Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ειμαι με την Ναιδα σε αυτο - συνεχεια με παρεξηγουσαν επειδη φιλοξενούσα γνωστες μου απο το εξωτερικο.
Άλλο φιλοξενία ,άλλο συγκατοίκηση.
Τι διαφορά έχει; Εγώ ήμουνα εκεί σ' αυτόν. Το μυαλό μου ήταν εκεί. Ειμασταν μαζί πριν έρθει η συγκατοίκηση. Το ήξερε, το είχε αντιληφθεί ότι ήμουνα εκεί. Τι άλλαξε; ότι συγκατοίκησα με παιδικό μου φίλο 8 χρόνια μικρότερο μου που ήρθε να κάνει τη ζωή του στην Αθήνα; Και;
Τι διαφορά έχει; Εγώ ήμουνα εκεί σ' αυτόν. Το μυαλό μου ήταν εκεί. Ειμασταν μαζί πριν έρθει η συγκατοίκηση. Το ήξερε, το είχε αντιληφθεί ότι ήμουνα εκεί. Τι άλλαξε; ότι συγκατοίκησα με παιδικό μου φίλο 8 χρόνια μικρότερο μου που ήρθε να κάνει τη ζωή του στην Αθήνα; Και;
πες τα - υπηρξα θυμα συντηρητικης νοότροπίας.
Έλα μωρέ τώρα βλακείες. Λες και δε μπορεί να υπάρξει άλλη σχέση μεταξύ ενηλίκων ανθρώπων παρά μόνο η ερωτική.
οχι νάιδα ψέμματα σου λένε, αν σου πει οτι δεν τρέχει τίποτα και είναι εκεί σε σένα, ετσι θα είναι όπως στα λέει, συνέχεια θα σε σκέφτεται, το όνομά σου θα λέει όταν τελειώνει, με τις δουλειές.
Δηλαδή εσύ αν είσαι με κάποιον και σε πει ότι παει να συγκατοίκησει με μια φίλη του,δεν θα σε πειράξει;
Εξαρτάται. Τι σχέση έχει με αυτή τη φίλη του και αν θα μου έχει δώσει κάποια ένδειξη να μην τον εμπιστευτώ.
Ότι σχέση και να έχει,αν του δωθει η ευκαιρία θα υπάρξει σεξουαλικό τετελεσμένο
Ε θα είναι μαλάκας. Αν είναι μαλάκας και με κερατώσει τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά. Αν δε το μάθω θα είμαι κερατωμένη σε άγνοια.
Αν το μάθω θα χωρίσω , ε ρε και το μάθω.
πες τα - υπηρξα θυμα συντηρητικης νοότροπίας.
Έλα μωρέ τώρα βλακείες. Λες και δε μπορεί να υπάρξει άλλη σχέση μεταξύ ενηλίκων ανθρώπων παρά μόνο η ερωτική.
ε ναι επειδη ειναι καραμαναρες και πηδιόμαστε στο παρελθόν δεν μπορουμε να τις φιλοξενουμε ;
οχι νάιδα ψέμματα σου λένε, αν σου πει οτι δεν τρέχει τίποτα και είναι εκεί σε σένα, ετσι θα είναι όπως στα λέει, συνέχεια θα σε σκέφτεται, το όνομά σου θα λέει όταν τελειώνει, με τις δουλειές.
Έτσι μόνο το όνομα μου να λέει και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του.
Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.