Χαζές χυλόπιτες.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Χαζές χυλόπιτες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 15 Μαρ 2020, 20:25

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:22

Έντιτ: Ξέχασα, δεν γίνεται, τις περισσότερες φορές εμείς είμαστε που τις προσεγγίζουμε.
σπάνια δίχως δικό μας κάλεσμα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Μαρ 2020, 20:25

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:20
Τις προσωπικές μου εμπειρίες τις έγραψα για να αιτιολογήσω το συμπέρασμά μου. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε περαιτέρω με τα προσωπικά μου, αλλά με τον προβληματισμό γενικά. Είναι συχνές οι προ σχέσης χυλόπιτες; Αν ναι γιατί; Είναι όλες οι γυναίκες παλαβές ή αυτά που έγραψα είναι προκαταλήψεις;
Αλλη μια φορα -
ΔΕΝ ειναι χυλοπιτες αυτες που περιεγραψες
ΔΕΝ ειναι συχνες αυτες οι συμπεριφορες , ειναι σιγουρες :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Μαρ 2020, 20:32

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:16
Naida έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:11
Καλά δεν το συζητάω για τις περιπτώσεις που είσαι πιωμένος.
Είμαι λειτουργικός μπεκρής.
Δεν έχει να κάνει, και μόνο που θα σε δει η άλλη με μάτια κόκκινα και να μυρίζεις αλκοόλ είναι από μόνο του λόγος για Χ. Άλλο αν είναι φίλη και πίνετε παρέα ξέρω γω.
Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:22
Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:13
Πολλα εχουν να κερδισουν - να διαπραγματευτουν - να τεσταρουν - να φερουν τη διαφαινομενη ''σχεση'' στα μετρα που θελουν κλπ
Γνωσεις Α ταξης για την ψυχολογια τους -προκαταρκτικων- του ζευγαρωματος - σταθερη απο την αυγη της ανθρωποτητας.
Σιγα που φοβουνται μην χασουν την ευκαιρια :D
Για πλακα μας παιζουν ετσι και μπουμε γηπεδο - μονο ο χουλιγκανισμος σωζει .
Ε, τότε να το κάνουμε κι εμείς.

Έντιτ: Ξέχασα, δεν γίνεται, τις περισσότερες φορές εμείς είμαστε που τις προσεγγίζουμε.
Εσείς καίγεστε να πηδήξετε :102:
Εκτος κι αν μιλάμε για έρωτα οπότε αλλάζει ε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 15 Μαρ 2020, 20:32

Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:25
Αλλη μια φορα -
Οτιδήποτε επικοινωνεί "δεν γουστάρω να κάνω τίποτα που έχει σχέση με σεξ μαζί σου" είναι χυλόπιτα. Αν αυτό αναιρεθεί, τότε αναιρείται η χυλόπιτα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έπεσε.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 15 Μαρ 2020, 20:38

Naida έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:32
Δεν έχει να κάνει, και μόνο που θα σε δει η άλλη με μάτια κόκκινα και να μυρίζεις αλκοόλ είναι από μόνο του λόγος για Χ. Άλλο αν είναι φίλη και πίνετε παρέα ξέρω γω.
Γιατί να το αναιρεί μετά;
Naida έγραψε:
Δεν ήξερα ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Μαρ 2020, 20:41

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:38
Naida έγραψε:
Γιατί να το αναιρεί μετά;
Naida έγραψε:
Δεν ήξερα ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται.
Μπορεί να το βλέπει αλλιώς :102:
Δεν είπα δεν ενδιαφέρομαστε. Και ενδιαφερόμαστε, και καιγόμαστε. Απλά δεν καιγόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Εμείς έχουμε άλλες διαδικασίες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Μαρ 2020, 20:43

Βλήμα έγραψε:
Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:25
Αλλη μια φορα -
Οτιδήποτε επικοινωνεί "δεν γουστάρω να κάνω τίποτα που έχει σχέση με σεξ μαζί σου" είναι χυλόπιτα. Αν αυτό αναιρεθεί, τότε αναιρείται η χυλόπιτα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έπεσε.
Αλλη μια προαπαθεια ( ελπιζω τελευταια ) με παραδειγμα.
Ακομα και αυτες που μας την πεφτουν ωμα μεχρι να φτασουμε στο κρεβατι μας ''χυλοπιτιαζουν''(οπως το εννοεις κ περιγραφεις) οχι μια αλλα δεκα μια φορες ακομα και την τελευταια στιγμη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 15 Μαρ 2020, 20:44

Αγις έγραψε:
Πολλα εχουν να κερδισουν - να διαπραγματευτουν - να τεσταρουν - να φερουν τη διαφαινομενη ''σχεση'' στα μετρα που θελουν κλπ
Γνωσεις Α ταξης για την ψυχολογια τους -προκαταρκτικων- του ζευγαρωματος - σταθερη απο την αυγη της ανθρωποτητας.
Naida έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:41
Δεν είπα δεν ενδιαφέρομαστε. Και ενδιαφερόμαστε, και καιγόμαστε. Απλά δεν καιγόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Εμείς έχουμε άλλες διαδικασίες.
Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι έναν κοινό νοηματικό τόπο μεταξύ αυτών των δύο αναρτήσεων.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 15 Μαρ 2020, 20:45

Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:43
Ακομα και αυτες που μας την πεφτουν ωμα μεχρι να φτασουμε στο κρεβατι μας ''χυλοπιτιαζουν''(οπως το εννοεις κ περιγραφεις) οχι μια αλλα δεκα μια φορες ακομα και την τελευταια στιγμη .
Αυτό λέω κι εγώ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Μαρ 2020, 20:48

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:44
Αγις έγραψε:
Naida έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:41
Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι έναν κοινό νοηματικό τόπο μεταξύ αυτών των δύο αναρτήσεων.
Αν σε βολεύει έτσι, τι να σου πω, δες το έτσι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Μαρ 2020, 20:50

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:45
Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 20:43
Αυτό λέω κι εγώ.
Θυμησε μου- τι ψηφιζεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 16 Μαρ 2020, 08:12

αυτές οι χαζες χυλοπιτες είναι το αλατοπίπερο στις σχέσεις
το κάνουμε συχνά για να νιώσουμε όμορφα

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 16 Μαρ 2020, 13:41

Fluffy έγραψε:
16 Μαρ 2020, 08:12
Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 19:33
Και τρίτη ερώτηση που μάλλον μόνο γυναίκες μπορούν να την απαντήσουν: αν σας αντιμετωπίσει έτσι ένας άνδρας, πρώτα χυλόπιτα και μετά "το μετάνιωσα" μετά θα είστε διατεθειμένες να συνεχίσετε με τον τρόπο που θεωρείτε αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε εμείς;

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 16 Μαρ 2020, 13:43

Fluffy έγραψε:
16 Μαρ 2020, 08:12
Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 19:55
Η χυλόπιτα είναι άσχημη κατάσταση. Αν μία γυναίκα δεν γουστάρει, δεν οφείλει να την νοιάζει το αν θα στεναχωρηθώ ή όχι, την προσεγγίζω, δεν γουστάρει και τέρμα. Αν όμως γουστάρει, τότε αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Αν ρίχνει χυλόπιτα και μετά την αναιρεί, το μόνο κίνητρο που μπορώ να αντιληφθώ είναι σαδισμός.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 16 Μαρ 2020, 15:47

Βλήμα έγραψε:
15 Μαρ 2020, 19:09
Έχω γίνει έτσι κι αλλιώς ρεζίλι στην ενότητα, οπότε θα θίξω ένα θέμα που με προβληματίζει πολύ. Θα ταίριαζε και στο "ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλο" αλλά νομίζω ότι αξίζει ένα δικό του νήμα.

Δεν υπάρχει γυναίκα να έχω προσεγγίσει και να μην μου ρίξει χυλόπιτα. Μου έχει τύχει να παίζουμε διακριτικά και όταν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να με αποφεύγει έντονα, να παραιτούμαι και να έρχεται μετά να μου πει "έχεις κάτι;" και να συνεχίζουμε από εκεί. Μου έχει τύχει να προσεγγίζω κοπέλα, να μου λέει "όχι" να συνεχίζει να με φλερτάρει, να την ξαναπροσεγγίζω και να καταλήγουμε μαζί. Μου έχει τύχει να λέω σε μία φίλη μου ότι την γουστάρω και να μου ρίχνει άκυρο και την επομένη να επιμένει να συναντηθούμε και να καταλήγει να με ρωτάει "αυτό που είπες χθες, ισχύει ακόμα;" και να καταλήγουμε μαζί. Μου έχει τύχει να με προσεγγίζει κοπέλα, να ανταποκρίνομαι, να ρίχνει άκυρο στην ανταπόκρισή μου, να με ξαναπροσεγγίζει, να ξανανταποκρίνομαι (τζάμπα είναι :102: ) και να κάνουμε σχέση. Εννοείται ότι υπάρχουν κι άπειρες χυλόπιτες που ο κάθε ένας μετά συνέχισε την ζωή του αλλά αυτό είναι τελείως εκτός θέματος.

Τι δεν μου έχει τύχει ποτέ; Η κανονικότητα που θα υπέθετε κανείς αν του έδινες τα δεδομένα "δυο αθρώποι γουστάρονται, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να είναι μαζί και προσεγγίζει ο ένας τον άλλο".

1) Αυτά που μου έχουν τύχει είναι εξαιρέσεις; Είμαι απλά γκαντέμης; Είναι πολλές οι γυναίκες που αν τους πεις "πάμε για ένα ποτό οι δυο μας" και γουστάρουν θα απαντήσουν κατευθείαν "ναι, αμέ, τέλεια";

2) Γιατί υπάρχει αυτό το μοτίβο; Χρησιμεύει πουθενά;
Εμενα μου εχει τυχει και το απευθειας, χωρις παιχνιδια, σπανιο, αλλα ναι, μου εχει τυχει. Δεν ειναι κατι παραξενο, απλη συμπεριφορα ειναι, ποια γυναικα τολμα να εκτιθεται;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών