Σε ρολο λεωτσακου ποιός;
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ερωτοδικείο
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να με τρολάρετε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πχιάσε κόκκινοCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:06Όταν λες ότι ψάχνεις κορίτσι για σπιτι, εννοείς να το ανοίξεις ή για να το κλείσεις ;
ΥΓ: ωραια υπογραφη. μου θυμησε κατι και ηταν αυτο τελικα. δυνατο βιβλιο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν μ ακούςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:04Τι μαλακίες λες.Naida έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:04Δεν εισαι καλέ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:03
Μου απαντάς με ερώτηση; Σοβαρά τώρα;
Ναι είμαι και ψάχνω κορίτσι για σπίτι.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Για να αποφασίσει η δικαστής, θέλουμε στοιχεία .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:07Καλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να με τρολάρετε.
Yochanan έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:08Πχιάσε κόκκινοCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:06Όταν λες ότι ψάχνεις κορίτσι για σπιτι, εννοείς να το ανοίξεις ή για να το κλείσεις ;

Yochanan έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:08Πχιάσε κόκκινοCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:06Όταν λες ότι ψάχνεις κορίτσι για σπιτι, εννοείς να το ανοίξεις ή για να το κλείσεις ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Οκτ 2020, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Αινείαν θα ηταν ιδανικόςCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι στοιχεία; Ότι είμαι μόνος μου και όλα είναι ήρεμα σαν μοναστήρι;Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09Για να αποφασίσει η δικαστής, θέλουμε στοιχεία .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:07Καλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να με τρολάρετε.
Ναίδα συνεχίζεις τις μαλακίες.
- Cecily Anne
Σ'ωραιος!!!talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:10Αινείαν θα ηταν ιδανικόςCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
- Γενιά της Αμαρτίας
Ώρες-ώρες μου 'ρχεται να βάλω αγγελία στο πχώρουμ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Mπα .talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:10Αινείαν θα ηταν ιδανικόςCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
Σε μία γραμμή τα τελευταία 18000 ποστ του είναι "Αν είναι για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ, θα το έκανα, γιατί όλοι κοιτάμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καλό"
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Ντάτζες στα τελευταία 18.000 ποστ του είναι "Αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ εγώ είμαι ΜΕΣΑ. ΟΛΟ ΜΕΣΑ".
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το βλέπεις; είσαι αρνητικός κατευθείαν. Άνοιξε το μυαλό να δεχτείς τη γνώση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:11Τι στοιχεία; Ότι είμαι μόνος μου και όλα είναι ήρεμα σαν μοναστήρι;Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09Για να αποφασίσει η δικαστής, θέλουμε στοιχεία .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:07Καλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να με τρολάρετε.
Ναίδα συνεχίζεις τις μαλακίες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Νομίζω ότι δε σου πάει ΚΑΘΟΛΟΥ να δίνεις συμβουλές.
Καλύτερα να μας πεις τα δικά σου.
- Cecily Anne
Ε ποιον;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:14Mπα .talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:10Αινείαν θα ηταν ιδανικόςCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09
Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
Σε μία γραμμή τα τελευταία 18000 ποστ του είναι "Αν είναι για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ, θα το έκανα, γιατί όλοι κοιτάμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καλό"
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Ντάτζες στα τελευταία 18.000 ποστ του είναι "Αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ εγώ είμαι ΜΕΣΑ. ΟΛΟ ΜΕΣΑ".
Φρουροίιι. Παρτε τον μεσα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:17Νομίζω ότι δε σου πάει ΚΑΘΟΛΟΥ να δίνεις συμβουλές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...