Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;
Αααα κοπελιά! Μόνο και μόνο να μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον άντρα μου όποτε θέλω μου λείπει! Θα μου πεις έχει σχέση με την ηλικία αυτό; Δεν έχει! Αλλά δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας η αναπόληση της ζωής πριν.
Τα ξαναλετε σε 7-8 χρονια βεβαια.Μετανάστρια έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:31Εγώ πάντως έκανα το πρώτο στα 41 και το δεύτερο στα 42,5.
Αυτό δε που παρατηρώ είναι νεαρές μανάδες να περνάνε κρίσεις, να μην υποφέρουν τα βλαστάρια τους, να πλακώνονται με τους άντρες τους και να αναπολούν την εποχή πριν τα κάνουν. Η αφεντιά μου είμαι εντλώς ζεν και μου αρέσει πολύ η νέα μου ζωή.
Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτά συμβαίνουν επειδή οι κοπελίτσες που κάνουν παιδάκια στα 25 ή στα 28 δεν έχουν ακόμα χορτάσει τη ζωή τους. Κάθε βράδυ που περνάνε στο σπίτι, φορόντας τη φόρμα τους και με το μαλί πέντε μέρες άπλυτο, να διακόπτουν την ταινιά στο βίντεο (μοναδική διασκέδαση που παίζει) 38 φορές γιατί ξυπνάει το βλαστάρι τους, συγκρίνουν την καταδίκη τους με τις φίλες τους που την ίδια ώρα έχουν ντυθεί και στολιστεί και βολτάρουν. Ενώ εμείς στην ηλικία μας που θα ήμασταν; Θα κάναμε κανά τρελό κλάμπινγκ; Κανά εστιατόριο, κανά σινεμά, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
Γι αυτό λέω ότι η κατάλληλη ηλικία για παιδί είναι για τον καθένα η ηλικία που το κάνει γιατί το θέλει και δεν αισθάνεται ότι θυσιάζει κάτι και όχι γιατί έτσι πρέπει.
Λάθος. Η φράση δεν έχουν ακόμα χορτάσει τη ζωή τους δεν παίζει. Ποτέ δεν χορταίνεις τη ζωή σου. Δηλαδή τι; Θες κι άλλη ζωή όπως λέμε θέλω κι άλλο φαΐ; Δεν έχεις ζωή άμα κάνεις παιδιά και μετά, πεθαμένος είσαι;Μετανάστρια έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:31Εγώ πάντως έκανα το πρώτο στα 41 και το δεύτερο στα 42,5.
Αυτό δε που παρατηρώ είναι νεαρές μανάδες να περνάνε κρίσεις, να μην υποφέρουν τα βλαστάρια τους, να πλακώνονται με τους άντρες τους και να αναπολούν την εποχή πριν τα κάνουν. Η αφεντιά μου είμαι εντλώς ζεν και μου αρέσει πολύ η νέα μου ζωή.
Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτά συμβαίνουν επειδή οι κοπελίτσες που κάνουν παιδάκια στα 25 ή στα 28 δεν έχουν ακόμα χορτάσει τη ζωή τους . Κάθε βράδυ που περνάνε στο σπίτι, φορόντας τη φόρμα τους και με το μαλί πέντε μέρες άπλυτο, να διακόπτουν την ταινιά στο βίντεο (μοναδική διασκέδαση που παίζει) 38 φορές γιατί ξυπνάει το βλαστάρι τους, συγκρίνουν την καταδίκη τους με τις φίλες τους που την ίδια ώρα έχουν ντυθεί και στολιστεί και βολτάρουν. Ενώ εμείς στην ηλικία μας που θα ήμασταν; Θα κάναμε κανά τρελό κλάμπινγκ; Κανά εστιατόριο, κανά σινεμά, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
Γι αυτό λέω ότι η κατάλληλη ηλικία για παιδί είναι για τον καθένα η ηλικία που το κάνει γιατί το θέλει και δεν αισθάνεται ότι θυσιάζει κάτι και όχι γιατί έτσι πρέπει.
Μην πέφτεις θύμα μαλακισμένων ιντερνετικών κλισέ get a life και αφήνεις τη σημειολογία να σε επηρεάζει. Η διασκέδαση δεν λέγεται ζωή λέγεται διασκέδαση.
