Είμαι 100% υπέρ οτιδήποτε είναι οικολογικό. Απλά να έχει λογική. Και να είναι στ' αλήθεια οικολογικό, όχι παπαριές. Ανακυκλώνω απίστευτα πολύ πράγμα. Ειδικά από το μαγαζί ανακυκλώνω πρακτικά τα πάντα και μιλάμε για πολύ μεγάλο όγκο. Έχω ζητήσει από τον δήμο και πρόσθεσαν 3 επιπλέον κάδους ανακύκλωσης (τους μπλε, τους μεγάλους). Πρακτικά το μόνο που πετάω στα σκουπίδια είναι κομματάκια από χαρτί και σελοφάν και οργανική ύλη (δεν υπάρχει επιλογή ακόμα γι' αυτό).- Casper - έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 21:54hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 21:47Δεν ξέρω τι σχέση έχει η κατανάλωση κρέατος με οτιδήποτε, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί σε φυσιολογικότερα επίπεδα, τουλάχιστον μέχρι να συνθέτουμε 100% εργαστηριακά το κρέας και τα ζωικά προϊόντα που χρειαζόμαστε και να αφήσουμε τα ζώα στην ησυχία τους.- Casper - έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 21:44Εντάξει με κάλυψες.
Για την κατανάλωση κρέατος τι γνώμη έχεις;
(Επειδή μιλάμε για οικολογία και μικρόβια)
Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι λάμπες οικονομίας αντικατέστησα τα πάντα και μιλάμε για την εποχή που αυτές οι λάμπες ήταν για τον πούτσο και έκαναν 10 λεπτά να ανάψουν σε πλήρη ισχύ. Καταναλώνω όσο μπορώ λιγότερη ενέργεια. Δεν οδηγάω, δεν αφήνω αναμμένες συσκευές χωρίς λόγο, δεν έχω κλιματισμό στο σπίτι*, δεν χρησιμοποιώ στεγνωτήριο και γενικά αποφεύγω να ξοδεύω ενέργεια χωρίς λόγο και όχι για οικονομικούς λόγους.
Οπότε μού ακούγονται τουλάχιστον αστεία όλα αυτά με τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια (btw, μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης αρκετές φορές χωρίς υγειονομικό κίνδυνο).
* έχω στο μαγαζί για λόγους ασφαλείας. Δεν πρέπει ποτέ η θερμοκρασία να ανεβαίνει πάνω από τους 25 βαθμούς.