πραγματικα μου αρεσει το λαχανο και μου εχει λειψει".
Αν παντρευτώ κάνα μοντέλο εικοσάχρονο από τη Ρωσία, ίσως το δοκιμάσω. Αλλά μόνο στην αρχή. Μετά αναμένω να στρώσει από μόνο του το μοντέλο, δε θα λέμε τα ίδια μια ζωη
Δεν παλευεται να πρέπει να σκαρφίζεσαι συνέχεια τεχνάσματα για τα basics. Έχουμε και άλλα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Με τι καθαρό μυαλό θα γράφω στο φόρουμ;
-
Winston Smith
από Winston Smith » 20 Μαρ 2021, 23:05
Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 23:01
Winston Smith έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:57
Αν η άλλη γουστάρει να είναι μαζί του και αυτός πατάει σε αυτο τι είναι; Ψυχολογικός εκβιασμός είναι ρε συ. Αφού ρε φίλος βλέπεις το κορίτσι δεν θέλει, γιατί πατάς στην καψούρα της για να παίρνεις αυτό που θες; πήγαινε σε άλλη. Αυτή είπαμε είναι χαϊβάνι.
Και αυτός χαϊβάνι είναι, θολωμένος από τις καύλες του, άμα το πάμε έτσι, δεν φταίει.
Εγώ πάλι λέω να αντιμετωπίζουμε τους ενήλικους σαν ενήλικους και τις γυναίκες σαν νορμάλ ανθρώπους και όχι χαζά/εύθραυστα/ανώριμα κοριτσάκια. Σε άλλα νήματα αναφέρεσαι στη διαφορά ηλικίας σαν δικαιολογία ότι ο μεγαλύτερος εκμεταλλεύεται την μικρότερη. Τώρα που δεν υπάρχει αυτό, πάλι την εκμεταλλεύεται αυτός γιατί η κοπέλα είναι χαϊβάνι. Πολύ τις υποτιμάς τις γυναίκες για φεμινίστρια.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 20 Μαρ 2021, 23:07
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 23:02
Nostalgia έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:56
Αν παντρευτώ κάνα μοντέλο εικοσάχρονο από τη Ρωσία, ίσως το δοκιμάσω. Αλλά μόνο στην αρχή. Μετά αναμένω να στρώσει από μόνο του το μοντέλο, δε θα λέμε τα ίδια μια ζωη
Δεν παλευεται να πρέπει να σκαρφίζεσαι συνέχεια τεχνάσματα για τα basics. Έχουμε και άλλα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Με τι καθαρό μυαλό θα γράφω στο φόρουμ;
Οχι ρε συ, εκει ειναι ολο το ζουμι και η μαγεια της γυναικας, οτι συνεχεια μπορεις να εισαι σε εγρηγορση για μικρα καθημερινα πραγματακια. Αρκει να το δεις σαν παιγνιδι. Ειναι πολυ καλη ασκηση για το μυαλο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.