Αντρικό ξύρισμα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ξυρίζετε τα γεννητικά σας όργανα;

Ναι, με ξυράφι ασφαλείας
13
27%
Ναι, με παραδοσιακό ξυράφι (μου αρέσει η περιπέτεια)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ναι, με ξυριστική μηχανή (είμαι κότα)
7
14%
Ναι, με τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες (είμαι μαζόχα)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τα τριμάρω
8
16%
Παίρνω με ψαλίδι μόνο τα γύρω-γύρω
5
10%
Πηγαίνω σε ινστιτούτο για αποτρίχωση
1
2%
Το έχω δοκιμάσει μια φορά και δεν το ξανακάνω
1
2%
Όταν ήμουν νέος, όχι πια
1
2%
Όχι, είμαι άντρακλας
13
27%

Σύνολο ψήφων: 49

- Casper -

Re: Αντρικό ξύρισμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 19:40

Btw αν πας να δουλέψεις σε καφετέρεια/εστιατόρια θέλουνε ειδικές εξετάσεις για σαλμονέλες κτλ. Σε εστιατόρια έξω δεν τρως; Τότε γιατί να εμπιστευόμαστε τους μάγειρες ή τον καθένα που μας σερβίρει;

Και επίσης όταν βάζεις το καλαμάκι στον καφέ δεν βγάζεις το περιτύλιγμα από πάνω για να το βγάλει ο πελάτης όταν το πιεί. Και εννοείται πως πλένεσαι και δεν αγγίζεις ΜΕΣΑ το ποτήρι το οποίο αν το πας ο ίδιος το πλένεις και από μέσα είναι σίγουρα καθαρό (που για να πλύνεις ένα ποτήρι ΚΑΛΑ αρκεί λίγη ποσότητα απορρυπαντικού, δεν χρειάζεται να αδειάσεις όλο το μπουκάλι για να καθαρίσει). Και πλαστικά μόνο να έδινες της μιας χρήσης, σου λέει πως δεν θα είχε το αποτέλεσμα που θέλεις από την στιγμή που αγγίζεις ήδη αναγκαστικά τόσα χαρτονομίσματα καθημερινά, κάτι πολύ πιο βρώμικο από κλειδιά κτλ. Από την στιγμή που το κάνεις αυτό, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.

Αυτό κατάλαβα εγώ από την συζήτηση που έχετε.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Ιούλ 2019, 20:00

Εγκζίμπιτ έι

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 22 Ιούλ 2019, 20:04

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 20:00
Εγκζίμπιτ έι

Εικόνα
Παρακαλώ όπως μεταφερθεί το έκθεμα στο ΜΟΥΣΕΊΟ.

..αν κ τώρα που τον καλοβλέπω ..μοιάζει με μέλος του Dandy club των πχορουμιστας.. :xena:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Ιούλ 2019, 20:34

- Casper - έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 19:40
Btw αν πας να δουλέψεις σε καφετέρεια/εστιατόρια θέλουνε ειδικές εξετάσεις για σαλμονέλες κτλ. Σε εστιατόρια έξω δεν τρως; Τότε γιατί να εμπιστευόμαστε τους μάγειρες ή τον καθένα που μας σερβίρει;
Γιατί αυτοί απαιτείται από τον νόμο να τηρούν προδιαγραφές. Γι' αυτό έχουμε σχέδια ασφαλείας στα μαγαζιά μας, τηρούμε νομοθεσία και πρότυπα ασφαλείας, το κράτος επιβάλλει να παρακολουθούμε σεμινάρια και φυσικά υπάρχουν ποινές για την μη τήρηση. Αυτό εγγυάται την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μετάδοσης παθογόνων οργανισμών και μιλάμε έτσι κι αλλιώς για μια επιβεβλημένη διαδικασία. Κάποιος πρέπει να την κάνει αυτήν την δουλειά. Είναι τελείως διαφορετικό να εισάγεις ένα επιπλέον επίπεδο έκθεσης και μάλιστα χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο, όπου είναι αδύνατον να γίνει έλεγχος, δεν υπάρχει καμμιά νομοθεσία σχετική και καμμιά πρόβλεψη και πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες έκθεσης.
- Casper - έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 19:40
Και επίσης όταν βάζεις το καλαμάκι στον καφέ δεν βγάζεις το περιτύλιγμα από πάνω για να το βγάλει ο πελάτης όταν το πιεί. Και εννοείται πως πλένεσαι και δεν αγγίζεις ΜΕΣΑ το ποτήρι το οποίο αν το πας ο ίδιος το πλένεις και από μέσα είναι σίγουρα καθαρό (που για να πλύνεις ένα ποτήρι ΚΑΛΑ αρκεί λίγη ποσότητα απορρυπαντικού, δεν χρειάζεται να αδειάσεις όλο το μπουκάλι για να καθαρίσει). Και πλαστικά μόνο να έδινες της μιας χρήσης, σου λέει πως δεν θα είχε το αποτέλεσμα που θέλεις από την στιγμή που αγγίζεις ήδη αναγκαστικά τόσα χαρτονομίσματα καθημερινά, κάτι πολύ πιο βρώμικο από κλειδιά κτλ. Από την στιγμή που το κάνεις αυτό, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα. Εννοείται πως και η νομοθεσία απαιτεί να μην πιάσει ο χειριστής το καλαμάκι γυμνό και στα μέρη που τηρούνται οι κανονισμοί με ευλάβεια δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είτε παίρνεις μόνος σου το καλαμάκι είτε σου το δίνουν με το περιτύλιγμα.

Δεν εξετάζουμε αν εσύ ή ο ΣΕ ή ο Νάνος πλένετε το ποτήρι σας αλλά κατά πόσο, γνωρίζοντας τι κάνει ο κόσμος γενικά, υπάρχει κίνδυνος το ποτήρι να μην είναι καλά πλυμένο και κατά πόσο ακόμα κι αν είναι πλυμένο μεταδίδεις τα μικρόβιά σου δίνοντας το ποτήρι στον χειριστή. Εσύ πιάνεις το ποτήρι κι ο χειριστής το πιάνει αμέσως μετά, που είναι η αντίστροφη διαδικασία από την συνηθισμένη. Θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε χειραψία και θα ήταν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Φαντάσου το σκηνικό σαν να έρχονται 1000 άτομα την ημέρα και να κάνουν χειραψία με τον καφετζή/σερβιτόρο/μπαρίστα ή όπως στον πούτσο τους λένε σήμερα οι χιπστεράδες. Αν εσύ δεν βλέπεις τίποτα το επικίνδυνο σ' αυτό, συγχαρητήρια.

Τίποτα δεν εννοείται όταν η υποχρέωση βαραίνει τον πελάτη. Εννοείται πως ο υπάλληλος θα είναι καθαρός. Εννοείται από τον νόμο και από τις προδιαγραφές ασφαλείας. Για σένα, τον πελάτη, δεν εννοείται τίποτα και ούτε στιγμή δεν επιτρέπεται στον υπάλληλο να υποθέσει πως εννοείται ότι δεν μεταφέρεις μικρόβια. Γι' αυτό και απαγορεύεται να αγγίζεις γυμνά τρόφιμα σαν πελάτης ή να επιστρέφεις προϊόντα που έχει ανοιχτεί η συσκευασία ή είναι γυμνά (ο νόμος το απαγορεύει).

Χαρτονομίσματα και κέρματα σε καμμιά περίπτωση δεν αγγίζει ο χειριστής τροφίμων. Απαγορεύεται. Γι' αυτό υπάρχει ταμίας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αγγίξει οποιαδήποτε πιθανή πηγή μικροβίων, οφείλει να πλύνει τα χέρια και προαιρετικά να τα καθαρίσει με αντισηπτική λοσιόν, με τουλάχιστον 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αυτά είναι νομικές προδιαγραφές που αναφέρω. Η δουλειά μου είναι, τις ξέρω άψογα.

Σε κάθε περίπτωση, η λογική μας είναι να ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο, όχι να λέμε «να, είναι κι αυτό μια πιθανή πηγή μόλυνσης, άρα δεν τρέχει τίποτα να προσθέσουμε άλλη μία». Είναι η λογική «ένα σκουπίδι παραπάνω δεν θα αλλάξει τίποτα».

Κι όλα αυτά για ποιον ακριβώς λόγο είπαμε ότι τα κάνουμε; Επειδή χώρες όπως αυτή που μένει ο ΣΕ είναι ανίκανες να συγκρατήσουν τα σκουπίδια τους από το να καταλήξουν στον ωκεανό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 20:50

hellegennes έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 20:34
Φαντάσου το σκηνικό σαν να έρχονται 1000 άτομα την ημέρα και να κάνουν χειραψία με τον καφετζή/σερβιτόρο/μπαρίστα ή όπως στον πούτσο τους λένε σήμερα οι χιπστεράδες. Αν εσύ δεν βλέπεις τίποτα το επικίνδυνο σ' αυτό, συγχαρητήρια.

...

Χαρτονομίσματα και κέρματα σε καμμιά περίπτωση δεν αγγίζει ο χειριστής τροφίμων. Απαγορεύεται. Γι' αυτό υπάρχει ταμίας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αγγίξει οποιαδήποτε πιθανή πηγή μικροβίων, οφείλει να πλύνει τα χέρια και προαιρετικά να τα καθαρίσει με αντισηπτική λοσιόν, με τουλάχιστον 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αυτά είναι νομικές προδιαγραφές που αναφέρω. Η δουλειά μου είναι, τις ξέρω άψογα.
Απαντάω σ' αυτά γιατί πριν είχα γράψει πως είμαστε όλοι συνένοχοι. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ στη δουλειά σου αλλά εγώ σε όσες δουλειές έχω δουλέψει ο σερβιτόρος και σέρβιρε, και έκανε καφέδες, και έπιανε λεφτά στα χέρια του. Ξέρω τους κανονισμούς και ότι απαγορεύεται και σκέψου ότι υπάρχουν (αρκετά) εστιατόρια (και μάλιστα αλυσίδες) που σε βάζουν να καθαρίζεις τουαλέτες και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ να σερβίρεις ή να φτιάχνεις καφέ. (Από αυτές τις δουλειές εγώ έφευγα χθες). Και όολα αυτά, ακόμη κι' όταν ήτανε μπροστά οι ελεγκτές υγείας που έκαναν έφοδο! Μου τα έλεγε η φίλη μου για ένα μαγαζί που δουλεύει και δεν το πίστευα. Επίσης έχω ακούσει από παλιούς συναδέλφους μου που δούλευαν σε κουζίνες σαν μάγειρες αηδιαστικά πράγματα και έπρεπε να ρωτήσω ονόματα για να ξέρω τι να αποφεύγω - άκουσα για 4-5 σε έναν παραλιακό με 12 περίπου εστιατόρια. Δεν τηρούνται οι κανονισμοί και εδώ που ζούμε το θεώρησα δεδομένο και γι' αυτό είπα (βασικά ο Νάνος) πως εφόσον κάποιος παίρνει χρήματα στα χέρια του είναι υποκριτικό να ασκεί κριτική στους άλλους. Αν εσύ έχεις ταμία στο κατάστημά σου και φοράς γάντια όταν δίνεις τρόφιμα, καλώς.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 22 Ιούλ 2019, 20:57

- Casper - έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 20:50
και σκέψου ότι υπάρχουν (αρκετά) εστιατόρια (και μάλιστα αλυσίδες) που σε βάζουν να καθαρίζεις τουαλέτες και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ να σερβίρεις ή να φτιάχνεις καφέ.
Αχ! Τι ωραία! :P
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 20:58

vagabondo έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 20:57
- Casper - έγραψε:
και σκέψου ότι υπάρχουν (αρκετά) εστιατόρια (και μάλιστα αλυσίδες) που σε βάζουν να καθαρίζεις τουαλέτες και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ να σερβίρεις ή να φτιάχνεις καφέ.
Αχ! Τι ωραία! :P
Τελειότατα. Αλλά συμβαίνει και δεν είναι σπάνιο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Ιούλ 2019, 21:30

- Casper - έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Φαντάσου το σκηνικό σαν να έρχονται 1000 άτομα την ημέρα και να κάνουν χειραψία με τον καφετζή/σερβιτόρο/μπαρίστα ή όπως στον πούτσο τους λένε σήμερα οι χιπστεράδες. Αν εσύ δεν βλέπεις τίποτα το επικίνδυνο σ' αυτό, συγχαρητήρια.

...

Απαντάω σ' αυτά γιατί πριν είχα γράψει πως είμαστε όλοι συνένοχοι. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ στη δουλειά σου αλλά εγώ σε όσες δουλειές έχω δουλέψει ο σερβιτόρος και σέρβιρε, και έκανε καφέδες, και έπιανε λεφτά στα χέρια του. Ξέρω τους κανονισμούς και ότι απαγορεύεται και σκέψου ότι υπάρχουν (αρκετά) εστιατόρια (και μάλιστα αλυσίδες) που σε βάζουν να καθαρίζεις τουαλέτες και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ να σερβίρεις ή να φτιάχνεις καφέ. (Από αυτές τις δουλειές εγώ έφευγα χθες). Και όολα αυτά, ακόμη κι' όταν ήτανε μπροστά οι ελεγκτές υγείας που έκαναν έφοδο! Μου τα έλεγε η φίλη μου για ένα μαγαζί που δουλεύει και δεν το πίστευα. Επίσης έχω ακούσει από παλιούς συναδέλφους μου που δούλευαν σε κουζίνες σαν μάγειρες αηδιαστικά πράγματα και έπρεπε να ρωτήσω ονόματα για να ξέρω τι να αποφεύγω - άκουσα για 4-5 σε έναν παραλιακό με 12 περίπου εστιατόρια. Δεν τηρούνται οι κανονισμοί και εδώ που ζούμε το θεώρησα δεδομένο και γι' αυτό είπα (βασικά ο Νάνος) πως εφόσον κάποιος παίρνει χρήματα στα χέρια του είναι υποκριτικό να ασκεί κριτική στους άλλους. Αν εσύ έχεις ταμία στο κατάστημά σου και φοράς γάντια όταν δίνεις τρόφιμα, καλώς.
Να αποφεύγεις αυτά τα μέρη και γενικά να φυλάς τα ρούχα σου: να πλένεις τα χέρια σου πάντα πριν φας σε μαγαζί, να αποφεύγεις να αγγίζεις τα πάντα και μετά να αγγίζεις το πρόσωπό σου ή να τρίβεις τα μάτια σου, να κρατάς όσο γίνεται αποστάσεις, κτλ.

Όλα αυτά που μου περιγράφεις είναι health hazards. Δεν ξέρω γιατί μου αντιτάσσεις την ύπαρξη health hazards για να δικαιολογήσεις την εισαγωγή ενός επιπρόσθετου. Υποτίθεται ότι όλα αυτά είναι κακώς κείμενα που πρέπει να διορθώνονται, όχι να τα χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

Φυσικά και φοράω γάντια όταν χειρίζομαι τρόφιμα. Ξοδεύω αντισηπτικό με τα λίτρα και πλένω τόσο πολύ τα χέρια μου που 6 μήνες τον χρόνο είναι σκασμένα εξαιτίας της συνεχούς έκθεσης σε υγρασία τους κρύους μήνες. Εφαρμόζω σύστημα ασφαλείας χειρισμού τροφίμων με ευλάβεια, που έχω καταρτίσει προσωπικά μετά από εκτίμηση όλων των πιθανών και απίθανων περιπτώσεων που ενέχουν κίνδυνο μόλυνσης και έχοντας διαβάσει χιλιάδες σελίδες ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Επιπροσθέτως, ξοδεύω ένα μάτσο χρήματα για την τήρηση της ασφάλειας.

Με ενοχλεί, λοιπόν, αφάνταστα όταν κάποιος τα παίρνει αψήφιστα όλα αυτά γιατί αισθάνεται ότι είναι ηθικά ανώτερος και κάνει το σωστό και όχι μόνο δεν προβληματίζεται από όσα αναφέρω αλλά τα απορρίπτει χωρίς καν να τα συλλογιστεί, γιατί δεν βολεύουν την κοσμοθεωρία του. Ο άνθρωπος που το κάνει αυτό συνειδητά είναι επικίνδυνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 22 Ιούλ 2019, 21:36

- Casper - έγραψε:
hellegennes έγραψε:

...

Γι' αυτό δεν καθαρίζουν τις τουαλέτες στο Berlin. Για να έχουν καθαρά χέρια οι σερβιτόρες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 22 Ιούλ 2019, 21:43

Feindflug έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:36

Γι' αυτό δεν καθαρίζουν τις τουαλέτες στο Berlin. Για να έχουν καθαρά χέρια οι σερβιτόρες.
:smt005:

Και ελεγα απο που σε ξερω... :smt005:
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 21:44

hellegennes έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:30
- Casper - έγραψε:
hellegennes έγραψε:

...

Να αποφεύγεις αυτά τα μέρη και γενικά να φυλάς τα ρούχα σου: να πλένεις τα χέρια σου πάντα πριν φας σε μαγαζί, να αποφεύγεις να αγγίζεις τα πάντα και μετά να αγγίζεις το πρόσωπό σου ή να τρίβεις τα μάτια σου, να κρατάς όσο γίνεται αποστάσεις, κτλ.

Όλα αυτά που μου περιγράφεις είναι health hazards. Δεν ξέρω γιατί μου αντιτάσσεις την ύπαρξη health hazards για να δικαιολογήσεις την εισαγωγή ενός επιπρόσθετου. Υποτίθεται ότι όλα αυτά είναι κακώς κείμενα που πρέπει να διορθώνονται, όχι να τα χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

Φυσικά και φοράω γάντια όταν χειρίζομαι τρόφιμα. Ξοδεύω αντισηπτικό με τα λίτρα και πλένω τόσο πολύ τα χέρια μου που 6 μήνες τον χρόνο είναι σκασμένα εξαιτίας της συνεχούς έκθεσης σε υγρασία τους κρύους μήνες. Εφαρμόζω σύστημα ασφαλείας χειρισμού τροφίμων με ευλάβεια, που έχω καταρτίσει προσωπικά μετά από εκτίμηση όλων των πιθανών και απίθανων περιπτώσεων που ενέχουν κίνδυνο μόλυνσης και έχοντας διαβάσει χιλιάδες σελίδες ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Επιπροσθέτως, ξοδεύω ένα μάτσο χρήματα για την τήρηση της ασφάλειας.

Με ενοχλεί, λοιπόν, αφάνταστα όταν κάποιος τα παίρνει αψήφιστα όλα αυτά γιατί αισθάνεται ότι είναι ηθικά ανώτερος και κάνει το σωστό και όχι μόνο δεν προβληματίζεται από όσα αναφέρω αλλά τα απορρίπτει χωρίς καν να τα συλλογιστεί, γιατί δεν βολεύουν την κοσμοθεωρία του. Ο άνθρωπος που το κάνει αυτό συνειδητά είναι επικίνδυνος.
Εντάξει με κάλυψες.

Για την κατανάλωση κρέατος τι γνώμη έχεις;

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 21:46

Feindflug έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:36
- Casper - έγραψε:
hellegennes έγραψε:

...

Οι σερβιτόρες πρέπει ΜΟΝΟ να σερβίρουν. Άντε και να μαζεύουν τα τραπέζια, να τα καθαρίζουν και μετά να πλένονται.
Το καθάρισμα ειδικά της τουαλέτας η καθαρίστρια πρέπει να το αναλαμβάνει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Ιούλ 2019, 21:47

- Casper - έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:44
Εντάξει με κάλυψες.

Δεν ξέρω τι σχέση έχει η κατανάλωση κρέατος με οτιδήποτε, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί σε φυσιολογικότερα επίπεδα, τουλάχιστον μέχρι να συνθέτουμε 100% εργαστηριακά το κρέας και τα ζωικά προϊόντα που χρειαζόμαστε και να αφήσουμε τα ζώα στην ησυχία τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 22 Ιούλ 2019, 21:54

hellegennes έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:47
- Casper - έγραψε:
Εντάξει με κάλυψες.

Δεν ξέρω τι σχέση έχει η κατανάλωση κρέατος με οτιδήποτε, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί σε φυσιολογικότερα επίπεδα, τουλάχιστον μέχρι να συνθέτουμε 100% εργαστηριακά το κρέας και τα ζωικά προϊόντα που χρειαζόμαστε και να αφήσουμε τα ζώα στην ησυχία τους.
:smt023

(Επειδή μιλάμε για οικολογία και μικρόβια)

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 22 Ιούλ 2019, 22:02

hellegennes έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 21:47
- Casper - έγραψε:
Εντάξει με κάλυψες.

τι εννοεις ησυχια τους?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών