fixed

fixed
Πολύ μπρουτάλ επεξήγηση, αλλά η σωστότερη εδώ.
trial and error.
Συμβατότητα είναι το ελληνικός λέξη. Αλλά μια διευκρίνιση το αιδοίο έχει ελαστισιτι. Δηλαδή από μόνο του αν θα το έχεις δει και εσύ δεν έχει καμιά οπή 15cm πχ.LongTom έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 10:47Πολύ μπρουτάλ επεξήγηση, αλλά η σωστότερη εδώ.
Είναι θέμα compatibility ( ντεν θυμάμαι το Ελληνικός λέξη) των εραστών.
Το μεγάλο είναι πολύ κακό για κάποια με "ρηχό" (πάλι δεν θυμάμαι την σωστή λέξη), και κάποια με "ευρύχωρο" δεν θα ευχαριστηθεί με ένα μέτριο.
Τουλάχιστο αυτά έχω ζήσει-ακούσει-διαβάσει μέχρι τούδε.
Φυσικά οι προσωπικές εμπειρίες ενδέχεται να διαφέρουν.
Thnks για την διόρθωση στο Ελληνικός, γεκινά στις γλώσσες το firmware μου είναι περιορισμένης ευθύνης.
Ναι απλά η διαφορά που λες έχει να κάνει με μικρές διαφορές. Δηλαδή και πάλι χωρίς διείσδυση πόσα εκατοστά πια να είναι η "είσοδος"; Όλα μετά είναι θέμα ελαστικότητας.LongTom έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 11:26Thnks για την διόρθωση στο Ελληνικός, γεκινά στις γλώσσες το firmware μου είναι περιορισμένης ευθύνης.
Εάν δεν γράψω-μιλήσω μια για λίγες εβδομάδες ξεχνάω τα πάντα!
Όσο για το δεύτερο, συμφωνώ αλλά με κάποιες επιφυλάξεις διότι πέραν των anecdotal ιστοριών που γράφουμε εδώ, έχουν γίνει και peer reviewed έρευνες για το θέμα και έχει δείξει ότι υπάρχει διαφορά που δεν αφορά τους παράγοντες ηλικίας, ερεθισμού κ.ο.κ.
Από το αντίστοιχο νήμα του wiki (ξέρω ότι δεν είναι σωστή πηγή, αλλά βαριέμαι να ψάχνω παραπάνω)
Μην ξεχνάς ότι η διαφορά λίγων εκατοστών σε κατάσταση ηρεμίας, γίνεται πολύ μεγαλύτερη σε κατάσταση ερεθισμού.Naida έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 11:37Ναι απλά η διαφορά που λες έχει να κάνει με μικρές διαφορές. Δηλαδή και πάλι χωρίς διείσδυση πόσα εκατοστά πια να είναι η "είσοδος"; Όλα μετά είναι θέμα ελαστικότητας.LongTom έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 11:26Thnks για την διόρθωση στο Ελληνικός, γεκινά στις γλώσσες το firmware μου είναι περιορισμένης ευθύνης.
Εάν δεν γράψω-μιλήσω μια για λίγες εβδομάδες ξεχνάω τα πάντα!
Όσο για το δεύτερο, συμφωνώ αλλά με κάποιες επιφυλάξεις διότι πέραν των anecdotal ιστοριών που γράφουμε εδώ, έχουν γίνει και peer reviewed έρευνες για το θέμα και έχει δείξει ότι υπάρχει διαφορά που δεν αφορά τους παράγοντες ηλικίας, ερεθισμού κ.ο.κ.
Από το αντίστοιχο νήμα του wiki (ξέρω ότι δεν είναι σωστή πηγή, αλλά βαριέμαι να ψάχνω παραπάνω)
Φυσικά, υπάρχει και το περί ορέξεως.LongTom έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 10:47Πολύ μπρουτάλ επεξήγηση, αλλά η σωστότερη εδώ.
Είναι θέμα compatibility ( ντεν θυμάμαι το Ελληνικός λέξη) των εραστών.
Το μεγάλο είναι πολύ κακό για κάποια με "ρηχό" (πάλι δεν θυμάμαι την σωστή λέξη), και κάποια με "ευρύχωρο" δεν θα ευχαριστηθεί με ένα μέτριο.
Τουλάχιστο αυτά έχω ζήσει-ακούσει-διαβάσει μέχρι τούδε.
Φυσικά οι προσωπικές εμπειρίες ενδέχεται να διαφέρουν.