Θα πηδ@γατε τη Την Όλγα Κυριλένκο;...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηδ@γατε τη Την Όλγα Κυριλένκο;...
Οχι ρε μλκ δεν πιστευω να κολλησε και η Αλις
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα χερακια μακρια απο το σεντονι ομως να μη γινει συνηθεια 
ειναι μαλλον οι επιπτωσεις του no nut november και του τσαμπα πορνο που ειναι τοσο ελκυστικο για εσας τα κεκακια

ειναι μαλλον οι επιπτωσεις του no nut november και του τσαμπα πορνο που ειναι τοσο ελκυστικο για εσας τα κεκακια

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ισχύει το τζαμπα του σειρηνακη; Πήγα να μπω χτες στον μάγο της καλαματας και δεν άνοιγε, μας δουλεύει ;
Μηπως ξερεις ποιο ματς βλεπουν στο "Βλέποντας ποδόσφαιρο με τον κολλητό του γκόμενού μου"
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
O τίτλος κόβεται στην αρχική σελίδα και νόμισα ότι έγραφε για την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ναι. Θα την πήδαγα. Αυτή την Όλγα Κυριλένκο δεν την ξέρω ούτε και την άλλη την Λίμα αλλά αν μου κάθονταν θα τις πήδαγα κι αυτές. Έτσι όπως είμαι μέχρι και τη γυναίκα μου θα πήδαγα αν μου καθόταν. Μου έχει βγάλει πολύ καύλα όλη αυτή η απομόνωση.
Νομίζω ότι είναι καταγραμμένες περιπτώσεις στον Μεσαίωνα όπου, σε περιόδους λοιμού, οι άνθρωποι καταλαμβάνονταν από ερωτική τρέλαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 09:49O τίτλος κόβεται στην αρχική σελίδα και νόμισα ότι έγραφε για την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ναι. Θα την πήδαγα. Αυτή την Όλγα Κυριλένκο δεν την ξέρω ούτε και την άλλη την Λίμα αλλά αν μου κάθονταν θα τις πήδαγα κι αυτές. Έτσι όπως είμαι μέχρι και τη γυναίκα μου θα πήδαγα αν μου καθόταν. Μου έχει βγάλει πολύ καύλα όλη αυτή η απομόνωση.

- Eθνικοκοινωνιστης
γιαυτο τα προτυπα ομορφιας ηταν οι χοντρουλες? 

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Προφανώς
Χοντρούλα σήμαινε ότι δεν είναι φιλάσθενη και επίσης τα φαρδιά λαγόνια σήμαιναν ότι δεν θα πεθάνει στη γέννα
όχι ακριβώςBeria έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 10:01Νομίζω ότι είναι καταγραμμένες περιπτώσεις στον Μεσαίωνα όπου, σε περιόδους λοιμού, οι άνθρωποι καταλαμβάνονταν από ερωτική τρέλαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 09:49O τίτλος κόβεται στην αρχική σελίδα και νόμισα ότι έγραφε για την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ναι. Θα την πήδαγα. Αυτή την Όλγα Κυριλένκο δεν την ξέρω ούτε και την άλλη την Λίμα αλλά αν μου κάθονταν θα τις πήδαγα κι αυτές. Έτσι όπως είμαι μέχρι και τη γυναίκα μου θα πήδαγα αν μου καθόταν. Μου έχει βγάλει πολύ καύλα όλη αυτή η απομόνωση.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE ... E%AF%CE%B1
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Έθνι, την πηδάς αυτή;

- Veni Vidi Vici
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δες πιο προσεκτικά.Nero έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 10:04όχι ακριβώςBeria έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 10:01Νομίζω ότι είναι καταγραμμένες περιπτώσεις στον Μεσαίωνα όπου, σε περιόδους λοιμού, οι άνθρωποι καταλαμβάνονταν από ερωτική τρέλαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 09:49O τίτλος κόβεται στην αρχική σελίδα και νόμισα ότι έγραφε για την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ναι. Θα την πήδαγα. Αυτή την Όλγα Κυριλένκο δεν την ξέρω ούτε και την άλλη την Λίμα αλλά αν μου κάθονταν θα τις πήδαγα κι αυτές. Έτσι όπως είμαι μέχρι και τη γυναίκα μου θα πήδαγα αν μου καθόταν. Μου έχει βγάλει πολύ καύλα όλη αυτή η απομόνωση.επιδημία χορού τους έπιανε. Κυριολεκτικά, τους έπιανε μια μεταδοτική παράκρουση που τους υποχρέωνε να αρχίσουν να χορεύοη μέχρι τελικής πτώσεως
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE ... E%AF%CE%B1
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μίνως Μάτσας «Η Ολγα Κεφαλογιαννη ηταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις»
από Μαδουραίος » 17 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
21 Οκτ 2024, 21:32
-