Από τις τρίχες στην μασέλα, τύπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:59Το αν κάνουν σεξ οι παππούδες το μαθαίνεις ρωτώντας στο πασχαλινό τραπέζι, ή απλά λεπτοί τοίχοι;
Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ !
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Μπορεί να έδιναν ραντεβού για ξεπέτα στην τουαλέτα που ήταν εκτός σπιτιού και μέχρι να πάνε με το Π τους είχε δει όλο το σόι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:59Το αν κάνουν σεξ οι παππούδες το μαθαίνεις ρωτώντας στο πασχαλινό τραπέζι, ή απλά λεπτοί τοίχοι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλη η γειτονιά το καταλάβαινε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:59Το αν κάνουν σεξ οι παππούδες το μαθαίνεις ρωτώντας στο πασχαλινό τραπέζι, ή απλά λεπτοί τοίχοι;
Έκαναν ατμόσφαιρα. Έβαζαν μουσικούλα και τους ακούγαμε όλοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όταν λες πάνω στο καθήκον εννοείς πάνω στο σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:36Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 14:30Πάντως, εμένα μου γεννιέται η απορία τί γίνεται πάνω στην εικοσαετία ξέρω'γω, που τα'χεις κάνει όλα μαζί του/της δεκαπλά και προφανώς κάπου θα έχετε βαρεθεί, δεν μπορεί! Εγώ θα είμαι 45άρα, αν κλείσουμε εικοσαετία, να βρω γκόμενο στα 45 βαριέμαι και μόνο στη σκέψη. Και δεν είναι να ρωτάς τη μάνα σου τέτοιες ερωτήσεις. Από την άλλη το σεξ στο άνθος της τρίτης ηλικίας μπορεί να έχει κρυφές χάρες.Βέβαια, ποιός ζει ποιός πεθαίνει μέχρι τότε.
Αν πάλι ψαχτείς για γκόμενο στα 45 σου, προτείνω να βρεις έναν μικρότερο και όχι συνομήλικο για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που έρχονται με την ηλικία όπως στυτικές δυσλειτουργίες και τα συναφή. Αυτό κανονικά πρέπει να το διαβάσει ο Μαυροβασίλης αλλά δίνω λίγες πιθανότητες.
Ο παππούς μου και η γιαγιά μου απολάμβαναν τη μεταξύ τους σαρκική αγάπη μέχρι τα βαθιά γεράματα. Όταν σταμάτησαν ο παππούς ήταν 88, πέθανε 4 χρόνια μετά, και η γιαγιά ήταν 80. Και το απολάμβαναν και οι δύο. Ήταν ξεκάθαρα αμοιβαίο. Από τέτοιο σόι κρατάω. Και ο άλλος μου παππούς έπεσε στο καθήκον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι ακριβώς. Κοιμήθηκαν το βράδυ, ξύπνησαν το πρωί, ήπιαν το καφεδάκι τους και μετά έπαθε ένα ωραιότατο έφραγμα και πέθανε.Naida έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 21:41Όταν λες πάνω στο καθήκον εννοείς πάνω στο σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:36Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 14:30
Πάντως, εμένα μου γεννιέται η απορία τί γίνεται πάνω στην εικοσαετία ξέρω'γω, που τα'χεις κάνει όλα μαζί του/της δεκαπλά και προφανώς κάπου θα έχετε βαρεθεί, δεν μπορεί! Εγώ θα είμαι 45άρα, αν κλείσουμε εικοσαετία, να βρω γκόμενο στα 45 βαριέμαι και μόνο στη σκέψη. Και δεν είναι να ρωτάς τη μάνα σου τέτοιες ερωτήσεις. Από την άλλη το σεξ στο άνθος της τρίτης ηλικίας μπορεί να έχει κρυφές χάρες.Βέβαια, ποιός ζει ποιός πεθαίνει μέχρι τότε.
Αν πάλι ψαχτείς για γκόμενο στα 45 σου, προτείνω να βρεις έναν μικρότερο και όχι συνομήλικο για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που έρχονται με την ηλικία όπως στυτικές δυσλειτουργίες και τα συναφή. Αυτό κανονικά πρέπει να το διαβάσει ο Μαυροβασίλης αλλά δίνω λίγες πιθανότητες.
Ο παππούς μου και η γιαγιά μου απολάμβαναν τη μεταξύ τους σαρκική αγάπη μέχρι τα βαθιά γεράματα. Όταν σταμάτησαν ο παππούς ήταν 88, πέθανε 4 χρόνια μετά, και η γιαγιά ήταν 80. Και το απολάμβαναν και οι δύο. Ήταν ξεκάθαρα αμοιβαίο. Από τέτοιο σόι κρατάω. Και ο άλλος μου παππούς έπεσε στο καθήκον.
Α οκ, γιατί είναι πολύ τρομακτική εμπειρία για το άλλο άτομο.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 21:48Όχι ακριβώς. Κοιμήθηκαν το βράδυ, ξύπνησαν το πρωί, ήπιαν το καφεδάκι τους και μετά έπαθε ένα ωραιότατο έφραγμα και πέθανε.Naida έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 21:41Όταν λες πάνω στο καθήκον εννοείς πάνω στο σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:36
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καταρχήν, ηρέμησε. Και όταν έχεις λίγο χρόνο δες κάποιον ειδικό σχετικά με την εμμονή σου με τα κωλογαμήσια, δεν είναι ιδιαίτερα υγιής.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:00Για το IQ δεν είπες, ή εννοούσες κάτι άλλο, πως ένα τρίχρονο σκυλί ή γατί είναι εξυπνότερο από έναν 3χρονο άνθρωπο; Ο Stanley Coren στο βιβλίο του The Intelligence of Dogs γράφει ότι τα σκυλιά εχουν νοημοσύνη σαν δίχρονα παιδιά. Ξαναβάλτον λοιπόν τον ισχυρισμό σου μέσα στον κώλο σου. Για αυτό άλλωστε έρχεσαι στο δάσος, για να σου μπαινοβγαίνει, ανωμαλιάρη.Γιάννης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 16:22To IQ είναι κανονικοποιημένο ως προς την ανθρώπινη ηλικία, συνεπώς πλύνε την δικιά σου άβυσσο γιατί κάτι σου'ρχεται.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 15:38
Δεν με είχε απασχολήσει ποτέ το πόσο είναι το IQ ενός νηπίου, αλλά με ένα απλό γκουγκλάρισμα, έπεσα στο παρακάτω.
Μπορείς λοιπόν τώρα να ξαναβάλεις την βαρύγδουπή σου δήλωση εκεί από όπου την έβγαλες, στην άβυσσο του ορθού σου εντέρου.
Δεύτερον, ναι, έκανα μαλακία που χρησιμοποίησα τον όρο ΙQ, ενώ στην πραγματικότητα αναφερόμουν στα απόλυτα επίπεδα νοημοσύνης και ικανότητας.
Όπως και να έχει, ένα τρίχρονο σκυλί ή γατί μπορεί να αυτοσυντηρείται, να κυνηγάει για την τροφή του, να αμύνεται και να φροντίζει τα μικρά του. Αντίθετα, ένας τρίχρονος άνθρωπος είναι μια καθυστερημένη και απόλυτα εξαρτημένη μυξοκουραδομηχανή. Χαριτωμένη μεν, αλλά μέχρι εκεί.
Ενώ εσύ που έχεις τοποθετήσει στο ίδιο ζενίθ τα γονιδιά σου διαφέρεις σε κάτι;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 21:48Η ανικανότητα η ψυχολογική να κάνει κάποιος παιδιά έγκειται στο ότι έχει τοποθετήσει τον πούτσο ή το μουνί του στο ζενίθ του ορατού σύμπαντος,
Τα παιδιά είναι ευλογία. Τέλος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
στα 88 ο παππους εσμπρωχνε, αλλα στα 45 θες μικροτερο επειδη στυτικες δυσλειτουργιες;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:36
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να βαρεθείς γενικά το σεξ ή να το βαρεθείς με το νόμιμο ταίρι σου. Αν κάτι το κάνεις καλά δεν θα θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις. Αν το σπρώχνεις, παίξε καλύτερα μπιρίμπα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπροστά ήμουν;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 09:20στα 88 ο παππους εσμπρωχνε, αλλα στα 45 θες μικροτερο επειδη στυτικες δυσλειτουργιες;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 17:36
Δε φταίω. Μου το είπε κάποτε κάποιος 44άρης και μου έχει μείνει φόβος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φυσικά και διαφέρω. Δεν γίνομαι κριτής στο ποιος έχει δικαίωμα στην ύπαρξη και ποιός όχι.Γιάννης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 21:57Ενώ εσύ που έχεις τοποθετήσει στο ίδιο ζενίθ τα γονιδιά σου διαφέρεις σε κάτι;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 21:48Η ανικανότητα η ψυχολογική να κάνει κάποιος παιδιά έγκειται στο ότι έχει τοποθετήσει τον πούτσο ή το μουνί του στο ζενίθ του ορατού σύμπαντος,
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Για να δώσουν το όνομα κάποιου συγγενή, που θα τους γράψει το σπίτι;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 13:57Δεν λέω ψέματα. Πρώτα έμαθαν το φύλο του ανύπαρκτου μωρού από τον "ιερομένο" και μετά το έβαλαν μπροστά.Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 13:14α, καλα.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 15:10
Ειλικρινά απορώ κι εγώ.
Μέχρι να κάνουν το τρίτο, δεν παραπονιόταν σε κανέναν, τώρα τελευταία είναι που δεν αντέχει τα ζόρια και με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε.
Α και για το τρίτο, τους είπε ένας wonnabe ιερομένος που και καλά γνωρίζει τα μελλούμενα το φύλο του και μετά το κάνανε. Μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που κατά διαστήματα πετάνε κάτι μεταφυσικά που αναρωτιέσαι πως στο δγιάλο συνδυάζουν τα πτυχία με τέτοια πηχτή μλκια.
Αν γράψω τον λόγο για τον οποίο ψαχνόντουσαν για το φύλο θα πεις δεν υπάρχει ελπίδα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι, αλλά καλή προσπάθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 20:37Για να δώσουν το όνομα κάποιου συγγενή, που θα τους γράψει το σπίτι;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 13:57Δεν λέω ψέματα. Πρώτα έμαθαν το φύλο του ανύπαρκτου μωρού από τον "ιερομένο" και μετά το έβαλαν μπροστά.
Αν γράψω τον λόγο για τον οποίο ψαχνόντουσαν για το φύλο θα πεις δεν υπάρχει ελπίδα.
Ε, κάπου εκεί γύρω θα παίζει ακόμη και χωρίς σπίτι. Εκτός αν παίζει η βασιλική φάση όπου η γυναίκα κλωσσάει μέχρι να πετύχει τον διάδοχο του θρόνου.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 21:01Όχι, αλλά καλή προσπάθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Νοέμ 2021, 20:37Για να δώσουν το όνομα κάποιου συγγενή, που θα τους γράψει το σπίτι;Gherschaagk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2021, 13:57
Δεν λέω ψέματα. Πρώτα έμαθαν το φύλο του ανύπαρκτου μωρού από τον "ιερομένο" και μετά το έβαλαν μπροστά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
από marabou » 23 Φεβ 2025, 09:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-