Όχι, τους ηρωες δεν τους χωρίζουν με τίποτα!
Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να απαγορευτούν οι προγαμιαίες σχέσεις;
"Άχρι καιρού..."
- Υπερκουλτουριάρης
Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
Έχω διαισθανθεί προ πολλού, πως πολύ πιθανόν να είσαι η γυναίκα που θα βγάλει το μέλος Εθνικοκοινωνιστης από την μοναξιά του, να είσαι το δικό του δεκάρι.
Υ.Γ. Η ατάκα " οι Χριστιανοί είμαστε καυλιάρικα μωρά", είναι από τις ιστορικότερες ever που γράφηκαν εδω μέσα. Όταν έχω μελαγχολία, την θυμάμαι και χαμογελάω
Έχω διαισθανθεί προ πολλού, πως πολύ πιθανόν να είσαι η γυναίκα που θα βγάλει το μέλος Εθνικοκοινωνιστης από την μοναξιά του, να είσαι το δικό του δεκάρι.
Υ.Γ. Η ατάκα " οι Χριστιανοί είμαστε καυλιάρικα μωρά", είναι από τις ιστορικότερες ever που γράφηκαν εδω μέσα. Όταν έχω μελαγχολία, την θυμάμαι και χαμογελάω

Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 20:02Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
Αυτα τα πραγματα είναι παντα, ή τουλαχιστον πρεπει να είναι αυθορμητα και γι αυτο και αληθινα. Και εκτός απο το αυθορμητο του πραγματος πρεπει να υπαρχει και τόλμη.
"Άχρι καιρού..."
- Υπερκουλτουριάρης
Νατασάρα μου σου εύχομαι το καλύτερο!Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 20:02Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
Αυτα τα πραγματα είναι παντα, ή τουλαχιστον πρεπει να είναι αυθορμητα και γι αυτο και αληθινα. Και εκτός απο το αυθορμητο του πραγματος πρεπει να υπαρχει και τόλμη.
Είμαι βέβαια περίεργος και κοτσομπόλης, ελπίζω να μάθω ποιος είναι ο θαυμαστής. Αν δεν κάνει κίνηση γιατί είναι ντροπαλός,πες μου και θα παίξω ύπουλα με το μυαλό του χωρίς να καταλάβει τίποτα.

Πόσο χρονών είσαι;Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 20:02Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
Στείλε πμ αν δεν θες να πεις δημοσίως.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:46Νατασάρα μου σου εύχομαι το καλύτερο!Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 20:02Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
Είμαι βέβαια περίεργος και κοτσομπόλης, ελπίζω να μάθω ποιος είναι ο θαυμαστής. Αν δεν κάνει κίνηση γιατί είναι ντροπαλός,πες μου και θα παίξω ύπουλα με το μυαλό του χωρίς να καταλάβει τίποτα.Η ευτυχία σου θα έχει την στήριξη μου

Δεν τον εχω για ντροπαλό, μια χαρα ανετος είναι, κατι όμως τον κανει και στεκεται μακρια. Ας τον αφησουμε ελευθερα να κανει ότι θελησει.
Μιας και θες να μαθεις τα δικα μου σαν κουτσομπολης που λες ότι είσαι, να σου πω ότι αγαπηθηκα πολύ εδω μεσα απο τρία ατομα, που δεν είναι όμως ελευθερα και δεν γίνεται να προχωρησει η αγαπη μας και να ολοκληρωθεί φυσικά. Εμεινε η αγαπη του ενός που με στηρίζει με σπανιότατη φιλία για τα δεδομενα της εποχης μας και πιστεψέ με, πολλες φορές μου αρκεί γιατί είναι πολυ δυνατό το συναίσθημα. Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι θα απαλλαγω απο την επιθυμία μίας ερωτικής σχεσης πληρως, όμως είναι κατι που το περιμενω και απο τον Θεό σαν πνευματικό ατομο που είμαι.
Αν μου αναψει το πρασινο φως, εχει καλώς, διαφορετικά θα μείνω ετσι όπως είμαι τωρα, ελευθερη, ωραία και...μοιραία...

