Τινος;
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η κοπέλα παλιότερα ήταν αρραβωνιασμένη και πήγαινε για γάμο. Είχε ψαχτεί σ' εκείνη τη φάση. Έφαγε όμως κέρατο από τον αρραβωνιαστικό και χώρισαν και έπαθε και κατάθλιψη.Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:24Νομίζω ότι εφόσον στόχος της ήταν να κάνει οικογένεια και αυτό ήταν το δέσιμο τους, θα έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις κι αυτή κι αυτός πριν μπουν στη διαδικασία. Αφού δεν το έκανε κανένας από τους 2 και μπήκαν μετά στη διαδικασία και οι δυο, δεν νομίζω να τίθεται θέμα εξαπάτησης. Μπορεί να συζητήσει μαζί του την εξωσωματική, αν δεν θέλει αυτός κι αυτή θέλει πάση θυσία παιδιά κτλ ίσως ο χωρισμός να είναι το καλύτερο. Για απιστία φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να τίθεται καν ως ενδεχόμενο με τέτοια αφορμή.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:12Εγώ ξέρω πως είχε ψαχτεί και παλιά αλλά ξαναψάχτηκε για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία πως δε μπορεί και για να μην έχει και η ίδια το άγχος.
Πες μου λίγο, πόσες φορές σου έχει τύχει στην διάρκεια της επαφής ο άλλος να σηκώνεται και να πηγαίνει στο μπάνιο και στην επιστροφή να σου λέει καληνύχτα και να πέφτει για ύπνο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καταγγέλω το νήμα ως σεΚΣιστικό.
Θα 'πρεπε να λέει "ερωτήσεις προς τ' άλλα φύλα", αφού όπως γνωρίζουμε υπάρχουν πάνω από 65 χιλιάδες διαφορετικά φύλα, τα οποία εδώ απλά αγνοούνται.
Θα 'πρεπε να λέει "ερωτήσεις προς τ' άλλα φύλα", αφού όπως γνωρίζουμε υπάρχουν πάνω από 65 χιλιάδες διαφορετικά φύλα, τα οποία εδώ απλά αγνοούνται.
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:40Η κοπέλα παλιότερα ήταν αρραβωνιασμένη και πήγαινε για γάμο. Είχε ψαχτεί σ' εκείνη τη φάση. Έφαγε όμως κέρατο από τον αρραβωνιαστικό και χώρισαν και έπαθε και κατάθλιψη.Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:24Νομίζω ότι εφόσον στόχος της ήταν να κάνει οικογένεια και αυτό ήταν το δέσιμο τους, θα έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις κι αυτή κι αυτός πριν μπουν στη διαδικασία. Αφού δεν το έκανε κανένας από τους 2 και μπήκαν μετά στη διαδικασία και οι δυο, δεν νομίζω να τίθεται θέμα εξαπάτησης. Μπορεί να συζητήσει μαζί του την εξωσωματική, αν δεν θέλει αυτός κι αυτή θέλει πάση θυσία παιδιά κτλ ίσως ο χωρισμός να είναι το καλύτερο. Για απιστία φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να τίθεται καν ως ενδεχόμενο με τέτοια αφορμή.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:12
Εγώ ξέρω πως είχε ψαχτεί και παλιά αλλά ξαναψάχτηκε για να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία πως δε μπορεί και για να μην έχει και η ίδια το άγχος.
Πες μου λίγο, πόσες φορές σου έχει τύχει στην διάρκεια της επαφής ο άλλος να σηκώνεται και να πηγαίνει στο μπάνιο και στην επιστροφή να σου λέει καληνύχτα και να πέφτει για ύπνο;
Πλάκα κάνεις;

Η κοπέλα εφόσον δεν βρίσκουν κοινό τόπο, καλύτερα να χωρίσει όσο είναι νωρίς για να κάνει αυτό που πράγματι επιθυμεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το "ιδανικό" σ'αυτή τη περίπτωση τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει έρωτας και απλά σύμπτωση στόχων, δηλ δημιουργία οικογένειας; Για τι ηλικίες μιλάμε;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 16:50Πρέπει να θέσω μια ερώτηση προς το αντίθετο φύλο.
Ας υποθέσουμε πως κάποια που δεν ξέρω, γνωρίζει τον "ιδανικό" για αυτή σύντροφο με τον οποίο έχουν ως κοινό στόχο τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.
Δεν είμαο ο κατάλληλος να δίνω συμβουλές σε τέτοιες περιπτώσεις και γενικά δεν ασχολούμαι. Νομίζω απλά πως αν αγαπιούνται ας προσπαθήσουν όπως μπορούν (μια φορά το μήνα) και δουν ότι δεν τα καταφέρνουν να σκεφτούν εξωσωματική.
Θα σε καταγγείλω στ' αφεντικό σου. Θα δείς τί θα πάθεις.
να τον κερατωσει, για να ξεδινει, αλλα οχι για να κανει παιδι. το παιδι, αν κατσει με τη μια φορα το μηνα, καλως, αν οχι εξοσωματικη, κι αν παλι οχι, ετσι ειν η ζωη.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 16:50Πρέπει να θέσω μια ερώτηση προς το αντίθετο φύλο.
Ας υποθέσουμε πως κάποια που δεν ξέρω, γνωρίζει τον "ιδανικό" για αυτή σύντροφο με τον οποίο έχουν ως κοινό στόχο τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Παντρεύονται λοιπόν και μετά από λίγο καιρό η σύζυγος πηγαίνει στον γυναικολόγο της και κανονίζει όλο το πακέτο εξετάσεων που θα της δείξει αν μπορεί να κάνει ή όχι παιδί γιατί υπάρχει ιστορικό στις γυναίκες της οικογένειας με κάποια προβληματάκια υπογονιμότητας. Ο γιατρός μετά από ορμονικούς και άλλους ελέγχους της δίνει το οκ και της λέει πως δεν βλέπει κάτι το ανησυχητικό. Και εδώ αρχίζει το παρατράγουδο.
Ο σύζυγος της έχει ήδη πει πως δεν χρειάζεται να κάνει κανέναν έλεγχο και πως ο καλύτερος τρόπος να κάνουν παιδί είναι να έχουν επαφές στην διάρκεια της εμμήνου ρήσης. Κι αντί να βάλουν μπροστά για παιδί, αρχίζουν να παίρνουν σβάρνα όλους τους ανδρολογους και ουρολόγους της περιοχής όπου στην φάση της εξέτασης η σύζυγος είναι έξω και δεν ακούει τίποτα απ' όσα ο γιατρός λέει στον άντρα της. Αποκορύφωμα η φάση όπου εκείνος κάνει μια μικροεπέμβαση στα πόδια λόγω κακής κυκλοφορίας του αίματος και την ώρα του εξιτήριου ο γιατρός λέει ξεκάθαρα μπροστά στη γυναίκα, το σεξ ξέχασέ το. Συχνότητα επαφών μια φορά το μήνα και αν.
Ρωτάω λοιπόν, να πάει για εξωσωματική; Να τον κερατώσει; Να τον χωρίσει; Τι;
Θα μπορούσε ίσως ο υπότιτλος του ποστ να είναι "ζητείται νύφη, άβγαλτη, άπειρη και ηλίθια";
αν δεν μπορει να ζησει χωρις την προοπτικη παιδιου, ας τον χωρισει να γλυτωσει ο ανθρωπος, ετσι κι αλλως μαλλον δεν τον γουσταρε και τοσο, δωρητη σπερματος εψαχνε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αλλο ανικανοτητα, αλλο στειροτητα. το πρωτο ελεγχεται διεξοδικα πριν απο το γαμο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:05Αυτή έχει αδερφή που πήγε για εξωσωματική μετά από κάμποσα χρόνια προσπαθειών. Αλλά τελικά δεν είναι σαν την αδερφή της. Εικάζω όμως πως επειδή ο γαμπρός είχε ενημερωθεί για τις περιπέτειες της οικογένειας, σου λέει, να πως θα καλύψω την ανικανότητά και την στειρότητά μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ιδανικός σύντροφος για να προχωρήσεις παρακάτω, σημαίνει πως σου εμπνέει εμπιστοσύνη να κάνεις μαζί του οικογένεια. Εικάζω πως υπήρξε αίσθημα. Ηλικίες, αυτήν 35, αυτός 40.zoltan έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:52Το "ιδανικό" σ'αυτή τη περίπτωση τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει έρωτας και απλά σύμπτωση στόχων, δηλ δημιουργία οικογένειας; Για τι ηλικίες μιλάμε;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 16:50Πρέπει να θέσω μια ερώτηση προς το αντίθετο φύλο.
Ας υποθέσουμε πως κάποια που δεν ξέρω, γνωρίζει τον "ιδανικό" για αυτή σύντροφο με τον οποίο έχουν ως κοινό στόχο τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.
Δεν είμαο ο κατάλληλος να δίνω συμβουλές σε τέτοιες περιπτώσεις και γενικά δεν ασχολούμαι. Νομίζω απλά πως αν αγαπιούνται ας προσπαθήσουν όπως μπορούν (μια φορά το μήνα) και δουν ότι δεν τα καταφέρνουν να σκεφτούν εξωσωματική.
Νομίζω πως επειδή τον αγαπά, για αυτό δεν τον έχει παρατήσει ακόμη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκ γιου.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 18:11αλλο ανικανοτητα, αλλο στειροτητα. το πρωτο ελεγχεται διεξοδικα πριν απο το γαμο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:05Αυτή έχει αδερφή που πήγε για εξωσωματική μετά από κάμποσα χρόνια προσπαθειών. Αλλά τελικά δεν είναι σαν την αδερφή της. Εικάζω όμως πως επειδή ο γαμπρός είχε ενημερωθεί για τις περιπέτειες της οικογένειας, σου λέει, να πως θα καλύψω την ανικανότητά και την στειρότητά μου.
Αν σου έλεγε η γυναίκα σου πως για να μείνει έγκυος θα πρέπει να έχετε επαφές στις μέρες της εμμήνου ρήσης, τι θα της έλεγες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όπως το λέω. Την ώρα που και καλά υπάρχει επαφή, μετά από λίγο να σηκώνεται, να σε παρατάει χωρίς εξήγηση, να κλείνεται στο μπάνιο χωρίς εξήγηση, να επιστρέφει στην κρεβατοκάμαρα μετά από κανένα τέταρτο, να σου δίνει παθιασμένο φιλί τύπου σου ξεριζώνω το σαγόνι, κι εκεί που λες ξαναρχίζουμε, να σου λέει καληνύχτα και να πέφτει για ύπνο.Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:47Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:40Η κοπέλα παλιότερα ήταν αρραβωνιασμένη και πήγαινε για γάμο. Είχε ψαχτεί σ' εκείνη τη φάση. Έφαγε όμως κέρατο από τον αρραβωνιαστικό και χώρισαν και έπαθε και κατάθλιψη.Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:24
Νομίζω ότι εφόσον στόχος της ήταν να κάνει οικογένεια και αυτό ήταν το δέσιμο τους, θα έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις κι αυτή κι αυτός πριν μπουν στη διαδικασία. Αφού δεν το έκανε κανένας από τους 2 και μπήκαν μετά στη διαδικασία και οι δυο, δεν νομίζω να τίθεται θέμα εξαπάτησης. Μπορεί να συζητήσει μαζί του την εξωσωματική, αν δεν θέλει αυτός κι αυτή θέλει πάση θυσία παιδιά κτλ ίσως ο χωρισμός να είναι το καλύτερο. Για απιστία φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να τίθεται καν ως ενδεχόμενο με τέτοια αφορμή.
Πλάκα κάνεις;μου έχει τύχει να τον πάρει κατευθείαν ο ύπνος. Όταν λέω κατευθείαν το εννοώ. Ροχαλιζε στα 30".
Η κοπέλα εφόσον δεν βρίσκουν κοινό τόπο, καλύτερα να χωρίσει όσο είναι νωρίς για να κάνει αυτό που πράγματι επιθυμεί.
Για πες.
οτι απο τα λιγα που καταλαβαινω, λεει μαλακιες. ενα γκουγκλισμα για "πιθανοτητες εγκυμοσυνης κατα την περιοδο" θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους σε μισο λεπτο, αν οχι, θα ρωτουσαμε και γυναικολογο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 18:59Θενκ γιου.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 18:11αλλο ανικανοτητα, αλλο στειροτητα. το πρωτο ελεγχεται διεξοδικα πριν απο το γαμο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:05
Αυτή έχει αδερφή που πήγε για εξωσωματική μετά από κάμποσα χρόνια προσπαθειών. Αλλά τελικά δεν είναι σαν την αδερφή της. Εικάζω όμως πως επειδή ο γαμπρός είχε ενημερωθεί για τις περιπέτειες της οικογένειας, σου λέει, να πως θα καλύψω την ανικανότητά και την στειρότητά μου.
Αν σου έλεγε η γυναίκα σου πως για να μείνει έγκυος θα πρέπει να έχετε επαφές στις μέρες της εμμήνου ρήσης, τι θα της έλεγες;
αλλα η πρωτη μου σκεψη θα ηταν οτι με δουλευει, κατι αλλο εχει στο μυαλο της. ειτε καποιο φετιχ να βγαζει γουστα με περιοδο, ειτε ποιος ξερει τι. η δευτερη σκεψη θα ηταν οτι πρεπει να με περναει για πολυ μαλακα να χαψω κατι τετοιο, η ειναι εντελως αμορφωτη και βλαμμενη. γενικως θα αρχιζα να κοιταζω προς την πορτα της εξοδου...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 19:11οτι απο τα λιγα που καταλαβαινω, λεει μαλακιες. ενα γκουγκλισμα για "πιθανοτητες εγκυμοσυνης κατα την περιοδο" θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους σε μισο λεπτο, αν οχι, θα ρωτουσαμε και γυναικολογο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 18:59Θενκ γιου.
αλλα η πρωτη μου σκεψη θα ηταν οτι με δουλευει, κατι αλλο εχει στο μυαλο της. ειτε καποιο φετιχ να βγαζει γουστα με περιοδο, ειτε ποιος ξερει τι. η δευτερη σκεψη θα ηταν οτι πρεπει να με περναει για πολυ μαλακα να χαψω κατι τετοιο, η ειναι εντελως αμορφωτη και βλαμμενη. γενικως θα αρχιζα να κοιταζω προς την πορτα της εξοδου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
από Εκτωρ » 30 Ιούλ 2023, 18:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
30 Ιούλ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φύλο δηλώνετε;
από hellegennes » 09 Μαρ 2024, 23:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 64 Απαντήσεις
- 2434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
20 Μαρ 2024, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες ερωτήσεις πάνω στο μλκκε και κκεμλ
από neon imposter » 17 Μάιος 2023, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk