Ποια λουκ βρε και ποια στυλ διαφόρων εποχών; Η Μόνικα πέρα απ' το ότι είναι ο ορισμός της ομορφιάς θα έλεγα αλλά και της διάρκειας, δεν έχει και καμμιά σχέση με έιτις, νάιντις ή ό,τι άλλο. Εννοώ ως εμφάνιση, όχι πότε κυκλοφόρησε. Έχει μια ομορφιά που κάλλιστα θα μπορούσε να σταθεί από τα '20s (520s π.Χ. εννοώ) μέχρι και τα '30s (3030s εννοώ). Έχει αυτό το κάτι που δεν είναι ούτε μπίμπο, ούτε καρακουκλάρα για 5-10 χρόνια και μετά είτε ημίμπαζο είτε παραμορφωμένη από τις πλαστικές. Την βλέπεις στα 50πλας της, με ρυτίδες γύρω από τα μάτια και σού κρεμάει το σαγόνι.Αρίστος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 05:33
Εμενα ωρε μ' αρεσουν οι ομορφες και τα λουκ αλλων εποχων.
Kαι δεν αλλαζω αυτες που μου αρεσαν οταν ημουν στα νιατα μου.
Οτιδηποτε απο ναιντις και μετα ειτε λεγεται Μπελουτσι το θεωρω πιο δευτερο.
Πιχι ακομη και τη Λασκαρη τη βρισκω καλυτερη της Μπελουτσι, μην πω για Μονροε και Νοβακ η για θεες Ιταλιδες.
.
Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ναι, ε, αυτή αν το ισιώσει, δεν θα λέει πολλά. Θα έχει την τύχη της ταμταstergiosbik έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 04:05Αυτή με το κατσαρό.AlienWay έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 21:02Ναι. Ε, αυτή αν το ισιώσει, δεν θα λέει πολλά. Θα έχει την τύχη της ταμταstergiosbik έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 20:44
Oντως η Σολωμού έχει κάτι απωθητικό πάνω της.
Το μόνο καλό που φαίνεται να έχει πάνω της είναι τα βυζιά της.
( Ωχ,τι έχω να ακούσω τώρα που τα λέω βυζιά και όχι στήθος)
Η Σολωμού δεν είναι αυτή με το μαλλί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα ναι..ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.Isildur έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:04Ποια λουκ βρε και ποια στυλ διαφόρων εποχών; Η Μόνικα πέρα απ' το ότι είναι ο ορισμός της ομορφιάς θα έλεγα αλλά και της διάρκειας, δεν έχει και καμμιά σχέση με έιτις, νάιντις ή ό,τι άλλο. Εννοώ ως εμφάνιση, όχι πότε κυκλοφόρησε. Έχει μια ομορφιά που κάλλιστα θα μπορούσε να σταθεί από τα '20s (520s π.Χ. εννοώ) μέχρι και τα '30s (3030s εννοώ). Έχει αυτό το κάτι που δεν είναι ούτε μπίμπο, ούτε καρακουκλάρα για 5-10 χρόνια και μετά είτε ημίμπαζο είτε παραμορφωμένη από τις πλαστικές. Την βλέπεις στα 50πλας της, με ρυτίδες γύρω από τα μάτια και σού κρεμάει το σαγόνι.Αρίστος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 05:33
Εμενα ωρε μ' αρεσουν οι ομορφες και τα λουκ αλλων εποχων.
Kαι δεν αλλαζω αυτες που μου αρεσαν οταν ημουν στα νιατα μου.
Οτιδηποτε απο ναιντις και μετα ειτε λεγεται Μπελουτσι το θεωρω πιο δευτερο.
Πιχι ακομη και τη Λασκαρη τη βρισκω καλυτερη της Μπελουτσι, μην πω για Μονροε και Νοβακ η για θεες Ιταλιδες.
.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να υποθέσω ότι οι αξιολογητές δεν γουστάρουν χωριάτισες τύπου Λαμπέτη

Σοβαρά τώρα;

Κατά τα άλλα, οι Βερσαλίες ήταν ο ορισμός του καρακίτς, καμμία σχέση με τον Χορν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Hyper μουντός στα νιάτα της ήταν η Νένα Χρονοπούλου!
Δυστυχώς όμως ρε πστ μου ήταν κάργα λαϊκιά γκόμενα.
Εντελώς ξενέρα δηλαδή.
Δυστυχώς όμως ρε πστ μου ήταν κάργα λαϊκιά γκόμενα.
Εντελώς ξενέρα δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 20 Νοέμ 2023, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήταν λαϊκιά, οι Αριστοι παίζουν σε μουντ Βίνα Ασίκη και πάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το είπε με αυτή την έννοια.
Άσ΄το, τις έχω εμπεδώσει εδώ και καιρό τις "έννοιες".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνείς με αυτό που λέει; Ότι ήταν άσχημη;
Το σχόλιό του ήταν αναφορά στο ότι κάποιος δεν θα τα έφτιαχνε μαζί της γιατί ήταν πολύ χωριάτης. Και σε αυτό ο Αρίστος του είπε πως ούτε αυτή ήταν κάποιας "αριστοκρατικής" καταγωγής. Δεν είναι ψέμα αυτό, αλήθεια είναι
Άσχημη σίγουρα δεν ήταν. Δεν θα την ανέφερα όμως σαν παράδειγμα όμορφης γυναίκας. Είχε ένα ιδιαίτερο παρουσιαστικό που γοήτευε, ναι (και ως φιγούρα και ως πρόσωπο), δεν θα την έλεγα όμως όμορφη.
Αυτά είναι κατινιές των σαλονιών της εποχής. Η Λαμπέτη στα δικά μου μάτια είναι-ήταν πολύ fine.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Είχε μια μελαγχολική κι εύθραυστη εμορφιά. Και μια ποιητική διάθεση, που δεν έχουν άλλες σκορδοστούμπισσες που κατάγονται από μεγάλα τζάκια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά χώρα έχει τις πιο όμορφες γυναίκες;
από micmic » 29 Μάιος 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 55 Απαντήσεις
- 1949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
Χθες, 16:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το αδιευκρίνιστο πττυχίο της Μανωλιδου
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2024, 21:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Μάιος 2024, 19:55
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Μαρ 2024, 11:57
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ όμορφες/οι ;
από tanipteros » 29 Ιούλ 2024, 23:15 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 65 Απαντήσεις
- 2033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
31 Ιούλ 2024, 22:45
-