Πλάκα πλάκα έτσι όπως είναι δομημένες οι (δυτικές) σύγχρονες κενωνίες μας σήμερα είναι κάτι σαν πλέηγκραουντ για τους σουβλατζήδες* (και ακόμη περισσότερο για τις μπάη γυναίκες, βασικά σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι μπάη οπότε πάλι αυτές είναι κερδισμένες, πάλι μας τρώνε), η μόνη διαφοροποίηση/πρόβλημα για να γαμάς ότι κινείται είναι στα φταλέ. Η χαρά του πούστη δηλαδή.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 00:47ίσως φταίει συς οτι εμείς αρχίσαμε να ξυριζόμαστε/χτενιζόμαστε/ντυνόμαστε ακριβά πολλά χρόνια πριν και δεν το θεωρούμε κλέψιμο, μόνο το κραγιόν κλπ είναι κακό. Αν τα κόψουμε όλα όλοι, πάλι θα μας ρίχνουν σύς νομίζω, είναι στα μάτια μας η πραγματικότητα και θέλουμε να δούμε αυτά που βλέπουμε, αλλιώς υπάρχει ο δρόμος του σουβλατζή.
Εμείς, τα γνήσια σερνικά εννοώ εδώ εμάς δηλαδή, σε αυτό το περιβάλλον (έτσι όπως έχει διαμορφωθεί) εξαιτίας του ότι το (ωραίο) μουνί (ο κώλος, τα βυζγιά, εγώ έχω ένα κόλλημα με τις μικρές ελίτσες λίγο πάνω και δίπλα από τα χείλη) είναι χάρτνκόουντηντ σαν στόχος είμαστε από χέρι καμμένοι, ειδικά αν δεν υπάρχουν και πολλά φταλέ για ξόδεμα (καλά οκ και να υπάρχουν αυτό, λίγα - αλλά σημαντικά - πράματα αλλάζουν).
*αμφιβάλλω πολύ αν ο σουβλατζής είναι χόμο, πούστης είναι σίγουρα.