Άλλος είναι ο λόγος που πλακώνονται ή που αναπολούν τα παλιά τους χρόνια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:42Λάθος. Η φράση δεν έχουν ακόμα χορτάσει τη ζωή τους δεν παίζει. Ποτέ δεν χορταίνεις τη ζωή σου. Δηλαδή τι; Θες κι άλλη ζωή όπως λέμε θέλω κι άλλο φαΐ; Δεν έχεις ζωή άμα κάνεις παιδιά και μετά, πεθαμένος είσαι;Μετανάστρια έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:31Εγώ πάντως έκανα το πρώτο στα 41 και το δεύτερο στα 42,5.
Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτά συμβαίνουν επειδή οι κοπελίτσες που κάνουν παιδάκια στα 25 ή στα 28 δεν έχουν ακόμα χορτάσει τη ζωή τους . Κάθε βράδυ που περνάνε στο σπίτι, φορόντας τη φόρμα τους και με το μαλί πέντε μέρες άπλυτο, να διακόπτουν την ταινιά στο βίντεο (μοναδική διασκέδαση που παίζει) 38 φορές γιατί ξυπνάει το βλαστάρι τους, συγκρίνουν την καταδίκη τους με τις φίλες τους που την ίδια ώρα έχουν ντυθεί και στολιστεί και βολτάρουν. Ενώ εμείς στην ηλικία μας που θα ήμασταν; Θα κάναμε κανά τρελό κλάμπινγκ; Κανά εστιατόριο, κανά σινεμά, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
Μην πέφτεις θύμα μαλακισμένων ιντερνετικών κλισέ get a life και αφήνεις τη σημειολογία να σε επηρεάζει. Η διασκέδαση δεν λέγεται ζωή λέγεται διασκέδαση.
Άλλος είναι ο λόγος που πλακώνονται ή που αναπολούν τα παλιά τους χρόνια.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εντάξει και για τους περισσότερους δεν είναι εύκολο να έχουν ένα καθημερινό, δομημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, δε σημαίνει ότι όντως δε θα μπορούσαν να το κάνουν κι ότι δεν θα ταν καλύτερο για αυτούς να το έκαναν.
Με ξέρεις για άτομο που θίγεται; Άραξε, κουβέντα κάνουμε.Να ξεκαθαρισω οτι δεν το ειπα για να σε προσβαλω, απλως καμια φορα θελουμε πραγματα επειδη μεγαλωσαμε γνωριζοντας αυτα. Το ξεκαθαρισες ομως εσυ!Αρχίζω από το τελευταίο. Δε νιώθω καμία ευθύνη να μιμηθώ τους γονείς μου, όπως δεν τους μιμούμαι σε ένα σωρό άλλα πράγματα (π.χ. είναι κι οι δύο καπνιστές). Το συγκεκριμένο θεωρώ πως είναι σωστό.
Το επιχείρημα σου είναι άτοπο για τους λόγους που εξηγώ στο bolded. Μπορώ να ξέρω τι ισχύει σε καταστάσεις που δεν έχω ζήσει και μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Το ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει είναι αυτονόητο και δεν αλλάζει αυτό που λέω.Δεν ειναι ατοπο. Τα παθηματα και τα μαθηματα που θα εχεις σε δεκα χρονια, ισως να σε εχουν κανει να σκεφτεσαι αλλιως. Ισως! Ισως και οχι. Δεν το ξερεις ομως. Αυτο λεω. Οτι δε μπορεις να εισαι σιγουρος για το πως θα σκεφτεσαι σε 10 χρονια. Γενικα. Και παλι ομως θα σου πω οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος και δεν ειναι κακο να εχει αλλη αποψη, εφοσον εσυ εισαι σιγουρος, να κινηθεις προς την κατευθυνση που θες! Θελω να στηριζω τις αποφασεις των ανθρωπων οταν βλεπω οτι το θελουν πολυ. Δε μπορω να ξερω αν θα βγει σε καλο ή οχι, αλλα ποτε κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος για οτιδηποτε! Κανε αυτο που θες πραγματικα χωρις να επηρεαζεσαι απο κανενα.Φυσικά και μπορώ να έχω γνώμη και το επιχείρημα ότι πρέπει να έχω ζήσει κάτι για να έχω γνώμη, δεν έχει καμία βάση. Δε χρειάζεται να έχω ζήσει τον καρκίνο για να ξέρω ότι πονάει, δε χρειάζεται να έχω γίνει 70 για να ξέρω ότι τότε θα μπορώ να σπριντάρω όπως τώρα, δε χρειάζεται να έχω υπάρξει γυναίκα για να ξέρω ότι οι γυναίκες έχουν περίοδο. Το επιχείρημα είναι άτοπο. Εγώ είπα ότι το θεωρώ ανώριμο να κάνεις αυτό το πράγμα στα 35 γιατί ήδη το θεωρώ ανώριμο στα 25. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο χρόνος περνάει για όλους μας κι υπάρχει σειρά των πραγμάτων στη ζωή, αρέσει δεν αρέσει.
Μιλησες για εικονα. Τι σημασια εχει η εικονα; πως το εννοεις; αν λες οτι δε μπορει να ακολουθησει ο μεγαλυτερος γονιος σε καποιες δραστηριοτητες, ισως ναι, αλλα μιλησες για εικονα.Πάντα είναι ο γονιός του και θα τον αγαπάει, δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό που λέω. Ότι δεν είναι το ίδιο ο γονιός σου να είναι 70 και ίδιο να είναι 40. Ε, δεν είναι, πώς θα γίνει;
Ναι, μίλησα. Δεν εννοώ την εικόνα που έχουν οι εκτός οικογενείας. Εννοώ την εικόνα που θα έχει το ίδιο το παιδί για τον γονιό του. Δεν είναι το ίδιο ένα άνθρωπος 60 με έναν 45. Δεν είναι το ίδιο ένας άνθρωπος υγιής κι εύρωστος με έναν που έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας. Όχι ότι όποιος είναι 60 είναι έτσι, αλλά αυξάνουν οι πιθανότητες. Δεν είναι το ίδιο κάποιος που μπορεί να τρέχει με το παιδί του με κάποιον που δυσκολεύεται, όλα αυτα. Και κάθε ηλικία έχει άλλες ανάγκες. Όταν είσαι 30 δεν έχεις ανάκη να παίζεις κυνηγητό με τον πατέρα σου, όταν είσαι 11 έχεις. Γενικά όσο πιο μικρά τα παιδιά τόσο πιο πολύ γεμάτοι ενέργεια πρέπει να είναι οι γονείς. Και πολλοί εστιάζουν στην ηλικία που κάνουν το παιδί, δηλαδή το κάνουν στα 45 και λένε "ε, νέος είμαι". Ναι, όταν το παιδί θα ναι 15 κι εσύ 60 δεν θα σαι, φίλε μου. Λυπάμαι.
Δεν υπάρχουν hard lines όπως είπε κι ο φος αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο πολύ παίζει να μην είσαι στην πιο καλή κατηγορία κι από μία ηλικία και μετά απλά δεν είσαι.
Έχω τραβήξει άσχημο, πολύ άσχημο χαρτί με την υγεία μου. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά εμφάνισα χρόνια προβλήματα πολύ πριν το μέσο όρο. Ε, τώρα στα 45 λέω πολύ συχνά στα παιδιά μου ότι δεν μπορώ να κάνω το καθετί καθημερινό - που κάνουν άλλες μαμάδες της ηλικίας μου, γιατί δεν θα μπορώ να κάνω τα απλά, να έχω κουράγια να σηκωθώ, να κάνω ντους και να πάω στη δουλειά μου για πολλά χρόνια ακόμα που προβλέπεται! Και έχουμε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά. Θα μου πεις είναι όλοι έτσι; Δεν είναι. Αλλά πλέον στηρίζεις παιδιά μέχρι κάπου γύρω στα 25 τους. Βιολογικά, θα ήθελα και άλλο παιδί χτες. Αλλά το βιολογικό δεν συμβαδίζει πλέον με το κοινωνικό, στην κοινωνία που φτιάξαμε καλώς ή κακώς. Είχα προγόνους με άριστη υγεία και πόνταρα σε αυτό. Όμως η ζωή μου δεν είχε καμία μα καμία σχέση με τη ζωή τους και ήταν άτοπο να ποντάρω ότι κληρονόμησα τη δική τους υγεία χωρίς τον ίδιο τρόπο ζωής.Uppercut έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:47Εντάξει και για τους περισσότερους δεν είναι εύκολο να έχουν ένα καθημερινό, δομημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, δε σημαίνει ότι όντως δε θα μπορούσαν να το κάνουν κι ότι δεν θα ταν καλύτερο για αυτούς να το έκαναν.Με ξέρεις για άτομο που θίγεται; Άραξε, κουβέντα κάνουμε.Να ξεκαθαρισω οτι δεν το ειπα για να σε προσβαλω, απλως καμια φορα θελουμε πραγματα επειδη μεγαλωσαμε γνωριζοντας αυτα. Το ξεκαθαρισες ομως εσυ!Αρχίζω από το τελευταίο. Δε νιώθω καμία ευθύνη να μιμηθώ τους γονείς μου, όπως δεν τους μιμούμαι σε ένα σωρό άλλα πράγματα (π.χ. είναι κι οι δύο καπνιστές). Το συγκεκριμένο θεωρώ πως είναι σωστό.Το επιχείρημα σου είναι άτοπο για τους λόγους που εξηγώ στο bolded. Μπορώ να ξέρω τι ισχύει σε καταστάσεις που δεν έχω ζήσει και μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Το ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει είναι αυτονόητο και δεν αλλάζει αυτό που λέω.Δεν ειναι ατοπο. Τα παθηματα και τα μαθηματα που θα εχεις σε δεκα χρονια, ισως να σε εχουν κανει να σκεφτεσαι αλλιως. Ισως! Ισως και οχι. Δεν το ξερεις ομως. Αυτο λεω. Οτι δε μπορεις να εισαι σιγουρος για το πως θα σκεφτεσαι σε 10 χρονια. Γενικα. Και παλι ομως θα σου πω οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος και δεν ειναι κακο να εχει αλλη αποψη, εφοσον εσυ εισαι σιγουρος, να κινηθεις προς την κατευθυνση που θες! Θελω να στηριζω τις αποφασεις των ανθρωπων οταν βλεπω οτι το θελουν πολυ. Δε μπορω να ξερω αν θα βγει σε καλο ή οχι, αλλα ποτε κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος για οτιδηποτε! Κανε αυτο που θες πραγματικα χωρις να επηρεαζεσαι απο κανενα.Φυσικά και μπορώ να έχω γνώμη και το επιχείρημα ότι πρέπει να έχω ζήσει κάτι για να έχω γνώμη, δεν έχει καμία βάση. Δε χρειάζεται να έχω ζήσει τον καρκίνο για να ξέρω ότι πονάει, δε χρειάζεται να έχω γίνει 70 για να ξέρω ότι τότε θα μπορώ να σπριντάρω όπως τώρα, δε χρειάζεται να έχω υπάρξει γυναίκα για να ξέρω ότι οι γυναίκες έχουν περίοδο. Το επιχείρημα είναι άτοπο. Εγώ είπα ότι το θεωρώ ανώριμο να κάνεις αυτό το πράγμα στα 35 γιατί ήδη το θεωρώ ανώριμο στα 25. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο χρόνος περνάει για όλους μας κι υπάρχει σειρά των πραγμάτων στη ζωή, αρέσει δεν αρέσει.Μιλησες για εικονα. Τι σημασια εχει η εικονα; πως το εννοεις; αν λες οτι δε μπορει να ακολουθησει ο μεγαλυτερος γονιος σε καποιες δραστηριοτητες, ισως ναι, αλλα μιλησες για εικονα.Πάντα είναι ο γονιός του και θα τον αγαπάει, δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό που λέω. Ότι δεν είναι το ίδιο ο γονιός σου να είναι 70 και ίδιο να είναι 40. Ε, δεν είναι, πώς θα γίνει;
Ναι, μίλησα. Δεν εννοώ την εικόνα που έχουν οι εκτός οικογενείας. Εννοώ την εικόνα που θα έχει το ίδιο το παιδί για τον γονιό του. Δεν είναι το ίδιο ένα άνθρωπος 60 με έναν 45. Δεν είναι το ίδιο ένας άνθρωπος υγιής κι εύρωστος με έναν που έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας. Όχι ότι όποιος είναι 60 είναι έτσι, αλλά υξάνουν οι πιθανότητες. Δεν είναι το ίδιο κάποιος που μπορεί να τρέχει με το παιδί του με κάποιον που δυσκολεύεται, όλα αυτα. Και κάθε ηλικία έχει άλλες ανάγκες. Όταν είσαι 30 δεν έχεις ανάκη να παίζεις κυνηγητό με τον πατέρα σου, όταν είσαι 11 μπορεί να έχεις. Γενικά όσο πιο μικρά τα παιδιά τόσο πιο πολύ γεμάτοι ενέργεια πρέπει να είναι οι γονείς. Και πολλοί εστιάζουν στην ηλικία που κάνουν το παιδί, δηλαδή το κάνουν στα 45 και λένε "ε, νέος είμαι". Ναι, όταν το παιδί θα ναι 15 κι εσύ 60 δεν θα σαι, φίλε μου. Λυπάμαι.
Δεν υπάρχουν hard lines όπως είπε κι ο φος αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο πολύ παίζει να μην είσαι στην πιο καλή κατηγορία.
Τέλος πάντων, άργησα να βρω το σωστό άντρα, δεν είναι ότι τον είχα βρει και τον άφηνα δεκαετίες να χορτάσουμε ντόλτσε βίτα. Τουλάχιστον εκεί πέσαν τα παιδιά καλά και δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 08 Ιούλ 2018, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάπου είχα διαβάσει ότι όσο πιο μεγάλος ο άντρας τόσο πιο εξελιγμένο και το DNA που μεταφέρει.
the end
Δεν γνωρίζω για το είδος μας αλλά στη ζωοτεχνια , επιλεκτική - βελτιωτική αναπαραγωγή = ωριμο αρσενικο επι νεαρό θηλυκό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μηπως χανουμε την ουσια ομως; Υπαρχουν τοσα ενδεχομενα. Μπορει να ειναι μικρος ο γονιος και ναναι παπαρας... τι να τον κανει το παιδι τον μικρο γονιο τοτε; Σημασια εχει να μεγαλωσεις το παιδι με τροπο που να καταλαβαινει καποια πραγματα και να μην κολλαει σε καποια αλλα. Να νιωθει καλα με τον εαυτο του και την οικογενεια του. Να εχει αυτοπεποιθηση, αυτοσεβασμο! Και πολλα ακομη... Πραγματικα ειναι σημαντικοτερα αυτα απο την εικονα των γονιων. Οχι οτι πιστευω πως ειναι καλυτερο το να κανει καποιος σε μεγαλη ηλικια οικογενεια, αλλα δε θα τον κατακρινω γιαυτο. Τοτε μπορεσε, τοτε του εκατσε, τοτε οτιδηποτε. Θα κανει οτι καλυτερο μπορει, οπως θα κανει ο καθε γονιος σε καθε ηλικια. Ελπιζω.Uppercut έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:47
Ναι, μίλησα. Δεν εννοώ την εικόνα που έχουν οι εκτός οικογενείας. Εννοώ την εικόνα που θα έχει το ίδιο το παιδί για τον γονιό του. Δεν είναι το ίδιο ένα άνθρωπος 60 με έναν 45. Δεν είναι το ίδιο ένας άνθρωπος υγιής κι εύρωστος με έναν που έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας. Όχι ότι όποιος είναι 60 είναι έτσι, αλλά αυξάνουν οι πιθανότητες. Δεν είναι το ίδιο κάποιος που μπορεί να τρέχει με το παιδί του με κάποιον που δυσκολεύεται, όλα αυτα. Και κάθε ηλικία έχει άλλες ανάγκες. Όταν είσαι 30 δεν έχεις ανάκη να παίζεις κυνηγητό με τον πατέρα σου, όταν είσαι 11 έχεις. Γενικά όσο πιο μικρά τα παιδιά τόσο πιο πολύ γεμάτοι ενέργεια πρέπει να είναι οι γονείς. Και πολλοί εστιάζουν στην ηλικία που κάνουν το παιδί, δηλαδή το κάνουν στα 45 και λένε "ε, νέος είμαι". Ναι, όταν το παιδί θα ναι 15 κι εσύ 60 δεν θα σαι, φίλε μου. Λυπάμαι.
Δεν υπάρχουν hard lines όπως είπε κι ο φος αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο πολύ παίζει να μην είσαι στην πιο καλή κατηγορία κι από μία ηλικία και μετά απλά δεν είσαι.
Κακως ομως κοιτας τους αλλους. Εσυ τι θες! Δε σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, τι πιστευουν οι αλλοι... Οι αλλοι ειναι... αλλοι! Εσυ θα κανεις αυτο που πιστευεις πιο σωστο για σενα!
Γυναικα υπαρχει να κανουμε προταση ή οχι;
Βασικά μέχρι ενός σημείου γιατί αν γεράσει τότε θα υπάρχουν αλλοιώσεις , είχα διαβάσει μέχρι 60 χρονών και αυτό το όριο ανεβαίνει με το προσδόκιμο ζωής. .
the end
Αν υπάρχει γιατι να μην του κάνει προταση αυτή ;
Πειράζει στα νεφρά αν γονατίσει σε δημόσιο χώρο - του δωρίσει μπεγλέρι αυθεντικο κεχριμπαρένιο και του ζητήσει να της κάνει τη τιμή να γίνει ο συζυγός της ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P έγραψε: ↑08 Ιούλ 2018, 23:50
Έχω τραβήξει άσχημο, πολύ άσχημο χαρτί με την υγεία μου. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά εμφάνισα χρόνια προβλήματα πολύ πριν το μέσο όρο. Ε, τώρα στα 45 λέω πολύ συχνά στα παιδιά μου ότι δεν μπορώ να κάνω το καθετί καθημερινό - που κάνουν άλλες μαμάδες της ηλικίας μου, γιατί δεν θα μπορώ να κάνω τα απλά, να έχω κουράγια να σηκωθώ, να κάνω ντους και να πάω στη δουλειά μου για πολλά χρόνια ακόμα που προβλέπεται! Και έχουμε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά. Θα μου πεις είναι όλοι έτσι; Δεν είναι. Αλλά πλέον στηρίζεις παιδιά μέχρι κάπου γύρω στα 25 τους. Βιολογικά, θα ήθελα και άλλο παιδί χτες. Αλλά το βιολογικό δεν συμβαδίζει πλέον με το κοινωνικό, στην κοινωνία που φτιάξαμε καλώς ή κακώς. Είχα προγόνους με άριστη υγεία και πόνταρα σε αυτό. Όμως η ζωή μου δεν είχε καμία μα καμία σχέση με τη ζωή τους και ήταν άτοπο να ποντάρω ότι κληρονόμησα τη δική τους υγεία χωρίς τον ίδιο τρόπο ζωής.
Τέλος πάντων, άργησα να βρω το σωστό άντρα, δεν είναι ότι τον είχα βρει και τον άφηνα δεκαετίες να χορτάσουμε ντόλτσε βίτα. Τουλάχιστον εκεί πέσαν τα παιδιά καλά και δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα...Αν δεν είχα βρει τέτοιο άντρα δεν θα γινόντουσαν παιδιά απλά. Δεν θα μου καθόταν, δεν ήταν αυτοσκοπός.
Και για να μην ακούγομαι απαισιόδοξη. Και όσοι έγιναν αργά γονείς και είναι αρκετοί στις μέρες μας κάπως τα καταφέρνουν και καλύτερα να μπουν στο παιχνίδι πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι, παρά αλλού ντ αλλού. Απλά επειδή μιλάμε για την ιδανική, την τέλεια ηλικία. Δεν υπάρχει. Ιδανικό δεν βλέπω το να τρενάρεις όσο πάει τα βιολογικά όρια. Μερικοί δεν μπορούν να γίνουν καν γονείς επειδή ακριβώς το πήγαν στο όριο το θέμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
08 Ιούλ 2024, 16:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2023, 12:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
20 Σεπ 2023, 19:12
-