Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Εχετε χουφτωσει στο δρομο ΜΜΜ κλπ

ΝΑΙ
29
51%
ΟΧΙ
28
49%

Σύνολο ψήφων: 57

νύχτα

Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 16 Δεκ 2018, 21:27

Ορέστης 35 έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:20
Εν τω μεταξυ εγω δεν εχω χουφτωσει ποτε στη ζωη μου, ουτε σαν εφηβος. Αναρωτιεμαι ομως, σε εκεινους που εχουν χουφτωσει, εχει αποδοθει ποτε ο χαρακτηρισμος επικινδυνος στην πραγματικη ζωη; Στους 12 που ψηφισαν ΝΑΙ στη φορουμικη δημοσκοπηση παντως δεν αποδοθηκε. Να λοιπον που επιβεβαιωνεται ενας ακομα νομος της ανθρωπινης φυσης: Στα Αλφα αρσενικα συγχωρουνται ολα. Στα Βητα αρσενικα δεν συγχωρειται τιποτα. Τα Ωμεγα αρσενικα τιμωρουνται για τις ατασθαλιες ολων των αλλων.
νομίζεις έχουν τα αρχίδια όσοι το λένε, να το κάνουν
στην πραγματική ζωή; φαντασιώσεις εκφράζουν

πιστεύω μόνο αυτούς που λένε ότι ίσως το κάνανε ως παιδιά

τις ιστορίες γι αγρίους που αφηγούνται κάποιοι,
πως έφαγαν πεσίματα χοντρά από γκόμενες, περισσότερο
για καύχημα "δείτε τί γαμάτος είμαι" τις διαβάζω προσωπικά,
διότι κανένας Κύριος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα δημόσια
σε φόρουμ με βλαμμένους

εσύ, στο χω ξαναπεί, συνέχισε να ψάχνεις δικαιολογίες
για την κατάστασή σου, δεν είναι κακό, αρκεί να μην έχει
επιπτώσεις και σε άλλους

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Δεκ 2018, 21:27

Naida έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:17
Αγις έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:11

Ετσι και χειροτερα
Το ξέρεις ότι δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο όπως το θέτεις. Το ξέρω πως το ξέρεις. Περιμένω ν' ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη.
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Δεκ 2018, 21:33

foscilis έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:26
Ορέστης 35 έγραψε:
Να λοιπον που επιβεβαιωνεται ενας ακομα νομος της ανθρωπινης φυσης: Στα Αλφα αρσενικα συγχωρουνται ολα. Στα Βητα αρσενικα δεν συγχωρειται τιποτα. Τα Ωμεγα αρσενικα τιμωρουνται για τις ατασθαλιες ολων των αλλων.

Το χούφτωμα, το κάνουν πιτσιρίκια, λιμαγμένοι παρακμιακοί σε μπούγιο όταν υπερισχύουν 20-1 στις γκόμενες, σαπιοκοιλιάδες πενηντάρηδες σε κοριτσάκια. Δεν είναι συμπεριφορά άλφα αρσενικού.

Τα άλφα αρσενικά -και υιοθετώ τον όρο χάριν συζήτησης- εξ ορισμού δεν έχουν λόγο να χουφτώσουν κώλους στο δρόμο αφού έρχονται οι κώλοι μόνοι στο κρεβάτι τους.
:g094:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 16 Δεκ 2018, 21:35

Ορέστης 35 έγραψε:
Εν τω μεταξυ εγω δεν εχω χουφτωσει ποτε στη ζωη μου, ουτε σαν εφηβος. Αναρωτιεμαι ομως, σε εκεινους που εχουν χουφτωσει, εχει αποδοθει ποτε ο χαρακτηρισμος επικινδυνος στην πραγματικη ζωη; Στους 12 που ψηφισαν ΝΑΙ στη φορουμικη δημοσκοπηση παντως δεν αποδοθηκε. Να λοιπον που επιβεβαιωνεται ενας ακομα νομος της ανθρωπινης φυσης: Στα Αλφα αρσενικα συγχωρουνται ολα. Στα Βητα αρσενικα δεν συγχωρειται τιποτα. Τα Ωμεγα αρσενικα τιμωρουνται για τις ατασθαλιες ολων των αλλων.
Ορέστη σοβαρέψου επιτέλους και σταμάτα να τρολλάρεις σε σοβαρά-ευαίσθητα θέματα. έλα αν θες να πειράζουμε μαζί τον Nandros :bored:

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 16 Δεκ 2018, 21:45

Ορέστης 35 έγραψε:
16 Δεκ 2018, 19:18
this_man έγραψε:
16 Δεκ 2018, 18:44
Όποιος/α χουφτώνει οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πέραν του/της συντρόφου είναι σιχαμένο υποκείμενο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προς συζήτηση.
Αυτη ειναι η προσωπικη σου αποψη και ως τετοια ειναι σεβαστη. Εγω θυμαμαι οτι οι συμμαθητριες μου στο σχολειο τρωγαν πολυ χουφτωμα και ψευτοδιαμαρτυρονταν χαμογελωντας.
Όχι Ορέστη, δεν είναι "η προσωπική μου άποψη".

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Δεκ 2018, 21:46

νύχτα έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:27
Ορέστης 35 έγραψε:
νομίζεις έχουν τα αρχίδια όσοι το λένε, να το κάνουν
στην πραγματική ζωή; φαντασιώσεις εκφράζουν

πιστεύω μόνο αυτούς που λένε ότι ίσως το κάνανε ως παιδιά

σε φόρουμ με βλαμμένους

εσύ, στο χω ξαναπεί, συνέχισε να ψάχνεις δικαιολογίες
για την κατάστασή σου, δεν είναι κακό, αρκεί να μην έχει
επιπτώσεις και σε άλλους
Δεν θυμομουν ποτε το ειχες ξαναπει γι αυτο σου απηυθυνα το λογο.

Και να μην ξεχασω: Εχω το δικαιωμα να αισθανομαι ο,τι ηλικια θελω. Οπως και εσυ να γεροντιζεις πριν την ωρα σου.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Δεκ 2018, 21:48

Daje έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
Φιλε χανεις.
Το ψιλοσυναινετικο χουφτωμα ειναι απιθανη φαση. Σχεδον ισοδυναμει με σεξ.
Φιλε εσυ καλα τα λες. Αλλες παθαινουν triggered.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Δεκ 2018, 21:50

Αγις έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:25
the comet the course the tail έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:23
Naida έγραψε:

Τι ψαράκια είναι; Κάτι νόστιμο να υποθέσω ε;
εντάξει πλάκα κάνω και αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τρολλο-θρεντς/ποστς που σκοπό έχουν μόνο να ιντριγκάρουν. :102: μην ψαρώνετε! :102:
Χάνοι είναι η Χανισσες με την νεα ορολογια
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Δεκ 2018, 21:52

Ορέστης 35 έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:50
Αγις έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:25
the comet the course the tail έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:23

εντάξει πλάκα κάνω και αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τρολλο-θρεντς/ποστς που σκοπό έχουν μόνο να ιντριγκάρουν. :102: μην ψαρώνετε! :102:
Χάνοι είναι η Χανισσες με την νεα ορολογια
Εικόνα
Σμέρνισσες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 16 Δεκ 2018, 21:53

Ορέστης 35 έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:46
Και να μην ξεχασω: Εχω το δικαιωμα να αισθανομαι ο,τι ηλικια θελω. Οπως και εσυ να γεροντιζεις πριν την ωρα σου.
κάνε ό,τι θες, αρκεί να μην έχει επιπτώσεις σε άλλους

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Δεκ 2018, 22:35

νύχτα έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:54
Naida έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:20
Βέβαια δεν εννοώ τη καθιέρωση στο μυαλό σας σε τύπους σαν εσένα ή τον Ορέστη και λοιπούς ομοιδεάτες.
εδώ ρε συ ο άλλος έδωσε δίκιο στον σύσεξ που ανέφερε
τη φάση με το σουτιέν επειδή -και καλά έδωσα εγώ δικαίωμα- και
είπα πως μισώ τα σουτιέν

και ειπώθηκε πως είχα αψυχολόγητη αντίδραση,
χωρίς καν να προσβάλω ή να βρίσω

δλδ σε όποιον απερίσκεπτα λέει για κεράσματα και καφέδες,
σ ένα φόρουμ που μπορεί να διαβάζει και ο αγαπημένος σου,
πρέπει να απαντάς συγκαταβατικά και να μην αντιδράς

το ίδιο σκεπτικό και για το χούφτωμα στο δρόμο
Τι δίκιο και άδικο ρε, πας καλά;
:D
Οκ δεν είχε πλάκα (για σένα), το δέχομαι και μαλακία αν σου δημιούργησα κάποιο πρόβλημα κτλ, δεν το ήθελα αλήθεια αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι εντελώς ακατάλυπτα (για μένα) και σίγουρα δεν είμαι εγώ το πρόβλημα του αγαπημένου σου, ότι και να πιστεύεις (αυτό δεν είναι θέμα άποψης).
Δεν μπορεί να σου επιβάλλει κανένας να απαντάς συγκαταβατικά ούτε τίποτα τέτοιο, αυτά είναι μαλακίες και το ξέρεις και εσύ, απορώ πραγματικά.
Και επίσης για να μην διαβάζω και γω άλλες μαλακίες όταν ήταν και αν ήταν (πριν μερικά χρόνια) θα βγαίναμε και για καφέ κι ότι θέλαμε θα κάναμε ξέρω γω, μάλλον δεν θέλαμε, εγώ τουλάχιστον, τότες ήμουν (και ακόμη είμαι) σε πολύ περίεργη φάση.
Σε σέβομαι απόλυτα σαν καλλιτέχνιδα, λατρεύω την φωνή σου (το ρετσιτατίβο σκέλος ειδικότερα) αλλά δε με ξέρεις δε σε ξέρω έτσι για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, κάφρος ιρλ δεν υπήρξα ποτέ ούτε γλοιώδης και στην τελική αν με ενδιέφερε θα σου έλεγα και γω δε σου επιτρέπω κτλ, αλλά δε σε ξέρω δε με ξέρεις, έτσι κι αλλιώς την πλάκα μας (κυρίως - και μιλώ για μένα πάντα) κάνουμε.
Όβερ εντ άουτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Δεκ 2018, 22:52

Naida έγραψε:
16 Δεκ 2018, 09:36
hellegennes έγραψε:
16 Δεκ 2018, 09:19
Αυτό που λέω εγώ είναι αντικειμενικά σωστό, εσύ άρχισες τα άλματα λογικής εις τριπλούν, που εξισώνεις το άγγιγμα με την άσκηση βίας.
Τα εξισώνω στο επίπεδο που έχεις θέσει εσύ. Έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν είναι κάτι το χούφτωμα αφού αφαίρεσες τον παράγοντα αξιοπρέπεια που είναι κατασκεύασμα της κοινωνίας. Στο ίδιο επίπεδο κινήθηκα και εγώ. Αν αφαιρέσεις τους παράγοντες που κατασκεύασε η κοινωνια(άνθρωπος) είναι κάτι ο βιασμός; Μια φυσική λειτουργία δεν είναι;
Όχι, δεν είναι μια φυσική λειτουργία. Ξαναπήγαινε δημοτικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Δεκ 2018, 22:55

νύχτα έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
σε φόρουμ με βλαμμένους
Δε νομίζω, γνωρίζω που γράφω και τι γράφω.
Εάν έχασες πάσα ιδέα αυτό σημαίνει ότι δεν είχες ιδέα του μπηγκίν γουήθ.
Τώρα, έχω πολύ πιο χαρντ κορ ιστορίες να διηγηθώ, όρεξη διάθεση και γενικότερο κόντεξτ δεν υπάρχει οπότε άμα είναι να ρθει θε να ρθει.
Όπως σου έγραψα και προηγουμένως δε με ξέρεις δε σε ξέρω και να ήθελα να προσβληθώ δεν μου το επιτρέπει η λογική μου.
Οι ιστοριούλες είναι πέρα για πέρα αληθινές (όσο τουλάχιστον μπορώ να ανακαλέσω από την φτωχή πράγματι μνήμη μου).
Σε αυτήν την περίπτωση οι προσβολές απέναντι μου νομίζω πιο πολλά πράματα έχουν να πουν για σένα πάρα για μένα.
Αγις τι θα γίνει με αυτά τα ποπκορν ρε φίλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Δεκ 2018, 23:07

sys3x έγραψε:
16 Δεκ 2018, 22:55
νύχτα έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
σε φόρουμ με βλαμμένους
Δε νομίζω, γνωρίζω που γράφω και τι γράφω.
Εάν έχασες πάσα ιδέα αυτό σημαίνει ότι δεν είχες ιδέα του μπηγκίν γουήθ.
Τώρα, έχω πολύ πιο χαρντ κορ ιστορίες να διηγηθώ, όρεξη διάθεση και γενικότερο κόντεξτ δεν υπάρχει οπότε άμα είναι να ρθει θε να ρθει.
Όπως σου έγραψα και προηγουμένως δε με ξέρεις δε σε ξέρω και να ήθελα να προσβληθώ δεν μου το επιτρέπει η λογική μου.
Οι ιστοριούλες είναι πέρα για πέρα αληθινές (όσο τουλάχιστον μπορώ να ανακαλέσω από την φτωχή πράγματι μνήμη μου).
Σε αυτήν την περίπτωση οι προσβολές απέναντι μου νομίζω πιο πολλά πράματα έχουν να πουν για σένα πάρα για μένα.
Αγις τι θα γίνει με αυτά τα ποπκορν ρε φίλε;
Γκουρμέ καραμελοποπκορνια

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών