Κι εγώ

Κι εγώ
No pain, no gain.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 16:24πρέπει να πονέσεις και να ματώσεις σε αυτή τη ζωή για όλα!
φυσικα΄ρε μαστορα, αλλα δεν μιλησα για ελευθερο εγώ. Γιατί τοση προτιμηση στο εξτρα σεηφ τον ρωτησα εγω τον ΝG,οχι γιατι στα προφυλακτικα γενικα. Τα περι τρβηγματος τα είπα γιατί και με προφυλακτικό ακομα,για λογους ασφαλειας θα πρεπει να τραβιεσαι.
Τίποτα από αυτά. Είμαι εκ πεποιθήσεως άτεκνος, και επιθυμώ να παραμείνω.vantono έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 11:11γιατί τόσο πολυ λατρης του extra safe? Κωλομαμιάς, περιοδομαμιάς ή απλώς δυσκολευεσαι να ελέγξεις ποτε σου ρχεται να τελειωσεις, και απλα να τραβηχτείς λίγο?Nameless Ghoul έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 10:401. Durex ExtraSafe για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
2. ΚΥ-Jelly. Άντε και κανένα ελαιόλαδο για τους παραδοσιακούς και μερακλήδες.
3. Δεν ξέρω, είμαι ετεροφυλόφιλος.
Σταθερός σύντροφος και άλλοι ευφημισμοί. Πως γίνεται όλα να καταλήγουν στην έκτρωση ;
Ούτε και εκτός. Η εκσπερμάτιση είναι απλώς υπερεκτιμημένηGherschaagk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 12:51
ας μιλήσουμε για πληρότητα λοιπόν. πληρότητα είναι ο οργασμός, δεν είναι η εκσπερμάτιση εντός.
δλδ δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε σεχ και να μην εκσπερματώσατε;Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:03Ούτε και εκτός. Η εκσπερμάτιση είναι απλώς υπερεκτιμημένηGherschaagk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 12:51
ας μιλήσουμε για πληρότητα λοιπόν. πληρότητα είναι ο οργασμός, δεν είναι η εκσπερμάτιση εντός.
Βασικά εγώ αναφέρομαι σε αντισυλληπτικά, σπιράλ κτλ + σταθερό σύντροφο. Δε παίζεις με αυτά τα θέματα και επειδή για μένα προσωπικά δεν υπάρχει η έκτρωση σαν επιλογή αναφέρομαι σε φουλ ασφάλεια αλλιώς όχι μονό αλλά τριπλό προφυλακτικό και τράβηγμα και μη σου πω σε άλλο δωμάτιο η εκσπερμάτωση
Πως να μην έχουν αφού είναι αυτοσκοπός,σαν καπιταλιστικό ψεύδος !Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:40δλδ δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε σεχ και να μην εκσπερματώσατε;Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:03Ούτε και εκτός. Η εκσπερμάτιση είναι απλώς υπερεκτιμημένηGherschaagk έγραψε: ↑31 Ιούλ 2018, 12:51
Naida έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:44Βασικά εγώ αναφέρομαι σε αντισυλληπτικά, σπιράλ κτλ + σταθερό σύντροφο. Δε παίζεις με αυτά τα θέματα και επειδή για μένα προσωπικά δεν υπάρχει η έκτρωση σαν επιλογή αναφέρομαι σε φουλ ασφάλεια αλλιώς όχι μονό αλλά τριπλό προφυλακτικό και τράβηγμα και μη σου πω σε άλλο δωμάτιο η εκσπερμάτωση
βγάζεις έναν λυρισμό όμως, ντάξει, δεν ήταν συντονισμένη σαν κι εσένα στο τρίτο πρόγραμμα, 4 το πρωί, ήθελε κάποια στιγμή να πάει για ύπνο η γυναίκα. μπορεί να είσαι ένας απ' τους ήρωες της.Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:54Πως να μην έχουν αφού είναι αυτοσκοπός,σαν καπιταλιστικό ψεύδος !Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 11:40δλδ δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε σεχ και να μην εκσπερματώσατε;
Θυμάμαι μιά φορά πηδούσα την πρώην μου, όταν την αγαπούσα, 4 το πρωί με τζαζ από το τρίτο πρόγραμμα, επί μία ώρα χορογραφούσα και παρακαλούσα να μην τελειώσει η εκπομπή, με επηρεάζει πολύ η μουσική, σκέφτηκα το γαμήσι του αιώνος πρέπει να είναι αυτό !
Όταν άλλαξε η μουσική πήρα μιά ανάσα μου πρότεινε το χέρι της και : Θες να σε τελειώσω ;
Δυστυχώς δεν έγινα ο ήρωάς της, τσάμπα τα Μπαρίσνικοφ ..