Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ξεκολλήστε με τον Χαϊκάλη, άδικο να στοχοποιείται αυτός. Μαλακούλης ήταν όχι καθίκι ή εγκληματίας. Και βγήκε δημόσια με απείρως μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και θάρρος από όλους τους υπόλοιπους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όπως ήταν φυσικό, οι σοβαρές μαλακίες μερικών οδήγησαν στην ανθρωποφαγία πολύ περισσότερων. Δεν είναι η πρώτη φορά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό τώρα είναι αληθινό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
νομιζω οτι το ειπε στην συνεντευξη στην καινουριου που καποιος εβαλε το βιντεο πιο πανω
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάθισα και το είδα το βιντεάκι, νομίζω πως πουθενά δε λέει κάτι τέτοιο πάντως
εκτός κι αν εννοεί αυτό στο 2:00, αλλά όταν βάζεις εισαγωγικά υποτίθεται πως μεταφέρεις αυτολεξεί αυτό που ειπώθηκε
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ούτε τα ρομπότ δεν την γλύτωσαν από το υπερσεξουαλικό κτήνος

Ρε συ και να το έλεγε, που το περίεργο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 23:55κάθισα και το είδα το βιντεάκι, νομίζω πως πουθενά δε λέει κάτι τέτοιο πάντως
εκτός κι αν εννοεί αυτό στο 2:00, αλλά όταν βάζεις εισαγωγικά υποτίθεται πως μεταφέρεις αυτολεξεί αυτό που ειπώθηκε
Σου λέει ότι υποτίθεται την παίρνω τηλ και τον παίζω.
Ε μέχρι να τελειώσω πέρασαν και πέντε λεπτά.
Η άλλη τι στο διάολο κάνει στο ακουστικό; Γιατί δεν το έκλεισε μόλις κατάλαβε "τι παίζει";
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Καραμελίτσα
Ευτυχώς οι μπούμερς που ήταν όλοι αρσενικά παλιάς κοπής πάνε προς απόσυρση.
Στους ζούμερς, η παλιά κοπή φαντάζει ως νεάντερνταλ.
Στους ζούμερς, η παλιά κοπή φαντάζει ως νεάντερνταλ.
Z
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Αρσενικό παλαιάς κοπής είναι ο κύριος της φωτογραφίας, όχι ο Χαλι-γκάλης.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκαPrepon έγραψε: ↑17 Φεβ 2021, 12:42Ρε συ και να το έλεγε, που το περίεργο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 23:55κάθισα και το είδα το βιντεάκι, νομίζω πως πουθενά δε λέει κάτι τέτοιο πάντως
Σου λέει ότι υποτίθεται την παίρνω τηλ και τον παίζω.
Ε μέχρι να τελειώσω πέρασαν και πέντε λεπτά.
Η άλλη τι στο διάολο κάνει στο ακουστικό; Γιατί δεν το έκλεισε μόλις κατάλαβε "τι παίζει";
σοβαρά τώρα
δεν ντρέπεται να βγαίνει και να τα λέει αυτά;
και καλά αυτό τώρα ελαφραίνει τη θέση του;
τι ξεφτίλας
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το 'ρσενικο παλιας κοπης' ειναι απλα δικαιολογια για αυτα που εκανε. Δεν υπηρχε κανενα 'αρσενικο παλιας κοπης'. Μονο καταπιεση των γυναικων που για αιωνες ειχαν υποστει βαναυσοτητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-