"Άχρι καιρού..."
Την εχω πει την ηλικία μου, είμαι σαραντα, αλλα μικροδείχνω, με περνανε για 25αρα, το πολυ 30.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:51Πόσο χρονών είσαι;Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 20:02Νατάσα σε συγχαίρω! Από την μία είσαι γυναίκα πνευματική, θρησκευόμενη που εκ των πραγμάτων σημαίνει πως είσαι ον υψηλής ηθικής στάθμης, πέρα από τα τα συμβατικά μονοδιάστατα υλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν αρκετούς από τους ανθρώπους της εποχής μας και τους κάνουν αντιαισθητικούς, από την άλλη όμως, η όλη πνευματικότητα σου, δεν σε αποτρέπει καθόλου από το να το λες το γράμμα φυσιολογικά.
"Άχρι καιρού..."
Δεν το θυμόμουν. Μάλιστα! Ενδιαφέρον! Πολύ ενδιαφέρον!Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 22:07Την εχω πει την ηλικία μου, είμαι σαραντα, αλλα μικροδείχνω, με περνανε για 25αρα, το πολυ 30.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:51Πόσο χρονών είσαι;Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39
Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Υπερκουλτουριάρης
Η αγάπη όποια μορφή και να πάρει πάλι αγάπη μένει, οπότε να χαίρεσαι που την έζησεςΝατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 22:02Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:46Νατασάρα μου σου εύχομαι το καλύτερο!Νατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:39
Σ ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου, δεν ξερω τί να πω. Μόνο ότι η δικη μου διαίσθηση μου λεει ότι ενδιαφέρω περισσότερο εναν εδω μεσα που είναι λίγο μικρότερός μου αλλα για κάποιο λόγο δεν εχει κινηθεί ακόμα (δεν λεω ποιος είναι).
Είμαι βέβαια περίεργος και κοτσομπόλης, ελπίζω να μάθω ποιος είναι ο θαυμαστής. Αν δεν κάνει κίνηση γιατί είναι ντροπαλός,πες μου και θα παίξω ύπουλα με το μυαλό του χωρίς να καταλάβει τίποτα.Η ευτυχία σου θα έχει την στήριξη μου
Δεν τον εχω για ντροπαλό, μια χαρα ανετος είναι, κατι όμως τον κανει και στεκεται μακρια. Ας τον αφησουμε ελευθερα να κανει ότι θελησει.
Μιας και θες να μαθεις τα δικα μου σαν κουτσομπολης που λες ότι είσαι, να σου πω ότι αγαπηθηκα πολύ εδω μεσα απο τρία ατομα, που δεν είναι όμως ελευθερα και δεν γίνεται να προχωρησει η αγαπη μας και να ολοκληρωθεί φυσικά. Εμεινε η αγαπη του ενός που με στηρίζει με σπανιότατη φιλία για τα δεδομενα της εποχης μας και πιστεψέ με, πολλες φορές μου αρκεί γιατί είναι πολυ δυνατό το συναίσθημα. Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι θα απαλλαγω απο την επιθυμία μίας ερωτικής σχεσης πληρως, όμως είναι κατι που το περιμενω και απο τον Θεό σαν πνευματικό ατομο που είμαι.
Αν μου αναψει το πρασινο φως, εχει καλώς, διαφορετικά θα μείνω ετσι όπως είμαι τωρα, ελευθερη, ωραία και...μοιραία...

Λες να ψήνεται ο Tύπος για εσένα; Αν αποκτήσω παρτίδες, θα του το φέρω ύπουλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 26 Σεπ 2019, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Oι μεταγαμιαιες να απαγορευτούν. Αφού παντρεύτηκες για να κάνεις οικογένεια, τελείωσε ότι καβλωτικο υπήρχε. Πηδιεται ο καθένας όπου γουστάρει μετα, αλλά με καποτα, για να αποφευχθούν διάφορες προβληματικες καταστάσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και βεβαια χαίρομαι και νοιωθω ότι γεμισα με την αγαπη. Μου αρεσει που θες να βοηθησεις και να γίνεις προξενητης!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 22:56Η αγάπη όποια μορφή και να πάρει πάλι αγάπη μένει, οπότε να χαίρεσαι που την έζησεςΝατάσα έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 22:02Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 21:46
Νατασάρα μου σου εύχομαι το καλύτερο!
Λες να ψήνεται ο Tύπος για εσένα; Αν αποκτήσω παρτίδες, θα του το φέρω ύπουλα

Ποιον εννοείς Τυπο με ταυ κεφαλαίο;...
"Άχρι καιρού..."
- Υπερκουλτουριάρης
Εννοειται! Ειμαι ενα ανθρωπινο απλικεισον, κανω κονε και χωρις να το καταλαβαινουν οι αμεσα ενδιαφερομενοι

Τύπο λεω αυτον τον σαδομαζοχιστη που εχει τον Σταθη Ψαλτη αβαταρ.
Καλό είναι αυτο που κανεις, αλλα να μην σε βρίζουν όταν δεν πετυχαίνει η σχεση.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 23:45Εννοειται! Ειμαι ενα ανθρωπινο απλικεισον, κανω κονε και χωρις να το καταλαβαινουν οι αμεσα ενδιαφερομενοιΕχω προκαλεσει επιτυχημενες σχεσεις, δυστυχως και πολλες αποτυχημενες,εως και γεννησεις παιδιων
Τύπο λεω αυτον τον σαδομαζοχιστη που εχει τον Σταθη Ψαλτη αβαταρ.
Με τον Feindflug δεν ταιριαζουμε, τα εχουμε πει.
Μην θες να μαντεψεις, θα στο πω εν καιρω αν είναι.
"Άχρι καιρού..."
οκ Νατασα μ'επεισες.
Σου αναβω πρασινο φως,προχωρα.
Σου αναβω πρασινο φως,προχωρα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Τα 'λεγα εγώ ότι είμαι αντικείμενο κουτσομπολιών...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις υπέρ της Χαμάς;
από Otto Weininger » 12 Οκτ 2023, 22:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 168 Απαντήσεις
- 4747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gordian Knot
13 Νοέμ 2023, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να απαγορευτούν οι γυναίκες στα κρίσιμα ματς;
από EKPLIKTIKOS » 23 Απρ 2025, 23:27 » σε Αθλητικά - 10 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης