Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Φεβ 2020, 01:07

Otto Weininger έγραψε:
01 Φεβ 2020, 00:23
Gherschaagk έγραψε:
31 Ιαν 2020, 21:39
Otto Weininger έγραψε:
31 Ιαν 2020, 20:51

Για μετα, για να μη μιλάει.
:p3::p3:

Μπζιτ, αν τα έκανες όλα σωστά, αυτό είναι άχρηστο. Δεν θα μιλάει, θα κελαηδάει, θα γουργουρίζει.
Μπορεί να γουργουρίζει και με αυτό, δεν εμποδίζει.
Πάψτε, σάτυροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 01 Φεβ 2020, 07:53

Ζενίθεδρος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 21:02
Θα μου κλάσεις τον πουτσο. :lol:
ρε μλκ δεν ηρθες;

εκατσα ολη μερα χτες και ακονιζα το σπαθι, και σημερα το χαραμα περιμενα στο οακκα. :011:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 01 Φεβ 2020, 20:17

Ασέβαστος έγραψε:
01 Φεβ 2020, 07:53
Ζενίθεδρος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 21:02
Θα μου κλάσεις τον πουτσο. :lol:
ρε μλκ δεν ηρθες;

εκατσα ολη μερα χτες και ακονιζα το σπαθι, και σημερα το χαραμα περιμενα στο οακκα. :011:
Παπαρια περίμενες. Μόνο κάτι κατηφεις πρόσφυγες είδα. Εκτός και άμα έχεις αραβοφατσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Φεβ 2020, 08:23

hellegennes έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:16
Ίφιδα έγραψε:
31 Ιαν 2020, 00:54
Αν μεγαλώναμε οι δύο μας σαν αδερφια κι εσένα σου αγόραζαν κούκλες κι εμένα τζιάιτζο ποιος νομίζεις θα γούσταρε περισσότερο τον στρατο;
Νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτού του τύπου δίνουν αδικαιολόγητα πολύ βάρος και σημασία στην επίδραση που μπορεί να έχει το τι παιχνίδι θα παίξω σαν παιδί με το τι θα γουστάρω σαν ενήλικας και τι επιλογές θα κάνω. Δεν διαμορφώνουν τα παιχνίδια τις επιλογές και τον χαρακτήρα μας. Πάνω σ' αυτήν την λανθασμένη θεώρηση βασίστηκε όλο το χέιτ των περασμένων δεκαετιών στα βίαια βιντεοπαιχνίδια και παλιότερα στα κόμικς.

Στην τελική, εσύ όταν ήσουν παιδί γούσταρες όλα τα παιχνίδια που σου έφερναν; Θα έπαιζες με το κάθε τι, αδιαμαρτύρητα; Όταν βγαίνατε για ψώνια, δεν διάλεγες ποτέ εσύ τα παιχνίδια σου;

Κι εδώ πού τα λέμε, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έπαιρναν μπάλες αλλά μ' αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα περισσότερα παιχνίδια μου ήταν αυτοκινητάκια, ζωάκια και δεινόσαυροι. Παρ' όλα αυτά δεν οδηγώ, δεν έγινα κτηνοτρόφος και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω, δεν ήθελα να κάνω κανένα επάγγελμα που σχετίζεται με ζώα και ούτε έγινα παλαιοντολόγος, να ξεθάβω οστά.

Ίσως, λέω ίσως, τα παιχνίδια μας να μην παίζουν τόσο ρόλο;
Τοοοοοσο μεγάλο ρόλο μπορεί να μην παίζουν τα παιχνίδια από μόνα τους αλλά σε συνδυασμό με όλα τα άλλα στερεότυπα από γονείς, τηλεόραση, φιλους-φιλες κλπ, όλα αυτά μαζί παίζουν τεράστιο ρόλο, δε νομίζεις;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Φεβ 2020, 08:24

Ζενίθεδρος έγραψε:
31 Ιαν 2020, 01:17
Κατα βάθος είσαι πολύ ΠΑΣΟΚ.
Ω ΝΣΓ γιατί με βρίζεις έτσι; Τί σού κάνα;

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Φεβ 2020, 10:27

Ίφιδα έγραψε:
02 Φεβ 2020, 08:24
Ζενίθεδρος έγραψε:
Δε σε βρίζω. Τα αυτονόητα λέω. Όταν προτείνεις δημοσιοϋπαλληλικο συμβουλο γάμου, τι είσαι; Εάν ήσουν υφυπουργός στα 80s θα είχες προσλάβει καμία δεκαριά χιλιάδες νοματαιους με τέτοια ιδιότητα. :g030:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Φεβ 2020, 10:31

Ζενίθεδρος έγραψε:
02 Φεβ 2020, 10:27
Ίφιδα έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:
Δε σε βρίζω. Τα αυτονόητα λέω. Όταν προτείνεις δημοσιοϋπαλληλικο συμβουλο γάμου, τι είσαι; Εάν ήσουν υφυπουργός στα 80s θα είχες προσλάβει καμία δεκαριά χιλιάδες νοματαιους με τέτοια ιδιότητα. :g030:
Μα συζητούσαμε τί θα μπορούσε να κάνει η Πολιτεία :102:

Αλλά εσύ εκειιιιι τζάμπα να με κραξεις :a040:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Φεβ 2020, 11:44

Ίφιδα έγραψε:
02 Φεβ 2020, 11:40
Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2020, 23:31
Εσύ τώρα τι είσαι;
Έτσι. Δώσε ταμπελάκια στο λαό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2020, 11:59

Ίφιδα έγραψε:
02 Φεβ 2020, 08:23
Τοοοοοσο μεγάλο ρόλο μπορεί να μην παίζουν τα παιχνίδια από μόνα τους αλλά σε συνδυασμό με όλα τα άλλα στερεότυπα από γονείς, τηλεόραση, φιλους-φιλες κλπ, όλα αυτά μαζί παίζουν τεράστιο ρόλο, δε νομίζεις;
Στην διαμόρφωση της προσωπικότητας παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, αλλά έχουν να κάνουν με πιο ρευστές προτιμήσεις ή πιο πολύπλοκα φαινόμενα μιας προσωπικότητας. Είναι αρκετά ξύλινη η αντίληψη που λέει ότι οι άντρες γενικά επιλέγουν τα Χ πράγματα ή τους αρέσουν τα Χ πράγματα γιατί μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον στερεοτύπων που τα προωθούσαν. Δεν είμαστε τόσο ρομπότ.

Αν είχαν τόσο μα τόσο ισχυρή επίδραση όλα αυτά, που να επηρεάζουν ταυτόχρονα άτομα που μεγάλωσαν σε διαφορετικά περιβάλλοντα αλλά στο ίδιο γενικό πλαίσιο, θα περίμενες αδέρφια κοντινά σε ηλικία να βγούνε σχεδόν πανομοιότυπα στις προτιμήσεις τους. Δεν ξέρω πόσο αδέρφια έχεις, αλλά σε διαβεβαιώ ότι κάτι τέτοιο έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα.

Ένα άλλο, που έχω να καταθέσω, είναι πως επειδή έχουμε μικρή διαφορά με τα αδέρφια μου, περίπου 2 χρόνια ο ένας με τον άλλον (είμαστε γεννημένοι το '78, '80, '82 και '85), βλέπαμε τηλεόραση μαζί (άλλωστε είχαμε μία μόνο). Οπότε όλοι μαζί βλέπαμε Κάντυ, όλοι μαζί βλέπαμε Πόνυ, Καμπαμαρού, Κάπτεν Πλάνετ, Μάσκες, Θάντερκατς, Χίμαν-Σίρα, Οδύσσεια του διαστήματος και τα λοιπά. Δηλαδή η έκθεσή μας στην τηλεόραση ήταν απολύτως ίση. Παρ' όλα αυτά, η αδερφή μας έχει ξεκάθαρα γυναικείες προτιμήσεις και εμείς ξεκάθαρα αντρικές. Ούτε το γεγονός ότι μεγάλωσε με τρεις αδερφούς την επηρέασε. Α, ναι. Με κούκλες παίζαμε όλοι, γιατί η αδερφή μας είχε ένα κιβώτιο Μπιμπιμπό, Μπάρμπι και λοιπές κούκλες και συνήθως παίζαμε όλοι μαζί.

Αδιαμφισβήτητα, τα στερεότυπα, οι γονείς και το γενικότερο περιβάλλον παίζουν κάποιον ρόλο. Αλλά η δική μου άποψη με βάση τι παρατηρώ στην πραγματικότητα είναι πως ο ρόλος που παίζουν είναι μικρός, όχι τεράστιος και σίγουρα όχι καθοριστικός. Ακόμη κι αυτός ο ρόλος που παίζουν έχει πολύ περισσότερο την βάση του στην βιολογία παρά στην κοινωνική επιβολή και το μέγεθος της έκθεσης: αυτομάτως ταυτιζόμαστε με ανδρικά ή γυναικεία πρότυπα ανάλογα αν είμαστε άντρες ή γυναίκες χωρίς κάποιος να μας το πει και ακόμη κι αν η έκθεση είναι δυσανάλογη. Δηλαδή αν βάλεις σε ένα αγόρι να δει 1000 κινούμενα σχέδια με κοριτσάκια που βάζουν φιογκάκια στα μαλλιά και πηγαίνουν κομμωτήριο και ένα μόνο που αγοράκια πολεμάνε, θα ταυτιστεί με το τι κάνουν τα αγοράκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Φεβ 2020, 12:05

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2020, 11:59
Αδιαμφισβήτητα, τα στερεότυπα, οι γονείς και το γενικότερο περιβάλλον παίζουν κάποιον ρόλο. Αλλά η δική μου άποψη με βάση τι παρατηρώ στην πραγματικότητα είναι πως ο ρόλος που παίζουν είναι μικρός, όχι τεράστιος και σίγουρα όχι καθοριστικός. Ακόμη κι αυτός ο ρόλος που παίζουν έχει πολύ περισσότερο την βάση του στην βιολογία παρά στην κοινωνική επιβολή και το μέγεθος της έκθεσης: αυτομάτως ταυτιζόμαστε με ανδρικά ή γυναικεία πρότυπα ανάλογα αν είμαστε άντρες ή γυναίκες χωρίς κάποιος να μας το πει και ακόμη κι αν η έκθεση είναι δυσανάλογη. Δηλαδή αν βάλεις σε ένα αγόρι να δει 1000 κινούμενα σχέδια με κοριτσάκια που βάζουν φιογκάκια στα μαλλιά και πηγαίνουν κομμωτήριο και ένα μόνο που αγοράκια πολεμάνε, θα ταυτιστεί με το τι κάνουν τα αγοράκια.
Αυτό που περιγράφεις, είναι όντως ορατό σε οικογένειες με αδέλφια του ίδιου φύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Φεβ 2020, 14:25

Ίφιδα έγραψε:
02 Φεβ 2020, 10:31
Ζενίθεδρος έγραψε:
02 Φεβ 2020, 10:27
Ίφιδα έγραψε:

Μα συζητούσαμε τί θα μπορούσε να κάνει η Πολιτεία :102:

Αλλά εσύ εκειιιιι τζάμπα να με κραξεις :a040:
Το να αναρωτιέσαι τι μπορεί να κάνει η Πολιτεία για σένα, είναι πρώιμος πασοκισμος. Έτσι αρχίζει. Είναι σαν την βαρύτητα, που τα τραβάει όλα προς τα κάτω. Δεν φταίω εγώ. Δεν έκανα εγώ τους νόμους του σύμπαντος. :102:
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Φεβ 2020, 18:37

Otto Weininger έγραψε:
01 Φεβ 2020, 00:23
Gherschaagk έγραψε:
31 Ιαν 2020, 21:39
Otto Weininger έγραψε:
31 Ιαν 2020, 20:51

Για μετα, για να μη μιλάει.
:p3::p3:

Μπζιτ, αν τα έκανες όλα σωστά, αυτό είναι άχρηστο. Δεν θα μιλάει, θα κελαηδάει, θα γουργουρίζει.
Μπορεί να γουργουρίζει και με αυτό, δεν εμποδίζει.
Εμποδίζει στο χαμόγελο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 06 Φεβ 2020, 06:50

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών