Τι είναι αυτό που θέλετε και σας το προσφέρει μόνο η 25άρα;
Τα σωματικά κάλλη οκ το καταλαβαίνω.
Αλλά σας φτάνει μόνο αυτό;
Ο 35 αρης - που μετράει - απολαμβάνει ζωάρα - ( φυσικά με μικρές ) οι συνομήλικες + - δεν έχουν ελπίδα.Custom_F έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:13Δεν ειμαι σιγουρη οτι ο 35αρης θα θελει τοσο πολυ να επικοινωνησει ουσιαστικα...bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:10
Δεν ξέρω τι σκέφτεται η 25αρα πάντως ξέρω τι σκέφτεται ένας 35αρης που είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία.
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Και ξαναλέω δεν εννοώ να πιούμε κανά καφέ στην παρέα και να κάνουμε χαβαλέ.
Εννοώ να έχεις σχέση.
Σε άλλη φάση είναι ο ένας, σε άλλη φάση είναι ο άλλος και όσο και να περνάς καλά στην αρχή οι διαφορές θα φανούν στην πορεία.
Εμενα λογικο μου ακουγεται. Οταν σοβαρευτει αντε νανεβει κανα 5αρι χρονια περιπου. Απο 25 στα 29 με 31.
Οι 37αρηδες;
Φυσικά και όχι, τεράστια σημασία έχει η προσωπικότητα μιας γυναίκας. Η ωριμότητα πάντως δεν εξαρτάται και τόσο από την ηλικία.
Η προσωπικότητα δεν συμβαδίζει με την ηλικία;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:24
Φυσικά και όχι, τεράστια σημασία έχει η προσωπικότητα μιας γυναίκας. Η ωριμότητα πάντως δεν εξαρτάται και τόσο από την ηλικία.
Δε θα τα χαλασουμε για 2 χρονια!
Φιλους εχει να μιλησει. Τη μικρη θα την εχει για να τη δειχνει και να τη...
Συμφωνώ ειδικά με την πρώτη πρόταση.Custom_F έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:27Φιλους εχει να μιλησει. Τη μικρη θα την εχει για να τη δειχνει και να τη...
Οταν φτασει στο σημειο που λες, θα την παρατησει για καποια αλλη, ειτε μικρη για να κανει τα ιδια, ειτε πιο μεγαλη για κατι πιο σοβαρο.
Εξαιρεση ειναι να ταιριαξουν ανθρωποι με μεγαλη διαφορα ηλικιας. Συμβαινει σαφως. Δεν ειναι ευκολο ομως. Αν δεχθουμε οτι οι γυναικες ειναι πιο ωριμες, τοτε με μια διαφορα πεντε χρονων με τον αντρα, θα ειναι καπου στην ιδια ηλικια. Θεωρητικα.