Ασεξουαλικοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ασεξουαλικοί
εγω ειχα εναν γνωστο που με αναβολικα ξεμουνιασε 10-12 φορες την νυχτα την γκομενα του.
παντως υπαρχει η λεγομενη υπερσεξουαλικοτητα σε μερικους αντρες και γυναικες που τους ωθει να κανουν πολλες φορες σεξ την ημερα. δεν εχει σχεση με τα επιπεδα ορμονων τους
παντως υπαρχει η λεγομενη υπερσεξουαλικοτητα σε μερικους αντρες και γυναικες που τους ωθει να κανουν πολλες φορες σεξ την ημερα. δεν εχει σχεση με τα επιπεδα ορμονων τους
Ε! Αυτο ρωταω να μαθω.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:30Γιατι;paul25 έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:28Εξαρταται, αν την ειχε στο δασος χωρις σχεδιο και προσωρινα, ο χρονος των εξι βιασμων ειναι μικρος, επειδη αιματωνεται συχνα το πεος, σε πονανε τα νευρα του μετα. Αλλα και χρονος να μεσολαβουσε, τιθεται το γεγονος οτι ολοι οι φυσιολογικοι κανουν σεξ μια φορα αντε δυο και καλυπτεται η αναγκη τους τουλαχιστον τρεις μερες γιατι χορταινουν, αυτος δεν κορεστηκε; Γιατι η αναγκη του ηταν τοσο αχορταγη;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Όλοι πάσχουν από πρόσκαιρο "ασεξουαλισμό" που και που. Δεν μπορεί κάτι στη ζωή σου να πηγαίνει εντελώς σκατά αλλά να διατηρείς παράλληλα καλή σεξουαλική ζωή γιατί αυτή απαιτεί διάθεση.
Οι ασέξουαλς θεωρούν ότι αντιπροσωπεύουν έναν σεξουαλικό προσανατολισμό όχι κάτι προσωρινό.
Αλλο να αυνανιζεται καποιος καθε μερα και αλλο εξι φορες σε μια ωρα. Στη δευτερη περιπτωση το οργανο πια δεν μπορει να ακολουθησει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ο βίος (βασιζόμενος στη βία) του εν Χριστώ μοναχού, σημαίνει εικονική αποκοπή του φύλου/όρχεων αυτού.
Πλέον η βαρβάτη ενέργεια δεν απώλειται αλλά κυκλούται στον χοϊκό οργανισμό του μοναχού, πυρπολώντας τα θεία μέρη του νου κατά Χάριν. Όλα δύναται να αποκαλυφθούν στο πλάσμα Του πλέον.
Πέραν των χαχάνων του λαού, υπάρχει η έσω φρικτή και αποκαλυπτική ενέργεια. Η αταραξία που κυκλεί τις αποκαλύψεις, τις θεοφάνειες.
+++
Πλέον η βαρβάτη ενέργεια δεν απώλειται αλλά κυκλούται στον χοϊκό οργανισμό του μοναχού, πυρπολώντας τα θεία μέρη του νου κατά Χάριν. Όλα δύναται να αποκαλυφθούν στο πλάσμα Του πλέον.
Πέραν των χαχάνων του λαού, υπάρχει η έσω φρικτή και αποκαλυπτική ενέργεια. Η αταραξία που κυκλεί τις αποκαλύψεις, τις θεοφάνειες.
+++
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Να υποθέσω χωρίς εκσπερμάτωση και τις 10 φορές σωστά;
Δεν ξέρω ρε συ, εμένα μου μοιάζει αφύσικο να έχει ο άλλος τέτοιες αντοχές και συχνότητα. Εγώ θα έλεγα ένας τέτοιος άνθρωπος πως σίγουρα κάτι παίρνει. Θες κόκα; θες χάπια; κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 12 Μάιος 2020, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
7 φορές σε μια μέραΖενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Νόμιζα θα πεθάνω στο τέλος, είναι απ τις περιπτώσεις που στο τέλος φωνάζεις επιστήμονες να βγάλουν πόρισμα αν βγήκε κάτι
Η κόκα έχει την αντίθετη επίδραση. Σταδιακά χάνεις την ικανότητα να σου σηκωθεί. Τέλος πάντων. Ψιλοζηλεύεις ή μου φαίνεται;Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:46Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Να υποθέσω χωρίς εκσπερμάτωση και τος 10 φορές σωστά;
Δεν ξέρω ρε συ, εμένα μου μοιάζει αφύσικο να έχει ο άλλος τέτοιες αντοχές και συχνότητα. Εγώ θα έλεγα ένας τέτοιος άνθρωπος πως σίγουρα κάτι παίρνει. Θες κόκα; θες χάπια; κάτι.

μούσιjason έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:467 φορές σε μια μέραΖενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Νόμιζα θα πεθάνω στο τέλος, είναι απ τις περιπτώσεις που στο τέλος φωνάζεις επιστήμονες να βγάλουν πόρισμα αν βγήκε κάτι

Antigeist έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:49Η κόκα έχει την αντίθετη επίδραση. Σταδιακά χάνεις την ικανότητα να σου σηκωθεί. Τέλος πάντων. Ψιλοζηλεύεις ή μου φαίνεται;Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:46Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34
Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Να υποθέσω χωρίς εκσπερμάτωση και τος 10 φορές σωστά;
Εχμ γυναίκα είμαι, σόρι ε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΕύκολαAntigeist έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:51μούσιjason έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:467 φορές σε μια μέραΖενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:34
Στα 33 μου ειχα καταφέρει 10 φορές μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς κανένα βοήθημα, μόνο με γερή μάσα.
Ούτε εσύ ξέρεις; ε ποιος θα μας πει τελοσπαντων;paul25 έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:43Ε! Αυτο ρωταω να μαθω.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:30Γιατι;paul25 έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:28
Εξαρταται, αν την ειχε στο δασος χωρις σχεδιο και προσωρινα, ο χρονος των εξι βιασμων ειναι μικρος, επειδη αιματωνεται συχνα το πεος, σε πονανε τα νευρα του μετα. Αλλα και χρονος να μεσολαβουσε, τιθεται το γεγονος οτι ολοι οι φυσιολογικοι κανουν σεξ μια φορα αντε δυο και καλυπτεται η αναγκη τους τουλαχιστον τρεις μερες γιατι χορταινουν, αυτος δεν κορεστηκε; Γιατι η αναγκη του ηταν τοσο αχορταγη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όταν διαβάζω μερικούς από εσάς μου πέφτει λίγο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Να δείξουμε βυζιά να ανέβει;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...